Prietene la bine si la greu - 79
Raspunsuri - Pagina 14
coquelicot spune:
Pai da, ca tzie aveam sa-ti zic patru vorbe, pe care le-am mancat.Si-am mai mancat si alte fete cu totul caci nu am regasit nume dragi mie..
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ancutza_Bro
ce bine ma simt, te-ai gandit la mine de 'doo' ori Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009) |
strumfy_12 spune:
Salutare!!!
Ancutza si Andra s-a foit pana pe la 2 noaptea...iar spre dimineata si-a pus capul pe umarul meu si asa a dormit. Si era asa dulce cum dormea ea... ca eu am mai stat in pat uitandu-ma in tavan si bucurandu-ma de pozitia ei de somn. Dar a aparut si intrebarea:
Eu o culc fara perna dar vine pe perna mea... sau pe mana mea...oare e rau pt coloana???
Ionela, Lumi Andrei i-au trecut aftele..slava Domnului sper sa nu mai apara niciodata la nici un copil ca tare rau este.
Vrem si noi la Moldova Mall... venim oricand.
Va pupik pe toate...si fug sa mai strang cate ceva de prin casa pana se trezeste Andra.
Mami fericita de strumfita
DianaR spune:
Salut fete dragi!
E oficial, intr-o saptamana plecam. Incep febra pregatirilor...
RamoXXX, ma bucur nespus ca ai hotarat sa revi. Asa, chiar in Gelsenkirchen ai stat? Ce chestie... Daca spui ca ti-a placut, e bine, sotul n-a apucat sa vada prea mult din el pe lumina... Nu-i el chiar asa de orasel, ca-i cat aradul ca populatie, dar spui tu drept ca Aradul n-are gradina zoologica nici macar una mica si amarata... Si mai are si hipodrom si opera La faza cu Opera m-a lovit rau in dorul meu de studentie cand mergeam din greu la opera in Timisoara... N-am mai apucat de atunci si tare imi e dor... Sa speram c-o fi bine si pupam soricelul!
Intreba cineva (Ariadna, tu?) daca si eu am job asigurat, nu, eu o sa-mi caut peste vreo juma de an, sper sa nu fie problema, daca nu in oras atunci la restul din jur (e o aglomerare urbana de aproape 2 mil de locuitori ingesuiti pe o raza de 30-40 km din care face parte si orasul in care vom sta) sper sa-mi gasesc relativ usor post de rezident mai ales ca nu sunt chitita in mod neaparat pe o specialitate, mi-ar place mai multe. Ar fi a treia oara cand o iau de la capat de dragul familiei cu rezidentiatul dar asta e alta poveste, lunga si neinteresanta.
Legat de olita. Si eu ca si voi la Vlad am alergat cu olita dupa el, de la 7 luni l-am pus, mai nimerea si vreun p sau c mai ales ca statea cu placere pe ea. Dar de la un an nici sa n-o mai vada. Si pana la 2 ani n-am avut audienta la capitolul asta. La Timi am incercat spre 2 ani prima data, n-a vrut sa faca decat la 2 ani si 5 luni cand a vrut ea si nu mai repede, dar atunci in 2 luni am scapat fara efort si de pampersul de noapte, in timp ce la Vlad a durat treaba pana aproape de 3 ani jumate. Acu n-am de gand sa incerc mai repede de vara viitoare..
Pupilici, merg la treburi.
Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!
Dozz spune:
Pupici tuturor si cateva cuvinte, in fuga maxima.
Diana, spor la pregatiri si bafta cu plecarea. Ma gandeam ca poate, dupa ce va stabiliti acolo si intrati intr-o rutina, incerci sa obtii ceva acreditare pe consultant de lactatie. La cate stii tu despre asta...
Licurici, imi plac mult creatiile tale si o sa iti comand si eu niste brose (am vazut ca intre timp s-a inscris si Coque la brose). Dar mai intai merg acasa si-mi analizez sacourile, sa vad care sunt plicticoase si ar trebui accesorizate. Bafta!
Ramonika, nici Ana nu merge, doar se ridica in picioare pe marginea patului/patutului. Au ei timp si de asta, no stress, da?
Asa as mai scrie, duc dorul unui mesaj personalizat pt fiecare, dar deocamdata sunt pierduta in spatiu si timp, poate mai incolo.
Nici meniuri nu scriu ca am ramas in zona terciului de toate legumele, ba mai mult acum fac mancare pt 3-4 zile si o pun la congelator, nu mai am vreme de bucatareala zilnic.
ionelamaria spune:
Ziua buna
Aseara eram mandra de mine ca , in sfarsit, v-am ajuns si pot raspunde si eu fiecareia in parte. Azi iar am apucat doar sa citesc, nu si sa scriu, ca sunt fugarita de la calculatorul mare la laptop, apoi la copil, apoi iar la copil, apoi... la tat-su care nu a gasit inca modul in care se transporta farfuria murdara in chiuveta, cum se sterg firmiturile de pe masa... etc . Piuuuufffff! Na ca mi-am varsat naduful si am barfit familionul.
