Aspirante optimiste !!!> 20 ani (609)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabita_84 spune:

'neatza fetelor!! La multi ani tuturor Andreilor si Andreelor! Am si eu o mica dilema, poate ma ajutati...sunt in ziua 25 din 24 a ciclului, deci mi-a intarziat o zi..acum 2 zile mi-am facut un test,specific ca a fost barza ( am auzit o multime de lucruri aiurea despre ele) si n-am avut rabdare cateva minute..am vazut ca se inroseste o liniuta, nu doua si l-am pus deoparte sa-l arunc..azi dimineata am dat peste el si l-am scos din ambalaj inainte sa-l pun in cos..si sunt 2 linii..a doua e de un roz pal, se vede mai putin ca prima, dar se vede! e posibil sa fi dat eroare testul? am citit ca testele barza dupa ce se usuca arata si a doua linie, dar daca in sange nu ar fi hcg-ul, cum sa se inroseasca? ma oftic ca nu am avut rabdare, pt ca nu sh dupa cate minute s-a pozitivat..aveti idee daca ar fi sarcina sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

neata fetele
katy82 asa este la medlife eco. trans. scumpa nene 250 ron atat am dat ca sa-mi spuna ca am si un polip care trebuie eliminat si colac peste pupaza ma mai si suspecteaza de endiometrioza in conditiile in care am facut acum 1 an laparo si nu era nimic
deci la anu la histeroscopie, asa ca bb meu anu asta nu mai vine
deci fetelor sfatul meu faceti-va cat mai multe investigatii nu doar una, nu mai stati asa ca mine ca eu ziceam ca nu am nimic
in rest analizele de sange cele 34la nr. au iesit toate bune
Nelia te rog nu te mai simti straina, ca fiecare intra cand poate noi nu ne suparam pe cine nu intra
lia ma bucur ca ai mai trecut pe la noi, hai ca trec repede cele 6 luni ai sa vezi

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Gabita bine-ai venit pe la noi! Mai fa un test ca nu e relevant dupa o zi, de fapt cred ca scrie si pe ele sa le citesti in primele nu stiu cate minute.

imi va aduce cel mai frumos cadou!!!

Mergi la inceput

si am uitat sa urez si eu toate cele bune, multa sanatate, fericire, indeplinirea visului mult dorit

LA MULTI ANI ANDREELOR SI ANDREILOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Cami draguto, parca esti copia mea, din pacate. M-am gandit si ieri la asta dupa ce-am vorbit. Treci exact prin ce-am trecut si eu fir-ar sa fie. Na, ca vb urat pe forum . Of, hai ca trecem si noi peste asta. Auzi, da' de ce nu faci histero anu' asta? Nu e complicat deloc, pleci acasa in aceeasi zi.

imi va aduce cel mai frumos cadou!!!

Mergi la inceput

pleaca dr. in concediu pe 20 dece. si trebuie sa fac interventia inainte de ovulatie asa mi sa spus
de parca pentru mine mai conteaza, dar vezi ei stiu mai bine
pana la anu ma omara gandurile astea negre, daca am ce ma fac nu mai am chef de nimic, parca nici la sarbatori nu ma mai gandesc cu acelas entuziasm ca inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

Neatza!
camcris, didi
La Multi Ani! pentru sarbatoritii zilei, sa fie sanatosi,, fericiti si plini de noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

neata fetele..

La multi ani Andrei,Andreea,Andra... toi sarbatoriti de azi

aseara am ajuns ac cu o durere de cap de m-am bagat imediat in pat si acum dim ma mai incearca un pic....da sa va zic ce am mai patit dim. la cefeluta mai bag si o tigara, e azi dim a naibii de am putut sa o fumez ca imi venea sa vomit de la ea...stiu ca raul de tigara e un semn da iar mi-e frica sa ma amagesc singura vreau sa treaca zilele astea mai rpd ca sa imi fac si eu un test. azi sunt abia z24. nici nu stiu in ce zi sa imi fac testul mai ales ca am menstra atat de dereglata. odata vine la 28 odata la 40 etc.

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

Mergi la inceput

bellasamoyed sigur nu ne faci vre-o surpriza, cel mai frumos cadou de craciun ce zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui camcris

bellasamoyed sigur nu ne faci vre-o surpriza, cel mai frumos cadou de craciun ce zici?

Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu

sa te auda Dumnezeu....iti dai seama ca as fi in al 9-lea cer

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

Mergi la inceput