Prietene la bine si la greu - 79
Raspunsuri - Pagina 5
lylyana.ion spune:
mna seara!
first of all pt tampenia de la capitolul anterior unde am scris NU linkul catre capitolul asta nou si am vazut tarziu, dupa ce s-a inchis, si asta pt ca a scris Licu'
oare daca scriu la moderatori sa modifice ei? s-o putea???
second, eu nu mai comentez pe baza ignorarilor/simpatiilor/antipatiilor/etc...
third, meniul de azi a fost cam aiurea, Alex este mofturescu, ii iese un dinte, asta de unde asteptam maselele "promise" de dr asa ca a servit mult tztz, condimentat cu o banana de dimi , niste iaurt la 6 si cereale inainte de culcare. acum doarme dus, sa vedem cat il tine
in alta ordinede idei, ca nu stiu sa numar in engleza mai mult de 3 , ma enerveaza vremea asta care ne tine in casa
Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e
lylyana.ion spune:
Tina, nu stiu daca ii voi lua ceva cadouri anume, oricum cand ma duc in hypermarketuri inevitabil ii iau cate ceva.
pup Geo mancacios, pt Alex broccoli si spanac sunt cahhhhhhhhhhh
Simina, frumosi nepotei, mai ales cel mic . sunt cei din Spania?
Magda, zici ca vii in we cu poze cu nepotica?
poz(n)e
lylyana.ion spune:
Licu', vazut coronita, arata super! nu faci si globulete? ar fi super d-astea non-casante pt piticii neastamparati
noi avem bradul natural de anu' trecut la un prieten in curte. nu stiu la ce dimensiuni a ajuns, dar ma intreb cum o rezista in calea lui Alexu?
poz(n)e
smaranditza spune:
Fetelor, eu ajung in pragul disperarii cu copilul asta al meu! Acum ca e racit il inteleg ca nu are cine stie ce apetit. Dar nu de zilele astea vorbesc. Ci de cele de dinainte.
S-o luam pe rand: fructele - in orice combinatii - sunt un mare cahhhh. Am ajuns sa ii deschid fortat gurita sa-i strecor cateva lingurite. Probabil de asta nu are nici un fel de imunitate si culege toti virusii posibili si imposibili de pe lumea asta.
Daca ii dau felii de mar, portocala, para, banana etc mai mult de o feliuta mica si subtire de tot nu mananca. Si aia daca o mananca...e uns din cap pana-n picioare (de banana storcita bine in maini si pusa-n par, sau suc de portocala imprastiat peste tot numai in gura nu, bucati de mar aruncate prin toata bucataria, etc)
Legumele le mananca doar daca sunt amestecate cu smantana. Dar nu pot sa-i dau in fiecare zi smantana, nu?
Branza nu o mananca DELOC. Am incercat toate combinatiile posibile: si cu fructe, si cu legume, si cu mamaliga si iaurt si smantana, si doar cu iaurt. Nu! Chiar daca pun o cantitate infima, nu stiu cum o simte, ca refuza mancarea. A, dar am uitat sa spun: nu o mananca nici firmituri nici facuta crema impreuna cu iaurtul. Nicicum.
Iaurt si cereale nu ii pot da seara ca se imbaloneaza cumplit si mi se trezeste noaptea din ora in ora, urland si strangand picioarele la piept pana da afara gazele.
Sotul spune sa inversam masa de fructe de dimineata cu cea de iaurt de seara, dar stiu de la voi ca nici fructele date seara nu sunt bune.
Probabil ca o sa-l cresc cu AER pe copilu' asta. A avut o perioada mai buna in care chiar manca bine si imi era mai mare dragul sa-i gatesc, iar acum...s-a intors la vechile-i naravuri.
Pe langa stresul asta cu mancarea lui a mai aparut si raceala, de ieri am luat si eu de la el, stranut si imi curg M siroaie, ochii rosii ca la betivi si ma doare fiecare patratica de carne din corp...
Au mai aparut si alte persoane binevoitoare de prin familie, care isi tot dau cu parerea, acuzandu-ma de diverse.... (ex: ca ma incapatanez cu alaptatul dupa un an, cand e clar ca nu ii mai asigura necesarul de toate alea, ci imi asigura doar mie oboseala si stres si treziri nenumarate, iar copchilu' din virus in virus o da...)
Am mai aflat si ca sotul s-ar putea sa ramana fara job (seful are cancer la stomac ultimul stadiu)....
si tot din astea....dar nu va mai umplu capu', ci ma retrag cuminte in butoi, gata gura de aer. Am pus capacul, si nu mai dati tarcoale, ca nu las pe nimeni inauntru. Oricum nu aveti loc...la cata Fulga de mare sunt eu...
si NOAPTE BUNA!
lylyana.ion spune:
stop! pagina mea!
Monis, niste pozici cu Santi dalmatianul, nu ne arati si noua?
sa inteleg ca ti-a priit nu iesirea de azi?
poz(n)e
monis5 spune:
ALINUTZA
sa vedem ce apuc sa zic pana incerc sa demufez kupilul si sa ma incerc sa-l pun in . Aseara l-am plantat semiadormit si a dormit 40 de min, apoi a continuat in canapea, unde la 5 dimi m-am dus si eu, ca am inceput sa-mi fac scenarii... daca se trezeste si pleaca prin casa si eu nu-l aud (desi dimineata primul lucru cand se trezeste e sa inceapa vorbaria ).
