Prietene la bine si la greu - 79
Raspunsuri - Pagina 4
simina_kin spune:
Many, Ancutz nu vreau sa va suparati pe mine.N-am vrut sa supar pe nimeni.Doar am spus ceea ce simt.Si nu-i prima data cand spun asta.
Stiu ca nu se poate sa enuntam toate fetele intr-un mesaj, stiu ca-i absolut normal sa avem anumite preferinte, doar ca ma doare ca am fost prost inteleasa,si clar bagata in categoria "asta-i tuta , las-o sa vorbeasca singura" de catre anumite persoane de aici. Acest lucru ma face sa scriu atat de rar..............si atunci strict despre Maya
Votati, va rog ,www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=25" target="_blank">sim1 si www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=26" target="_blank">sim2
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laviniablaga intrebare intrebatoare...si off topic...pe acelasi card pot sa imi deshid si cont in euro daca am deja cont in lei...si doi: la ce varsta e recomandat sa le facem analizele copiilor...medicul meu a zis ca el nu crede ca e nevoie...decat daca e bolnav, dar eu as vrea sa ii fac...sa vad cum sta cu fierul...si calciul...am mai fost tentata o data sa i le fac si nu am mai reusit... Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu Mama, ideal de femeie, fermecator si venerat! (Lev Nicolaevici Tolstoi) |
nu Lavi, din pacate nu poti avea si cont de lei si cont de euro pe un singur card...sigur sigur...daca vrei neaparat, trebuie sa deschizi un cont separat (de euro) la care ti se da si card daca vrei...comisioanele depind de fiecare banca in parte
roaga-l pe doctor sa iti dea trimitere la analize, spune-i ca e pentru linistea ta.
ai slabit rau fata, 42 de kg? e crunt, eu am 46-47 si toata lumea care ma intalneste ma intreaba ce am patit de sunt asa ascutita , nu vreau sa imi imaginez cum esti tu la 42...cu siguranta stresul a fost de vina si toata situatia prin care ai trecut...hai, poate incet incet mai pui 6-7 kg acolo
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
ariadna33 spune:
citat din mesajul lui laviniablaga intrebare intrebatoare...si off topic...pe acelasi card pot sa imi deshid si cont in euro daca am deja cont in lei...si doi: la ce varsta e recomandat sa le facem analizele copiilor...medicul meu a zis ca el nu crede ca e nevoie...decat daca e bolnav, dar eu as vrea sa ii fac...sa vad cum sta cu fierul...si calciul...am mai fost tentata o data sa i le fac si nu am mai reusit... Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu Mama, ideal de femeie, fermecator si venerat! (Lev Nicolaevici Tolstoi) |
la "off topic" pot sa-ti raspund- NU
la on topic nu stiu raspunsul
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul
ariadna33 spune:
citat din mesajul lui gabitza35 are cineva salvat linkul cu retetele de torturi bebelusesti de la Lili? Dragos si Eva _30.11.2009 mucosii |
http://torturilelissei.blogspot.com/2008/11/torturi-copilasi.html
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui simina_kin Many, Ancutz nu vreau sa va suparati pe mine.N-am vrut sa supar pe nimeni.Doar am spus ceea ce simt.Si nu-i prima data cand spun asta. Stiu ca nu se poate sa enuntam toate fetele intr-un mesaj, stiu ca-i absolut normal sa avem anumite preferinte, doar ca ma doare ca am fost prost inteleasa,si clar bagata in categoria "asta-i tuta , las-o sa vorbeasca singura" de catre anumite persoane de aici. Acest lucru ma face sa scriu atat de rar..............si atunci strict despre Maya Votati, va rog ,www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=25" target="_blank">sim1 si www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=26" target="_blank">sim2 fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009 Povestea nasterii printesei cu ochi albastri www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!! |
nu cred ca se supara nimeni pe tine...pe de o parte te inteleg, pe de alta, gandeste-te ca nu poti sa impui o parere cuiva, si chiar daca cineva si-a facut o parere despre tine (cuvantul "tuta" e prea greu, eu nu cred ca cineva te considera asa), chiar daca cineva nu e deacord cu tine, tu oricum nu poti schimba nimic, important este ca multe din fete te indragesc si iti raspund la mesaje...acu zi si tu cum sa fii nominalizata daca chiar tu ai spus ca intri rar si scrii doar de Maya...eu am vazut multe aprecieri la adresa ranjitei, nu poti nega lucrul asta...hai te rog eu fii intelegatoare si scrie in continuare ce vrei si cui vrei
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
ariadna33 spune:
citat din mesajul lui simina_kin Many, Ancutz nu vreau sa va suparati pe mine.N-am vrut sa supar pe nimeni.Doar am spus ceea ce simt.Si nu-i prima data cand spun asta. Stiu ca nu se poate sa enuntam toate fetele intr-un mesaj, stiu ca-i absolut normal sa avem anumite preferinte, doar ca ma doare ca am fost prost inteleasa,si clar bagata in categoria "asta-i tuta , las-o sa vorbeasca singura" de catre anumite persoane de aici. Acest lucru ma face sa scriu atat de rar..............si atunci strict despre Maya Votati, va rog ,www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=25" target="_blank">sim1 si www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=26" target="_blank">sim2 fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009 Povestea nasterii printesei cu ochi albastri www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!! |
uite vezi, de aia nu scriu io placinte
grigore_tina spune:
Buna seara,
am culcat o bucata copil care incepe sa se mai dea pe brazda cu alintul.
