Prietene la bine si la greu - 79
Raspunsuri - Pagina 15
floricik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lumi_Richard Floricik,papa ca un bebe "normal" imi place sa zic ![]() Ia zi,ce mai face Zburly cea finuta? ![]() |
Iuhuuu.
Bravo Annabelle.
Zburly, imi ia si ultima farama de energie...
(pt chestia asta baga mami cafea + ciocolata ca sa tin pasul
Stii tu cum e...
fetele.Floricik mami de
Maria Ema-12.12.2009www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3
raluci_b spune:
| citat din mesajul lui laura - andreea Laura, ai PM. Revin pe seara, ma pregatesc sa-mi sarbatoresc jumatatea poze Europe is the best! |
sa-ti traiasca La Multi Ani
un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim
sunt mamica de 1 An
Remus Andrei
(8 nov '09)
pt bb2
floricik spune:
Ia sa fac eu pagina Floricik![]()
![]()
Angi, eu am carut Multiway care e mai mare si mai greu decat Liteway. 
Laura, sa-ti traiasca jumatatea.
Smara, trebuie sa fii Zen cu copiii astia.
Nici Zburly nu papa fructe. Daca le fac cu blenderul nici sa nu le vada. Papa un pic de banana dar musca din ea. Ieri i-am facut pt prima data mar cu biscuite. A papat putin din mana mea.
Strumfy, bine ca ati scapat de aftele alea nesuferite. 
Ionela, Monis, recunosc ca si eu il folosesc destul de des pe "NU". Nu -la priza, nu-tras de par pe mami, muscat pe mami. Cum as putea altfel sa-i explic?
Gata. Nu ma mai lasa.
Floricik mami de
Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3
raluci_b spune:
| citat din mesajul lui floricik Ionela, Monis, recunosc ca si eu il folosesc destul de des pe "NU". Nu -la priza, nu-tras de par pe mami, muscat pe mami. Cum as putea altfel sa-i explic? |
asa cum zicea superdadaca:
la de-astea tras muscat lovit "au ma doare, asa nu ne jucam" explicat intai apoi daca mai repeta nu o mai bagi in seama cateva minute, e clar ca nu vor pricepe prea curand dar macar ne educam noi pe noi
la prize sau locuri unde nu are voie "asta nu e de joaca si inlocuit cu altceva pt copil"
desi in toate frazele exista NU, macar este pus intr-o forma putin mai frumoasa nu este simplu NU
PAM PAM
un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim
sunt mamica de 1 An
Remus Andrei
(8 nov '09)
pt bb2
floricik spune:
Raluci, nu-i spun niciodata doar "nu" : "nu e frumos ca o doare pe mami, hai mai bine sa ne jucam cu jucariile", chestii d'astea.
Chiar aseara citeam articolul asta chiar aici pe DC. E interesant.
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1481
Multam pt raspuns.
Floricik mami de
Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3
na_bo spune:
Raluci- ii dau Stodal si suc de ridiche de ieri, sper sa se amelioreze, ca mai ales cand doarme tuseste rau
Ramonika- subscriu la faza cu imbracatul, obosesc pana ajung jos, mai ales cu gabaritul meu![]()
Natalia,
fericita de
Amalia Maria
monis5 spune:
e grea rau treaba cu interdictiile si cu folosirea lui NU. Incerc sa-l folosesc cat mai rar si la lucrurile cu adevarat interzise, ca sa aiba o semnificatie. Daca totul e NU, banuiesc ca sensul lui dispare rapid sau nici nu apuca sa apara. Sunt lucruri la care imi vine si mie sa-i spun nu, dar am hotarat sa le triez cu atentie. De exemplu ii place sa ciupeasca frunzulitele unei plante din bucatarie. Am tot zis nu si mai mare era interesul lui. Apoi m-am gandit ca asa cum rezist eu fara somn de un an de zile, asa va rezista si planta fara cateva varfuri de frunze, pana cand isi va pierde copilul interesul pentru ea. Oricum, cand ajunge la ciupeala, incerc sa-i abat atentia de la planta. Cand nu functioneaza, il las sa ciupe inca o bucatica de frunza si incerc din nou sau plec si-mi fac de treaba cu o jucarie de a lui. Evident curiozitatea invinge, mai ales daca stau cu spatele la el
. Alta faza la care am renuntat sa mai zic nu, este aia in care se intinde pe burta si incearca sa ma muste de degetele de la picioare. Sa-l las nu se pune problema, asa ca ma feresc din calea lui, iar cand ma prinde ii spun au, ma doare... de astea. Raman la nu ferm la ce e cu adevarat periculos / indezirabil.
Insa, datorita educatiei deficitare cu care a crescut generatia mea, folosesc prea multe negatii. Iar la cei din jur imi sar in urechi din ce in ce mai tare.
Si taica-su il mai "alinta" cu cate un apelativ pe care eu nu mi-l doresc, dar pe el il mai pasuiesc ca nu e grav. Insa soacra-mea ii zice "nebuniciule" si alte apelative de astea minunate (de parca nu ar exista altele pe lume), apropos de:
| citat din mesajul lui ionelamaria Monis, tu ai o problema cu "numai prostioare"... eu am o problema cu "hotule"( adica smecherule) si vesnicul NU spus de tati. Acu sa vad cum ii bag eu astuia mare educatie [emoticon care bate din degete a nerabdare] |
Si cand ma gandesc ce pretentii aveam de la ea, femeie cu doctorat etc