Apropos de asta ca ma intrebai Tina, i-am pus la margine, sub cearsaf, o perna de alaptare asezata in U si nu are cum sa treaca peste ea decat daca e treaz. Ori daca e treaz, stie sa coboare singur. Dar ma rog, pericole tot ar exista .
Ramona imi pare rau ca ai disparut suparata si ne-ai lasat si fara glumele tale. Dar mai pastram postul tau inghetat o vreme, zicem ca esti in CIC
Magda pupam Raresul in Epoca Legumelor . Parca-l si vad cum e el, asa mic si delicat, la plimbare printre patrunjei .
Andre ai intrat pe ultima suta inanite de pregatiri?
Dozz,Laura_andreea, Na_bo multumesc pentru raspunsurile legate de fructe. (Na_bo clementina? import? buna?)
Dozz spor la munci mami harnicutz .
Laura_andreea ce e ala emigrat "ciudat"? Tot vroiam sa te intreb mai de mult cum ai ajuns acolo si acum ai ridicat tu subiectul la fileu .
Mai era o fata la odisee.. Elenic oare? care statea tot in D si care nu a mai scris dupa ce a nascut...
Lylyana cu ce s-a "distrat" Alex asta noapte? Iti doresc sa ai o noapte mult mai buna
Licurici felicitari pt ridicarea in picioruse fara sprijin . Ai fata mare deja . Spor la crosetat
Raluci voi cum sunteti? e in scadere cant. de M? Sa aveti si voi noapte usoara si multa sanatate
Lavi tare ma bucur ca ai revenit . Si sa pari sa te simti putin mai bine. SI ca Rares papa . Ce daca doar seara si dimi? mie mi se pare super asa! Bafta lui Luci la munca! Si eu vreau poze de la nunta, hai fa-ti mila de cardul de [pip] si linisteste-ne
Cory nici nu stiu daca sa citesc si doc de la tine . Atatea am mai citit de vaccinuri si atata mi-am batut capul.... iar acum cand a fost Iulian bolnav... nu pot sa spun nimanui ce am gandit (ca nu cred ca gandeam limpede )... si a fost o boala f usoara. Chiar nu vreau sa stiu cum e la alea mai grele . Andrei ce mai face?
Ionela pot sa jur ca si gandurile bune nerostite ajuta . Hai lasa butoiul si mai treci pe aici. Din ce zici tu cu pazitul fundului lui Mihnea... parca ai fi soacra-mea . Eu incerc sa-l pazesc cat mai putin ca sa inceapa sa se descurce si sa ne scoatem amandoi castigati din faza asta.
Alinus welcome . Pfff zici ca deja isi trage scaunul si se urca? eu sper ca la noi va mai dura putin pana la faza asta (acum doar plimba scaunele prin casa, inca nu s-a prins cu urcatul in ele si nici eu nu ma inghesui sa-l invat ). Pupa copiii dragalasi
Ava f tare cu postarile sterse, nu credeam sa aud asta pe aici
Many am vazut ca ti-a raspuns Ava privitor la PAP .
gata cap trecut, pus copilasul la , ma scurg si eu. NB all
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
floricik spune:
Salutare.
Am citit din urma ca o fata sarguincioasa ce sunt,dar sa vad ce am retinut. Neuronu' e de vina...
Licuriciule, ma termini cu creatiile tale.
Tina, noi mereu de mos Nicolae primim (adica eu si sotul ne punem unul altuia dulciuri in ghete ) repet , dulciuri. Acum ma intreb ce sa pun in ghetute la Zburly. Biscuitei ceva...de mos Craciun, mai mult ca sigur o jucarie.
Simina, ai facut paste la fata?
Lumi, cum mai papa pisicioasa? S-a dat pe brazda cu papica?
Lyly, multam pt reteta de tort. O sa fac si eu , dar mai intai fac unul de proba sa fiu sigura ca iese ceva.
RamoX, hai povesteste-ne de Soricel.
Diana, am ramas masca la mesajul tau. Ma bucur enorm pt voi. Sa fie intr-un ceas bun mutarea.
Ramonika, sper sa nu se mai suceasca 'mintile luminate' care ne conduc tara. Nu de alta dar crese nu ofera, unde sa lasam copiii, pe strazi?
Lavi, ma bucur ca te simti mai bine.
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lylyana.ion stop! pagina mea! Monis, niste pozici cu Santi dalmatianul, nu ne arati si noua? sa inteleg ca ti-a priit nu iesirea de azi? Lili, mami de Alexandru (18nov'09) poz(n)e |
nu
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
lylyana.ion spune:
Smara, eu zic ca este doar o faza la Timi, si ca va reveni la sentimente mai bune fata de mancare
acu intrebare nu stiu cum: daca moare sefu', moare si afacerea?
poz(n)e
simina_kin spune:
Ahhh...asa "talent" am la scris ca mereu supar sau poate chiar jignesc fara sa vreau
Nu ma mai bagati in seama..........
Cateodata stau si ma intreb unde-i Mariana aceea de pana acum 1 an??......eu nu eram asa de rea, de nervoasa, de "ai sare tandara din orice"...........si cu atat mai mult intr-o lume virtuala, unde nu-i nimeni obligat sa ma suporte
da, Lyly, sunt baietii soramii. Multumesc
Lumi tu faci parte din "top 10" , si chiar n-as vrea sa fii suparata pe mine...
Votati, va rog ,www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=25" target="_blank">sim1 si www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=26" target="_blank">sim2
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!