Intrebare:ce le luam cadou de mos Nicolae?Dar de Craciun?
Azi am avut in meniu spanac(pentru mine a fost cahh:am topit un pic de unt,am pus 4 cubulete de spanac in el pana ce s-au desghetat,am adaugat un ficatel fiert si i-am servit.)A mancat cu o .Nu stiu insa daca l-am gatit ok.Fi-miu ar manca broccoli si spanac intr-o veselie.
Pentru maine vreau sa ii fac ciorbitza dulce de perisoare din file de somon si orez cu morcov si ardei la care voi adauga putin somon.Pestele il fierb separat,il mai curat de oase si apoi il fac perisoare cu orez si putin patrunjel.Ca sa fie mai cremoasa compozitia voi pune o linguritza de smantana.Sper sa iasa yami.
Lavi eu i-am facut analize la 6 luni pentru ca doctora a vrut sa vada daca are lipsa de fier (si avea) si la 11 luni jumate(astea au fost analizele pentru 1 an.Noi stam bine.M-am speriat degeaba.Geo e la limita inferioara cu fierul dar macar nu e anemic.Ii dau mult broccoli,ficat de 2ori /saptamana,2 oua intregi/saptamana si multa carne de vita sau pulpa de pui.(pulpa e mai indicata pentru ca asimileaza mai putini hormoni de crestere decat pieptul si e mai bogata in fier).
Am uitat sa va spun ca pedi a mea recomanda ca pana la 3 ani sa nu dam carne de porc,iar ca organe sa ne limitam la cele de pui.Cica cele de vita au si mai multi hormoni de crestere.
votati gri-1 si gri-2 www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=13" target="_blank">aici
de George-Stefan (15.11.09)
Lumi_Richard spune:
Buna seara
Sper sa nu starnesc o furtuna,nu asta este intentia mea,dar m-am abtinut de la comentarii inainte,chiar daca aveam ceva de spus. Acum as vrea foarte mult sa-i spun ceva Siminei....
Nu stiu de ce te simti tu marginita,exclusa etc.... S-a intamplat ca eu(nu vreau sa vb in numele altora),sa intru pe forum,sa scriu meniul zilei,sa spun "La multi ani" sarbatoritilor,sa vorbesc despre progresele fetei,sau sa spun o vorba buna unei fete...
S-a ma intamplat ca tu nu ai mai intrat pe forum decat sa ceri voturi(cand ai facut "gluma" cum ca te-ai fi suparat pe cele pe care tu le-ai votat si ele nu te-au votat inapoi),si totusi, tie ti-au raspuns mai multe fete....
Eu nu m-am suparat(tinand cont de faptul ca sunt fete care intra zilnic cu meniu,vorbe bune,etc,iar eu nu prea intru),pe cand tu te simti exclusa din grup.... Eu zic ca nu ai dreptate,si ar trebui sa te gandesti la cate fete le-ai scris tu,inainte sa te superi....
Hai sa pastram locul asta fara certuri si suparari,si,mai bine,sa ne gandim "cat dam" inainte sa "cerem"...
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
Ramonika spune:
meniul de azi:
- branza cu banana
- galbenus cu banana (altfel nu mananca)
- legume foarte putine (morcov, cartof, pastarnac, telina, ceapa)
- branzoaica
- putin mar
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
ralu_seby spune:
Buna seara,
Raspund si eu la apel, "hai sa dam mana cu mana"..se apropie sarbatorile si trebuie sa fim mai buni, mai generosi..si mai ales PRIETENE
Meniul de azi:
Dimi: Mandarina+mar
Pranz: Tocanita de legume cu carnita de vita
Seara: Iaurt+cereale.
A mai ros un biscuitel de la Hipp.
Fug la dus. Va imbratisez
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)