Aspirante optimiste !!!> 20 ani (609)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

pt ca maine este Sf. Andrei, va las aici www.youtube.com/watch?v=O8ghy4TRA1M" target="_blank">colindul Sf. ANdrei mie una imi place ff mult.

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 35+ cu Natalia Maria

AMR 31 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

fetele,
incerc sa ma apuc de treaba,daca si bebe vrea.

ce sa va spun?ma intristez cand vad cat de mult va doriti bebe si cate indurati pt a strange minunea cu ochisori in brate.
va doresc sa va ajute tuturor Dumnezeu si Maica Domnului.

de la mine pt voi cei mai contagiosi .

ancuta,sotul meu merita multumirile.saracutu,sa il vezi ce constiincios achita el facturile!ma mai sfatuieste cate o data si il intreb:de unde stii asta?de pe forum ,mama.
e haios de tot.

o saptamana binecuvantata!

ESTE UN OM DE MILIOANE SI IMI PARE RAU CA NU AM PUTUT SA IL AJUT MAI MULT CAND A A AVUT NEVOIE

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

La multi ani Andrei/Andreea si derivatele. Sa dea DD si Sf. Andrei sa vi se indeplineasca toate dorintele, si mai ales cea mai arzatoare de ne aduce pe toate aici un mumos, mancacios si necolicios. Lma si mie si ce imi doresc eu mie va doresc si voua.

The life is too short,to have time for sadness too!

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

www.fertilityfriend.com/home/31a3b3" target="_blank">Grafic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

ma fetelor eu iar stau si ma gandesc....eu am trompa dreapta cu hidrosalpinx ar fi fost mai bine sa o scot la operatie?Ma impiedica sa raman ?Offff........eu cand m-am operat nu am stiut ca e trompa hidrosalpinx.

Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit.

Doamne ajuta!

DA ERA MAI BINE SA O SCOTI,IN CAZ DE SARCINA EXISTA RISC MARE CA LICHIDUL SA AFECTEZE FATUL DIN PACATE.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

noapte buna fetelor
pupici

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaS81 spune:

Neata fetele.La multi ani tuturor care isi serbeaza azi ziua de nume . Sa aveti o zi frumoasa si usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Neatza fetele
LA MULTI ANI ANDREELOR SI ANDREILOR

Va -acesc pe toate si va doresc o zii faina

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Buna Dimi.In primul rand vrem sa uram si noi La multi ani tuturora care poarta numele de Andrei sau Andreia,multa sanatate
Din pacate eu nu pot intra foarte des,din cauza asta raman in urma si ma simt cam straina.Apropae ca nu ma mai simt k lumea pe aici.of...
Lore,bafta la ultima zi de lucru.Sa stii ca dupa ce vei pleca in alta tara,iti va fii foarte greu sa te mai intorci in ro.apoi daca cu timpul vei naste acolo,lucrurile vor devenii si mai conmlicate,incercand sa alegi ceea ce este mai bine pentru copilul tau,gradinitele de acolo,scolile,conceptile.asta din proprie experienta.Iar fara famili e si mai urat
Revin si eu cu vesti noi sper de Craciun
Va pup pe toate

Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Scuzati greselile de ortografie.
Si nu in ultimul rand vroiam sa o cert pe Ralu,speram ca pana la urma vei naste natural.Sper ca inca DD sa mai lucre la ideea ta.Sincer vorbesc

Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Neata fete cucuiete si optimiste! La multi ani tuturor celor care-si serbeaza azi ziua de nume!
Lia draga, multi si o imbratisare calda din partea noastra, sa stii ca ne-ai lipsit!
Si acum sa trec la lucruri serioase: pai mai fetelor (si acum va imaginati ca stau cu mainile-n sold si ma-crunt la voi, da?) ce cautati voi la butoi? Va faceti griji la 24, 29 de ani? Si-atunci eu la aproape 35 si fara sanse natural ce sa mai zic? Hai, toata lumea frumusel, roiu' de la butoi ca iese cu scandal.
Bella draga, aia nu-s prieteni si eu cu limba mea ascutita le-as fi zis vreo doua de le statea mancarea-n gat. Am trecut si eu prin nenumarata situatii asemanatoare in toti acesti ani, pana cand am inceput sa le dau niste raspunsuri d-alea nesimtite si taceau imediat. Hai ici multi sa treaca si as mai zice eu cateva, da' nu-i frumos pe forum
Nelia sa nu te simti straina te rog, suntem multe aici si incercam sa ne apropiem si sa raspundem tuturor. Chiar daca intri mai rar, tot a noastra esti
Na, si eu intru mai rar, da' las nene cate-o placinta d-asta...

imi va aduce cel mai frumos cadou!!!

Mergi la inceput