Aspirante optimiste !!!> 20 ani (609)
Raspunsuri - Pagina 10
SimonaS81 spune:
Lori foarte frumos cantecul...seamana mai mult a rugaciune.Dar tu te simti bine sau mai ai un pic si pici in butoi?
lorena_86 spune:
didi 

simo, draga, sunt bine
eu intotdeauna am avut momente....acum rad si apoi imediat plang, asa sunt eu foarte sensibila, si cand cineva ma jigneste....sau asa mi se pare mie incep si plang si am toata ziua stricata, si ma simt tot timpul afectata de rautatile din jur chiar daca nu-mi sunt adresate neaparat mie.....asta sunt si de cele mai multe ori nu a fost bine.....ar trebui sa fiu mai puternica dar nu pot sa ma schimb
nu sincer.....nu am nimic, deocamdata![]()
ascultam colinde si am dat de melodia aia.....e bisericeasca....mi-a placut foarte mult si am zis sa va zis si voua

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
didi32 spune:
Alo! Care umbla la butoi? Doar stiti ca nu e voie, nu? Profitati cumva ca Ralu se misca mai incet? Pai e frumos asa?
imi va aduce cel mai frumos cadou!!!
SimonaS81 spune:
Foarte frumoasa melodia...si eu sunt sensibila si pun la suflet tot ce sa intampla in jurul meu...dar incerc sa fiu puternica si ma sustine si sotul.In general greutatile vietii au efecte diferite asupra noastra.Mama spune ca m-am schimbat mult de cand sunt in londra dar eu zic ca doar m-am maturizat si am invatat multe aici.Asta e...Sa fii tare si incearca sa nu pui la suflet ce se spune in jurul tau...cate nu vor fi de acum in colo!!!Sa fii puternica pentru sotul tau si pentru un posibil bebe.

Fetele eu am plecat la somnic ca maine iar la servici...pupici multi si noapte buna.
lorena_86 spune:
didisor, draga, nu pic in butoi
am doar emotii de schimbare si de nou si mai ales ca imi las sotul singur in tara pt cat....nu stiu

si ma apucat iar dorul de facut copii
dar nu am cum

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
noapte buna simo
munca usoara maine....duminica????

te pup 

ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
didi32 spune:
Noapte buna Simo draga si serviciu usor maine!
Lore, asa e, vine o perioada grea pt voi. Dar gandeste-te ca sunteti impreuna de sarbatori si anul viitor incepe plin de sperante!
Ma gandeam acum la fetele care n-au mai intrat, nici Draguta n-a mai scris de ceva vreme, nu?
lorena_86 spune:
didi, poate de ascund ceva![]()
draguta parca astepta uratii...poate nu au mai aparut
nici cos_minutza...poate e supi pe noi
mai sunt fete care nu au mai intrat
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
didi32 spune:
Nu cred ca sunt suparate pe noi, de ce-ar fi? Noi suntem aici sa ne ajutam si sa ne incurajam, nu? Cred ca pur si simplu fac o pauza si-atat. Vreau doar sa stie ca le simtim lipsa si ca ne e dor de ele. As vrea sa pot sa le-ajut cumva, imi dau seama ca multe fete sufera, eu ce sa mai zic? M-am resemnat si astept FIV-ul, n-am alta solutie.