Aspirante optimiste !!!> 20 ani (609)
Raspunsuri - Pagina 11
lorena_86 spune:
offfffff didisor
gandeste pozitiv
bebe tot tu o sa-l porti, o sa fie parte din tine si sotul tau, nu te mai gandi la procedura, mai ales ca o sa vina bebe....asta conteaza
mare lucru ca il pune dr acolo...nu asta conteaza.......si chiar daca biserica nu este de acord cu aceasta procedura gandeste-te ca daca Dumnezeu nu era de acord cu ea nu ar fi fost nici o reusita....la urma urmei nu este un pacat
este o sansa in plus
capul sus si pregateste-te ca vine bebe

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
didi32 spune:
A, da' stai linistita draga mea, ca eu n-am chestii d-astea cu naturalul si cu FIV-ul! Chiar deloc! Pe mine ma doare c-am pierdut atata timp in care am cautat raspunsuri aiurea. Atata tot. Si fac orice pt un copil, indiferent daca unii sau altii sunt de acord sau nu. Nu vreau sa dau nastere la polemici, dar am parerile mele despre anumite lucruri....
imi va aduce cel mai frumos cadou!!!
lorena_86 spune:
bravo didi
in curand o sa ne arati testul magic cu II 
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
didi32 spune:
Sper din tot sufletul Lorena draga si acelasi lucru il doresc tuturor aspirantelor! Ma duc si eu la culcare, noapte buna si vise frumoase!
imi va aduce cel mai frumos cadou!!!
lorena_86 spune:
noapte buna draga
noapte buna tuturor

ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
chiar nu mai e nimeni pe aici?
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
camcris spune:

tezirea fetili, ce faceti dormiti inca
poftiti la o cafeluta
didi luni trebuie sa incep monitorizarea si cica ma costa 250 ron fiecare eco transv.
astia au inebunit la cap, pai daca merg 5 zile dau 1.250 
si cica intrau pe card gratis dal la clinica lor nu, pai atunci ma las de monitorizare si cer direct IA, macar asa stiu pe ce dau banii
va doresc o zi frumoasa
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
bellasamoyed spune:
neta fetele.
eu sunt un pic suppy ca m-a mancat undeva dim sa fac un test care logic ca a iesit negati
. acum incerc sa fiu inca optimista ca sunt abia in z 23 parca![]()
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui histamina seara buna, sunt rupta de oboseala.sebi suge mult si vrea numai cu mami sa stea. daca nu clachez, intru si cumpar de la bazar. chiar daca dati mai departe lucrusoarele sau le tineti pt voi,banutii ajung la copilasi care au mare nevoie. |
mersi mult

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!