Aspirante optimiste !!!> 20 ani (609)
Raspunsuri - Pagina 9
SimonaS81 spune:
Lorena
...oricum cred ca e mai frumos craciunul acasa si e sarbatorit altfel...se simte ca e craciun.Poate zic asa si pt ca suntem singuri...dar oricum am sa impodobesc bradul si am sa ascult colinde.![]()
SimonaS81 spune:
Gaby nu conteaza cate ore ai stat in oras...ca doar este sambata....important este ca ai gasit ceva ce iti place si ai avut de unde alege.
. Si sotul meu este rabdator cand mergem la cumparaturi.
lorena_86 spune:
simo, dar daca esti cu sotul tau asta e important
stiu ca iti este dor de intreaga familie.....dar el este membrul cel mai important......si la anul o sa mai vina si al 3 ![]()
eu de craciun o sa fiu doar cu sotul ca si parintii si socrii sunt departe
abia astpt sa impodobim bradul dar este prea devreme
sotul meu este mai ceva decat un copil, asa de tare se bucura de fiecare data cand aranjam pomul si decoratiile
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
SimonaS81 spune:
Ce frumos Lorena...si eu abia astept.Se vede ca iti iubesti tare sotul.Sa va ajute Dumnezeu in tot ce va doriti 

histamina spune:
fetele,
mi-am luat 30 de min liber de la sotu',sa stea el cu Sebi.Dar Sebi vrea numai cu mami.
imi simt ochii grei de nesomn.
M-a ajutat Dumnezeu si am gatit 3 feluri de mancare,iar ieri am facut salam de biscuiti.las pt maine placinta de dovleac.eu nu o suport, dar ii place mult sotului meu.
gata cu pauza mea.Sebi vea laptic.
ma mai mulgeam noaptea si ii dadeam biberon,dar Sebi refuza cu incrancenare biberonul, suzeta,ceaiul, apa.el nu vrea decat laptic de la mami.
as vrea sa dezghet niste colostru, sa ii dau.am pus la congelator in spital. am inteles ca e f bun pt imunitatea bebelusului.
va las ca ma dor spatele, coloana,si simt a am apa in ochi.cred ca am 8 ore dormite in 3 nopti.
lorena_86 spune:
multam mult simo, si voua si la toata lumea
intradevar, imi iubesc sotul mai presus de propia-mi viata si simt ca sentimentul este reciproc din partea lui

suntem dar vom fi si mai fericiti si imoliniti cand vom avea si un puiut mic in brate
, sau mai multi![]()
celalalte lucruri nu au importanta.....asta-i tot ce conteaza

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
SimonaS81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui histamina fetele, mi-am luat 30 de min liber de la sotu',sa stea el cu Sebi.Dar Sebi vrea numai cu mami. imi simt ochii grei de nesomn. M-a ajutat Dumnezeu si am gatit 3 feluri de mancare,iar ieri am facut salam de biscuiti.las pt maine placinta de dovleac.eu nu o suport, dar ii place mult sotului meu. gata cu pauza mea.Sebi vea laptic. ma mai mulgeam noaptea si ii dadeam biberon,dar Sebi refuza cu incrancenare biberonul, suzeta,ceaiul, apa.el nu vrea decat laptic de la mami. as vrea sa dezghet niste colostru, sa ii dau.am pus la congelator in spital. am inteles ca e f bun pt imunitatea bebelusului. va las ca ma dor spatele, coloana,si simt a am apa in ochi.cred ca am 8 ore dormite in 3 nopti. |
Off....greu cu nesomnul. Ma mir ca mai ai putere sa mai si gatesti.Mult succes si sa va traiasca ingerasul...cred ca este o minunatie de baietel.

lorena_86 spune:
ascultand colinde am dat peste o melodie superba
dac vreti.....
www.youtube.com/watch?v=veYyM0tYwiU&feature=related" target="_blank"> ceva frumos
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
sa-mi ziceti ce parere aveti?
eu cred ca este superba
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
didi32 spune:
Buna fetelor, ma mai primiti? Am cam tras chiulul ca am avut o saptamana horror la scarbici 
Vad ca lumea se pregateste de IA, iupiiii, abia astept sa veniti cu vestile bune !!!
Lore draga, se vede ca esti mai bine, ai scapat de ce-a fost greu, o sa vezi c-o sa reusiti in tot ce v-ati propus!
Ralu, deci esti la ora de box?
Abia asteptam si noi sa ne plangem pe-aici de toate cele si sa incurajam aspirantele!
Katy, draguto, am vazut ca intrebai de FIV, mai avem un pic de asteptat pana in ianuarie, sa vezi atunci ce trepidatii m-apuca, deocamdata sunt calma. Trebuie sa repetam sapt viitoare analiza sa vedem ce iese si apoi sa mergem iar la dr.
Cosmi, Andra? Pe unde umblati? Cam multa lume trage chiulul, in afara de mine ![]()
Nicooo, am citit acum si de Sebi, multi pupici din partea noastra, sa creasca mare si sanatos cu laptele de la mami! Pozici mai pui sa ne clatim si noi ochii?
imi va aduce cel mai frumos cadou!!!