Aspirante optimiste !!!> 20 ani (609)
Raspunsuri - Pagina 17
bebelu86 spune:
Katy hopa sus. la butoi nu e voie. k iei na-na ![]()

fetelor imi pare rau k sunteti z1. sunt alaturi de voi
dar vedeti si partea frumoasa. incepe o noua luna de dragoste, o noua luna de sperante, o noua luna care poate sa fie cu noroc. 

de la buba pt voi toate
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
35+ cu
Natalia Maria 

AMR 31 zile pana la marea intalnire 

cora79 spune:
Ola ,ola fete dragi,pupicei de la mine pt toate fetele dragi,gravidoase si aspirante,dar optimiste

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
cora79 spune:
Ma apuc sa citesc din urma,sa vad ce ati mai facut,dar am o sugestie inainte de asta.....fugiti departe de butoi,nu avem butoaie de sarbatori

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
mikado spune:
eu am dormit pana acum
annare imi pare rau pentru Z1 
kitty
mergem inainte , poate vine mosu si la noi cu 
hai fetele nu lasati butoul sa va inghita , vine ea si vremea noastra 

www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic
M
SimonaS81 spune:
Buna seara fetele...Nu imi pace deloc ca aproape toate ati picat in butoi...Intradevar e greu cu atatea probleme si mai ales ca unii oameni sunt si rautciosi in incercarea lor de a fi deasupra.Dar sa nu ne dam batute si sa speram ca intr-o zi o sa fim noi cele care vom da vestea cea buna prietenilor dar mai ales familiei.Sa nu ne pierdem speranta si credinta...toate vom avea bebe.Am citit ca sunt fete care au si 24 de ani....si unele care au 29 (subscriu) pana la 35 de ani varsta nu este foarte importanta.Important este sa avem incredere ca Dumnezeu nu ne uita si vom avea si noi un ingeras.Nimic in viata nu este intamplator si toate necazurile si bucuriile ne sunt date cu un scop. Poate ar trebui sa invatam ceva din ele, poate ar trebuie sa apreciem mai mult fiecare clipa de bucurie, poate ar trebui sa devenim mai puternice, poate necazurile ne aduna si poate intaresc relatia noastra de familie.Eu pot sa zic ca de cand ne-am hotarat sa devenim parinti suntem mai atenti unul cu altul si mai comunicativi si incercam sa rezolvam problemele cu calm...fara certuri.Incercam sa facem o atmosfera frumoasa si calda acasa pentru ca si asa viata e grea sa nu o facem si noi mai grea si mai urata.Eu incerc sa va scot din starea de melancolie...si nu vreau sa pic si eu. Sa nu uitati ca Dumnezeu ne da atat cat putem sa ducem.
Va pupacesc pe toate 

SimonaS81 spune:
Bella nu te mai supara pe ei...cu siguranta nu va sunt prieteni sau poate nici nu stiu ce inseamna sa-ti doresti un copil ffff mult.E clar ca ei nu s-au chinuit deloc...asta e.Si mie imi pare rau ca vad in jurul meu cum fetele raman insarcinate repede, fara nici un chin si noi ne chinuim de nu mai stim de noi.Dar cel mai rau imi pare cand vad ca unele care nu vor copii raman insarcinate si arunca copii la gunoi sau ii lasa prin spitale.Cred ca asta e cel mai dureros.

SimonaS81 spune:
Ascultati ce melodie frumoasa...tocmai buna pentru craciun : Elvis - Here comes Santa Claus. http://www.youtube.com/watch?v=UNy2AewxIYo&feature=related
lorena_86 spune:
fetelor, acum am ajuns si eu
maine este ultima zi 

simo, faina melodia

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
fetelor, ce o sa primiti de mos nicolae? bebelasi

?
sper ca ati fost cuminti ca sa va aduca mosul gemeni, tripleti....si asa mai departe

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen