Aspirante optimiste !!!> 20 ani (609)
Raspunsuri - Pagina 20
didi32 spune:
Hai ma Cristina, stii ca n-ai voie la butoi. Incearca sa te bucuri de sarbatori, sa te relaxezi cu sotul tau si sa va ganditi ca vine un nou an plin de bucurii si de incercari!
Bella, ne faci o supriza? Ia lasa tu tigarile alea pana vezi ce si cum, ce zici? Si dup-aia poti sa le spui "prietenilor" tai ca si tu erai gravida, da' n-ai vrut sa le zici ca viata ta personala e personala si nu tb sa stie toti ametitii ce se-ntampla cu tine. Asta ca sa ma exprim elegant ![]()
imi va aduce cel mai frumos cadou!!!
racheel spune:
gabitaar putea fi si
, dar mai bine repeta-ti testul 
bellatinerico...nu te mai gandii la prostii ca daca ar fi
nu ai avea stari de voma de acum....apar si ele mai tarziu
dar la tigari cu toate ca si eu fumez nu ma bag...ca mie imi vine rau tot timpul de la ele dar nu le las![]()
sa fie 
Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit.
Doamne ajuta!

bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racheel gabitaar putea fi si , dar mai bine repeta-ti testul ![]() bellatinerico...nu te mai gandii la prostii ca daca ar fi nu ai avea stari de voma de acum....apar si ele mai tarziusa fie ![]() ![]() pai sincer nu vreau sa ma gandesc ca iar sunt dezamagita...da stiu de la fina mea care e fumatoare inraita, cand a ramas gravi nu a mai suportat tigarile...si asta a fost unul din primele semne. acum iti dai seama ca difera de la organism la organism Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit. ![]() Doamne ajuta! |
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
racheel spune:
as incerca sa fac capitol nou dar nu stiu...
Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit.
Doamne ajuta!
bellasamoyed spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bellasamoyed
aspiranta la bebik www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul |
pai sincer nu vreau sa ma gandesc ca iar sunt dezamagita...da stiu de la fina mea care e fumatoare inraita, cand a ramas gravi nu a mai suportat tigarile...si asta a fost unul din primele semne. acum iti dai seama ca difera de la organism la organism
aspiranta la bebik
camcris spune:
bellasamoyed si eu stiu o fata care era fumatoare si primul simptom a fost ca nu mai suporta tigarile si asta inainte sa apara uratii care oricum nu au mai venit, asa ca se poate, eu i-ti tin pumnii sa fie bb
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
bellasamoyed spune:
va multumesc fetelor pt incurajari...imi faceti ziua mai frumoasa
inca nu vreau sa ma imbat cu apa rece mai am ceva pana ar trb sa imi vina
aspiranta la bebik