. Asta e, am hotarat s-o chem mai rar, spre deloc, ca sunt atitia oameni care traiesc fara ajutor si n-au mai murit. Ce daca am ajuns si eu cum zice Krelia, traiesc numai pt vase, mancare, cumparaturi la fuga, rufe, curatenie? Or trece si astea candva.Poate ne mai ajuta cu ceva idei fetele cucuietele care au timp sa mai rasfoiasca o carte ceva
.revin, ca incercam o masa, ca la pranz a fost NU. (bine ca el are voie sa zica NU
Monis
si piticutzul Santiago (02 nov '09)
RamonaCopot spune:
| citat din mesajul lui smaranditza raluci, am uitat ceva: am taiat ridichea, am scobit-o, am pus miere inauntru, iar deasupra am pus "capac" - partea pe care am taiat-o initial. Ma gandesc ca asa va iesi mai concentrat sucul, daca mierea e in interiorul ridichei, fara factorul aer. (sau ma rog...aproape ermetic... ) |
eu am pus jumatatile scobite si pline cu miere (de fapt nu chiar pline, doar jumatate de lingurita de miere, in fiecare jumatate) intr-un castronel care are capac. De seara pana dimineata am scos cam 80 ml de sirop.
La tine, din ridichea care ai pus-o capac, nu iese sucul.
Ramona
,dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi

M-am bagat si eu ca musca, sper sa nu fi suparat postarea mea.
grigore_tina spune:
Geo doarme.Si-a schimbat iar programul.A dormit de la 12.30 la 14.30 si acum doarme iar.
Noi suntem racitI(a se citi tati si mami).Geo nu da semne .Sper sa nu ia de la noi.Cred ca noi avem acelasi virus pe care l-a avut Geo cand a facut a facut otita.
Ma supara foarte tare tusea asa ca am inceput si eu sa iau Stodal si suc de ridiche neagra.
Chef de scris nu am.
Mancare pentru pici nu am prestat.Ramane pe maine.Azi i-a trimis bunica-sa ciorbica dulce de pui si piure cu ficatel.
Pe seara a papat iaurt cu cereale si kiwi.
De dimineata a papat putina omleta ,dar nu i-a prea placut.
Am vazut ca nici voi nu aveti idei pentru Craciun.Eu am vreo 2-3:
1.un bebelus-papusa pentru ca e fascinat de bebelusul cu care se joaca nepoata.
2.O masa de lucru cu scaunel(din aia cu lego)
3.un calutz balansoar(asta e cam exclus ca poate cadea Geo dupa el).
Va las ca s-a trezit.
votati gri-1 si gri-2 www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=13" target="_blank">aici
de
George-Stefan (15.11.09)
Cory_B spune:
Lumi - sunt relaxata in privinta mancarii doar pt ca alaptez. daca era Andrei pe LP probabil acum eram
Si pt ca i-am facut analizele acum la 1 an si au iesit bune
Paste?hmm...ia sa incerc si eu cu grasu
Chestia cu "NU" deja ma innebuneste si pe mine insa intr-un apt cu 2 camere si cu locuri pe care nu am cum sa le "dreg" astfel incat sa nu mai duca pe nimeni din casa cu gandul la "NU" ,,,cand Andrei se indreapta glont spre ele....nici nu stiu cum sa procedez. Eu am rabdare si ii explic dar mama..."nu e voie ca-ti dau nana"
sau "acolo NU ca faci buba" ,,,etc.Si "rasfoind" pe DC sa caut diverse cantecele/poezioare, ca s-o fi plictisit si el saracu' sa auda numai "bate vantul frunzele" sau "ne jucam,ne jucam, cu degetul mare noi ne jucam"
, ce credeti ca am gasit??? Urmatorul vers:Tica, tica, tica,Mi-a mancat pisicaToata mancaricaSi m-am dus la scoala Cu burtica goala.Tam-tam, hipopotamS-a-ngrasat un kilogramCu paine si cu salam.
Cea mai fericita mamica de
Andrei Nicolas (21.10.2009)

(sau ma rog...aproape ermetic...