Prietene la bine si la greu - 79
Raspunsuri - Pagina 13
angi_san spune:
Buna ziua, fete dragi!
Ariadna, mandarina a fost un chin: a trebuit sa-i scot toate pielitele in prealabil si am blenduit-o cu celelalte fructe. A fost yami pana a gasit o pielita care a scapat ctc-ului dupa care n-a mai vrut deloc
Cu olita nici noi nu am facut progrese: se ridica instant de pe ea. O mai folosim ca antemergator din cand in cand si o impingem prin casa
RamoX
Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)
marius spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ariadna33
Ramo, asta se intampla cand moderatorii participa la concursuri. Eu am propus sa li se ridice dreptul de moderare numai pe perioada concursului pentru ca nu mi se pare ok sa intre pe la toate subiectele de interes comun in calitate de moderatori si sa-si faca reclama cu litere de-o schioapa la poza din concurs! Mai mult decat atat, sa cerseasca voturi efectiv "pentru Mos Craciun", asta nu numai eu am vazut-o, au vazut-o si altii inainte sa stearga postarea respectiva. Acum mai nou se practica si loviturile sub centura pe motiv ca scriu "off topic". Cum scriu off topic cand eu raspund unei mamici ce sa faca cu dosarul de CIC, o sfatuiesc sa procedeze asa cum e mai bine pentru ea si imi sterge postarea??? www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul ***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor fi realitate***************** |
Inainte de toate scuzele de rigoare pentru ca raspund pe un mesaj la acest topic care din nefericire este oarecum personal dar4 as trece peste asta insa este incorect, induce in eroare si falsifica grosolan.
Deci:
1. ariadna33 - a existat o reclamatie catre administratie in care ai ridicat problema ca un moderator sa nu participe la un concurs. Apoi ai revenit asupra acestei "nedumeriri"
Ai reorientat reclamatia pe ideea ca de ce un moderator doreste sa doneze premiul acesta fiind un motiv pentru care a strans peste 200 de voturi ca mai apoi sa se razgandeasca. Aici deja este incorect dion partea ta pentru ca am dreptul sa donez un premiu in cazul in care acesta este castigat este decizia mea personala si nu vad de ce ar face obiectul unei reclamatii.
De asemenea insinuezi tot incorect ca nu mai vreau sa donez premiul ci vreau sa-l dau fiicei mele pe post de cadou de Mos Craciun. Este cel putin dezamagitoare afirmatia ta pe care se pare ca o sustii cu vehementa si aici si in alta parte si asta legal discutand se numeste calomnie daca tot sustii ca esti super profesionista expert contabil, consultant fiscal si nu mai stiu ce ai mai scris si pentru care te-am felicitat la urma urmei desi nu vad legatura cu partea juridica.
In egala masura ai depus o noua reclamatie ca desi esti profesionista ti s-au sters mesajele de la sectiunea legislativa chiar daca am explicat motivul stergerii mesajelor tale care erau off topic si mai mult nu aveau suport juridic si mai mult exista deja un raspuns corect complet si fundamentat dat inaintea ta de Mediajust in timp ce raspunsurile tale erau doar asa de dragul de a scrie ceva. In aceeasi tematica daca si alte raspunsuri date de tine ai sa poti sa sesizezi ca alt utilizator a rabufnit fata de tine si a mentionat faptul ca ar fi preferabil sa nu mai scrii mesaje doar de dragul de a scrie ceva pentru ca se asteapta raspunsuri clare fundamentate. Te-ai suparat si pe acea persoana. Am trecut atunci cu vederea. Desi in urma reclmatiei (a doua) catre administratie ti s-a raspuns ca decizia luata de mine in calitate de moderator a fost corecta continui sa sustii neadevaruri "sa fentezi" cum se zice pe cei care iti sunt in preajma. Si acest lucru este incorect din partea ta dar asta e, fiecare stie mai bine cum se comporta. In egala masura continui sa sustii ca doresc sa fentez utilizatorii ca doresc sa nu mai donez premiul insa daca te-ai uita macar un pic la umanitare poate ca ai constata ca eu nu sunt genul de om care sa ma joc cu cuvintele si imi tin intotdeauna promisiunea.
Desi decizia de a sterege mesajele off topic sunt aplicate corect, desi ti s-a explicat cum si de ce s-a procedat in acest mod, desi ai primit doua raspunsuri oficiale la cele doua reclamatii nefundamentate, desi sustii in continuare ca deciziile administrative sunt o consecinta a dorintei mele de a castiga concursul (lucru pe care nu il inteleg nici in clipa de fata pentru ca nici un premiu nu este pentru mine sau pentru copilul meu cum tot sustii pe unde apuci) desi sustii ca moderatorii sa nu mai aiba dreptul la moderare (!!! absurd) pe perioada unui concurs - pentru mine cel putim nu reusesti decat sa-mi produci un sentiment anume deloc pozitiv.
Am incercat sa ignor multe afirmatii - insa cred ca depasesti masura iar acest mesaj l-am scris in nume personal, deci ca si utilizator ca sa fim bine si corect intelesi de la bun inceput pentru ca mie nu-mi plac ambiguitattile si nici afirmatiile ascunse sau interpretabile.