Lumi, deci su sosetute. Ok. Acu sa vedem cum facem cu mersul, ca al meu doar de mana presteaza si pe langa mobile joase , iar 4*4 nu stie ce e aia. Da ne descurcam/adaptam/ceva. Totusi... sper sa ne sincronizam zilele astea
Monis, tu ai o problema cu "numai prostioare"... eu am o problema cu "hotule"( adica smecherule) si vesnicul NU spus de tati. Acu sa vad cum ii bag eu astuia mare educatie [emoticon care bate din degete a nerabdare]
coque , manaca? atunci e bine... atat cat ii trebuie mananca. Rabdare cu jucarii si carti va avea incet incet.
Cuscri, eu intrebam de branzoaica pentru ca sunt oarecum ingrijorata. Sunt destul de stricta la capitolul mancare pt Mihnea, zahar am folosit de 2 ori, brun si bine fiert... si m-am lasat. Sare inca nu. Si multe alte nu-uri , dar.... eu nu gatesc sofisticat, dupa retete cum fac harnicutele noastre pe care le admir. Am incercat sa citesc retete de bebei N-am reusit... mi se pare SF. Una peste alta, cica sunt retete de bebei dar ba spun de sare, ba de zahar, ba de ceapa calita... etc. Asa ca ma enervez si ma intorc la fierturile mele.... apoi iar ma mustra constiinta ca-i dau piciului sa manance legume fierte iar si iar si nu ma straduiesc sa-i fac si lui "chestii deosebite". Atunci cand refuza mancarea numai la asta ma gandesc: daca sunt comoda si nu-i fac si eu mancare mai de Doamne ajuta! S-o fi saturat si el. In concluzie, imi imaginam ca ai fabricat/ elaborat branzoaica dupa reteta pt bebei si eram ca mata de curioasa.. Iaca m-am relaxat... era cumparata
Magda, si eu cred ca se trezeste de alint pentru tzitzi Rares. Si Mihnea tot asa face. Dincolo de oboseala ta, hai recunoaste, asa-i ca-i dulceeeee?????
Ancutz, va asteptam
revin de pe celalalt calculator
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
na_bo spune:
salutare!
Incerc pe fuga cateva vorbe, cat e Ama afara ca saracuta asa imi tuseste cand doarme ca tre sa stau tot in jurul ei si nu mai am timp de nimic. E ciudat ca atunci cand e treaza nu tuseste aproape deloc si e vesela ca de obicei. Sper la noapte sa fie mai bine ca mi-i asa mila de ea
Lavi-ma bucur ca iti revii incet-incet, mi-era doer de postarile tale, nici mie nu mi-a zis pedi de analize
Si eu am 44 de kg si n-am trecut prin ce ai trecut tu, sincer am inceput sa iau niste vitamine
Smara- nu stiu ce sa ti zic ca eu chiar n-am probleme , din fericire, cu mancarea
Laura- foarte faine elasticele de par, cand pot sa i fac codita Amaliei , nu te uit
Monis- despre clementina, ce sa zic, ceva citrice consider ca trebuie sa i dau si oricum ii pun cateva felii si nu in fiecare zi
Tina- mos Nicolae aduce pe la noi numai dulciuri, fructe, iar de Mos Craciun inca nu stiu desi cam trebuie ca ma pune lumea sa scriu scrisoarea
Lili-
Ancutza- buna idee cu spaghetele
Liliana- si eu ma gandesc deja unde voi pune bradul de Craciun, probabil il vom pazi bine
Lumi- ce bine ca papa pisicoasa acum
mai pun meniul de azi si gata ca mi-a venit galusca
8 lp cu 2 masuri cereale
10- mar-para
13.30 cartof, conopida, unt, 1 ou
17.30 banana si cateva bucatele de paine cu unt
19 30 iaurt cu biscuitei
21.30 Lp
pupici tuturor si celor nenominalizate
Natalia, fericita de Amalia Maria
raluci_b spune:
Smara merci mult de detaliere eu am facut jumate rasa si jumate scobita, insa mi-a iesit mult suc si ma gandeam sa-l pastrez cumva, dar cred ca nu voi mai avea nevoie din fericire Remus nu mai tuseste asa tare, ii mai dau si Prospan
Meniu
9 - cereale cu lapte de capra, facute degeaba
11 - mar, banana, clementina+suc de morcov papat bine
13 - ciorbitza de legume cu curcan si bors, lins tot
pe la 6 cred ca-i fac fidea cu lapte
Cadouri de Mosi, si eu ma tot gandesc, pai de Mos Mic ceva dulce ce poate manca si de Mos Mare o jucarioara, am cateva idei le caut si le pun.
Natlia imi pare ca si si a ta tuseste, ii dai ceva, vezi ca am intreb si eu fetele in paginile trecute remedii de tuse, daca ai nevoie zi
un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim
sunt mamica de 1 AnRemus Andrei(8 nov '09)
pt bb2
magdaz_ina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionelamaria Magda, si eu cred ca se trezeste de alint pentru tzitzi Rares. Si Mihnea tot asa face. Dincolo de oboseala ta, hai recunoaste, asa-i ca-i dulceeeee????? |
bineinteles ca este foarte dulce cand "scoate" ditamai ochii in semi-intuneric
_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami de topmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006
floricik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin Nu i-am mai facut paste ca mi-a adus sotul pastrav proaspat Promit ca ai fac zilele astea Ce face proaspata mamica??? a iesit din spital??? |
Azi a iesit din spital. Bineinteles ca au enervat-o la culme celebrele asistente de la Cantacuzino.
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3