Prietene la bine si la greu - 79

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Nu i-am mai facut paste ca mi-a adus sotul pastrav proaspat
Promit ca ai fac zilele astea
Ce face proaspata mamica??? a iesit din spital???

Votati, va rog ,www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=25" target="_blank">sim1 si www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=26" target="_blank">sim2
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Sabina mea a mancat paste in seara asta...si tot facea "mniam-mniam"
eu de fapt pregatisem sa fac paste carbonara pt noi...inainte sa amestec cu carnita i-am pus ei cateva spaghete cu putin sos (smantana, cascaval ras si galbenus de ou) ... s-a lins pe botic

asta dupa ce toata saptamana mi-a facut mofturi la mancare si nu a vrut decat iaurt, tzitzi si putina supica , in rest a refuzat tot...in momentele alea ma gandeam la Lumi saracuta cat a tras ea cu mancarea...mie imi venea sa ma urc pe pereti cand vedeam ca aia nu , aia nu

Lavi hai cu pozele alea odata

Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariadna33

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35

are cineva salvat linkul cu retetele de torturi bebelusesti de la Lili?

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

http://torturilelissei.blogspot.com/2008/11/torturi-copilasi.html

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor fi realitate*****************

Elisa asta nu e de la mine, de la mine e www.homemade-baby-food-recipes.com/healthy-first-birthday-cake-recipes.html" target="_blank">asta, de pe vremea cind mai ma faceam si eu utila pe aici si deci eram si pomenita in postari si prin asta vreau sa zic exact ceea ce scrie acolo la persoana I singular, nici mai mult nici mai putin
raluci ma intrebai cum mai e Lila cu M si cu T. Noi T n-am avut, M au trecut cu cite un puf de Pivalone seara si multa rabdare Acum e mai putin dracoasa si maninca multumitor, doar ca nu prea mai vrea bucatele, am regresat la chestii cremoase si iac
Di felicitari pt mutare, va fi greu sa va despartiti de familii si prieteni (cred ca Vlad va fi foarte afectat) dar merita si va fi bine pina la urma. si spor la lectiile de germana. Si tu ai job acolo de cind ajungeti, sau doar sotul?
lavi ma bucur ca ai revenit pe aici, 42 de kg e tare putin, ai grija de tine si pune mina si maninca
lyly pe tine vreau sa te pup pt cit esti de draguta si activa pe aici, cum ne dai in fiecare zi, ne faci capitole si ai o vorba buna pt fiecare
monis ma bucur ca Iuli merge spre bine, mincatul si dormitul mai putin de astazi sint sigur din vina bunicii , adica la mine care am fost dusa sa-i iau pasaportul si am lasat-o cu bunica-sa si am gasit-o si nemincata si nedormita sigur a fost Mop d-ala cu talpica cred ca am eu, e misto
licurix imi place mult coronita. Ai un PM de biznis de la mine
many mi-e dor de voi, imi pare rau ca te-am aiurit cu info despre Hambarului, habar n-aveam ca s-au mutat in centru
Evident ca nu mai stiu ce vroiam sa mai zic, am vazut poze multe poze, cu Bubu si Maya cu nasucul julit, cu perechi superbe de fratiori Rares&Iarina si Iustin&Stefita-veverita (in fine, pisicuta, dar nu rimeaza ), cu buburuza Chiara cu cagula si rucsac, si cu Amalia care a avut super-bairam cu o multime de pitici invitati
In drum spre pat arunc o privire trista catre capisonul si egretele uitate de duamna Coquelicoata si raspund la teme:
- meniul zilei: 1 mar + juma de para/ciorbita de curcan cu legume, cimbru si patrunjel proaspat dreasa cu smintina/iaurt cu brinzica
- cadou de Craciun: habar n-am ca are deja multe de la ziua ei si nu mai am inspiratiune deci va astept pe voi. Pt Mos Nicu o sa primeasca intii si intii cizmulitele in care sa poposeasca cadoul si apoi mai vedem, la mine in familie ne dam bunatati dulci cadou de Mos Niculae asa ca sa vad ce improvizez ca la virsta asta n-o prea impresioaneaza o cutie de trufe
Va urez o noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

off topic:
cati lei as putea cere eu pe un cozonac ???? se pare ca as avea cerere(2 vecine) dar nu stiu daca se merita....numai ingredientele ma costa aprox 20lei, + timpul(aprx 3 ore pt 2 buc)+ batutul de lighean care ma omoara
Cozonacul ajunge la 1kg si ceva, plin cu de toate si mortal de bun....cam cat ati da voi??

Votati, va rog ,www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=25" target="_blank">sim1 si www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=26" target="_blank">sim2
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

simina, eu nu ma pricep la preturi de cozonac, pt ca nu cumpar si n-am idee dar ma gandesc la un 15 lei

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

lili

va las, si cum zice un proverb: sper ca noaptea sa va fie sfetnic bun!

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

E a treia oara cand vreau sa scriu si se trezeste Andra poate data asta e cu noroc!
Ancuta mi-ai facut pofta cu pastele nu maivad nimik doar paste. Pe maine aveam alte planuri dar nu mai rezit... zi-mi te rog reteta
Simina eu nu as cumpara cozonac ever din 2 motive: mama face cam la 3 saptamani si sunt satula, si 2 stiu sa fac dar astept ziua in care o sa imifie pofta de cozonac deci cu pretul nu te pot ajuta. In schimb eu as cere ingredientele si vreo 15 20 lei pt mnca

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

la noi in magazine/patiserii cozonacul e 25 ron

cadou, eu vreau neaparat www.piticulvesel.ro/store/piticulvesel_viewItem.asp?idProduct=209" target="_blank">asta (ca sa nu il mai butoneze pe al meu )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

la noi in magazine/patiserii cozonacul e 25 ron

cadou, eu vreau neaparat www.piticulvesel.ro/store/piticulvesel_viewItem.asp?idProduct=209" target="_blank">asta (ca sa nu il mai butoneze pe al meu )

asa crezi tu...tot al tau va fi mai interesant. eu am patit-o cu telefonul.

------------------------

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank">daca va plac pozele noastre, votati-ne: da-1 si da-2

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Simina, habar nu am de preturi de cozonaci, mai ales ca sunt de casa si plini cu de toate in ei. Sper sa te ajute fetele sa te orientezi putin "pe piata" cozonacilor.
Mai, da vad ca toata lumea incepe cu biznisuri pe-aici.

lyly
, e mai complicata treaba cu jobul....dar...vom vedea ce se alege pan' la urma...

Mai, eu acum mi-am adus aminte ca de multe ori pun intrebari, imi raspundeti, si....ca o nesimtita ce sunt...citesc, ma bucur de sfaturi, dar...UIT sa va multumesc. Exemplul ce mi-a venit acum in minte e raluci, care mi-a scris de Colargol. Dar de multe ori am patit asta deja, si imi aduceam aminte noaptea... iar a doua zi uitam din nou sa va scriu.
Multumesc ca aveti ingaduinta, ca e sclerozata baba....

si acum chiar ca ma bag la somn.

Mergi la inceput