E o chestiune de demnitate la urma urmei. Cel putin pentru mine.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=19" target="_blank">Tu poti face diferenta - voteaza-o pe Ioana - mar-2 - Fii tu un Mos Craciun! Multumesc!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
angi_san spune:
A, si dupa ce am parat-o, Ana Maria a dormit mai bine azi-noapte. Culmea e ca s-a culcat cu burta goala, a papat doar 50ml lapte cu cereale.
LumiR, tocmai asta e ca nu facusem nici o schimbare, asta nu intelegeam nici noi.
Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)
magdaz_ina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lumi_Richard Magda,multumesc. Baga alint la greu si tu nu aplica metoda mea,ca Rares are nevoie de mult laptic si multa iubire. Si vad ca papa si el cate un pic,ba o banana,ba putin borcanel.... Eu am hotarat sa-i dau borcanele pt ca e evidenta preferinta ei pt ele,in detrimentul mancarurilor mele. Asa ca,pana sunt sigura ca fata s-a invatat sa pape,o voi servi cu borcanele. La fructe,nu ii dau decat cutiute de la Nestle mar-mango si vanilie,mi-e si teama sa incerc altceva.... Iaurt,tot de la Nestle,cu caise. Borcanase tot Nestle fie curcan,vitel sau doar legume.... |
Lumi, multumim pentru detalii, vom incerca si noi fructele la borcanele, poate avem surprize placute !
_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami de topmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006
lumi_calin spune:
citat din mesajul lui simina_kin off topic: cati lei as putea cere eu pe un cozonac ???? se pare ca as avea cerere(2 vecine) dar nu stiu daca se merita....numai ingredientele ma costa aprox 20lei, + timpul(aprx 3 ore pt 2 buc)+ batutul de lighean care ma omoara Cozonacul ajunge la 1kg si ceva, plin cu de toate si mortal de bun....cam cat ati da voi?? Votati, va rog ,www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=25" target="_blank">sim1 si www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=26" target="_blank">sim2 fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009 Povestea nasterii printesei cu ochi albastri www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!! |
chiar m-am uitat ieri in patiserie dupa cozonac si am vazut 22 lei/kg.
anul trecut am luat de la cineva facut in casa -cu oua de tara, cacao nu stiu de care si am dat 35 lei /kg , cozonacul avand vreo 2 kg, deci m-a rupt de bani, dar a meritat- SUPR BUN.
lumi_calin spune:
lavinia exista carduri multivaluta, dar in Romania( dupa cum a zis Ionela) retragi lei se face conversie automat, insa primesti valuta. Nu se poate deschide pe acelasi cont pe care il ai acum, trebuie deschis altul in acest fel. pup si sanatate multe.
magdaz_ina spune:
citat din mesajul lui RamonaCopot Timp de o luna am tinut mania asta in mine, am asteptat un semn de scuze de ceva, din partea ei, degeaba, dar azi nu mai conteaza. Ce daca nici azi nu am jucaria??? o sa scap curand si de cana aia, ca de cate ori dadea cu ochii de ea, imi trezea sentimente negative si am pierdut eu si mai multe, inca 300 lei...nu se mai cunosc. Faptul ca prin scris am reusit sa ma eliberez, ma multumeste enorm, chiar daca nu am reusit sa va trimit si voua gandurile/ framatarile mele, pe care sunt sigura ca daca le citeati nu mai ziceati toate sa las ce e rau deoparte, sa ..., sa.... . |
RamonaC, ai pierdut 300 de lei degeaba ?! Cana este inutila iar jucaria nu a ajuns nici pana azi la tine ?! Poate reusesti sa te mai descarci inca o data si sa ne transmiti si noua detaliile acestei probleme, ar fi o sansa sa se gaseasca totusi o cale de rezolvare a acestei situatii neplacute. Ar fi pacat sa ramana totul in acest stadiu de suparare si frustrare ! Pana la urma, in calitate de "prietene la bine si la greu" am putea gasi macar o solutie de compromis !
_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami de topmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006
lumi_calin spune:
da si Buna ziua!
Eu sunt in febra pregatirilor ptr. mot si nu prea mai apuc sa fac nimic mai ales ca am si un copil care vrea atentie toata ziulica.
Monis cred ca ne asteapta combinatia de fructe: mar rosu+ mar galben....
Noi am inceput operatiunea "olita"de vreo 2 saptamani, deoarece am o prietena cu o fetita de 1 an jumate care uraste olita , adica nu se aseaza pe ea fara scutec. Acum Calin sta pe olita dupa fiecare somn si dupa fiecare masa. Cate-odata face, alteori nu. In fine sunt multumita ca sta fara sa se crizeze.
voiam sa mai zic ceva dar am uitat
a meniul
fructe: mar galben+mar rosu+para
supa de pui cu galuste
incer conopida+ cartof dulce daca nu iaurt
Ionelamaria si eu sunt prea protectoare, dar asa sunt in general"cu drobul de sare", Nu imi place dar nu ma pot schimba chiar daca vreau
lumi_calin spune:
de sarbatori voi cauta niste jucarii mai de copii de 1+an. am observat ca astea vechi de bebe nu mai sunt deloc atractive. abia astept si eu sa fac bradul de Craciun. Avem unul artificial, dar ff frumos
smaranditza spune:
raluci, am uitat ceva: am taiat ridichea, am scobit-o, am pus miere inauntru, iar deasupra am pus "capac" - partea pe care am taiat-o initial.
Ma gandesc ca asa va iesi mai concentrat sucul, daca mierea e in interiorul ridichei, fara factorul aer. (sau ma rog...aproape ermetic... )