Prietene la bine si la greu - 79

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana n.

eu sunt trista ca mi s-a defectat laptopul. Noroc ca mai era in garantie. Acum ma rog de lume prin casa sa ma lase si pe mine cate putin la net.

Ancutza, si David mananca cu placere paste. Eu ii fac tot asa sosul, din smantana ,galbenus si parmezan. dar i-am dat si cu sos bologneze de la borcanas si i-au placut.

imi pare rau de laptop, dar vorba ta, bine ca era in garantie...
o sa incerc si eu sa-i dau bologneze, ca si alea ne plac si le mancam destul de des, merci de idee

Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Diana , ma bucur tare de sansa ce vi-o da DD. Am ramas uimita cand am citit numele orasului unde o sa mergeti in Germania. Din toata tara aia, taman acolo am trait si eu aproape 2 ani de zile. M-am simtit minunat. Au o gradina zoologica de care am ramas uimita, pentru un orasel asa micut, dar si pentru ca prima data in viata mea am vazut acolo pe live ursi polari scaldandu-se. De fiecare data cand ma simteam departe, ma duceam la zoo, ca era mai aproape de mine ca Douglas si mai ieftin, dar nu la fel de frumos mirositor. Abia astept sa vad poze de acolo, cu ocazia asta revad si eu locuri dragi.
Probabil ca stii deja, dar au un stadion, care acum 6-7 ani era in toul topurilor din Europa.
Ps: pupici la nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Ramonika,tu ai impresia ca Annabelle merge???? Ha ha ha! Merge tinandu-se de mobile,pereti etc,tinuta de maini sub nici o forma! Dar,merge fata 4x4,si asa ne distram la locul de joaca. O pun in piscinuta de bile si ii place la nebunie,o pun in masinuta si o imping,busileste peste tot,ii place la tunel si in casutele de plastic-le verifica toate usile si ferestrele. Si baga o viteza incredibila cand vede vreun copil jucandu-se intr-un colt cu piesele Lego!

m-am mai linistit credeam ca numai cretulina nu le are cu picioarele deloc
nush ce sa zic cu locul de joaca, am putea incerca, insa deocamdata e acceptabil afara sa iesim la aer, cand s-o face mai frig musai sa mergem si noi pe acolo.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

RamoX, PM back

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Probabil ca ati ramas surprinse cum de scriu asa dintr-o data...
M-am chinuit o ora, cat a dormit Dominic si am scris un mesaj de mai bine de o pagina, exclusiv catre Raluci, caci evident pe ea sunt suparata. Dar se pare ca cineva acolo sus a avut grija(de ea, de mine???) sa nu trimit acest mesaj si mi l-a stres. M-am suparat putin ca am pierdut munca de o ora, apoi am realizat ca in sfrasit m-am descarcat. Timp de o luna am tinut mania asta in mine, am asteptat un semn de scuze de ceva, din partea ei, degeaba, dar azi nu mai conteaza. Ce daca nici azi nu am jucaria??? o sa scap curand si de cana aia, ca de cate ori dadea cu ochii de ea, imi trezea sentimente negative si am pierdut eu si mai multe, inca 300 lei...nu se mai cunosc.
Faptul ca prin scris am reusit sa ma eliberez, ma multumeste enorm, chiar daca nu am reusit sa va trimit si voua gandurile/ framatarile mele, pe care sunt sigura ca daca le citeati nu mai ziceati toate sa las ce e rau deoparte, sa ..., sa.... .
A fost pentru mine un concurs de imprejurari nefavorabile, o perioada stresanta si sper din suflet ca am invatat ceva din asta. Nu bani inainte la nimic ce nu are un contract, o intelegre scrisa, o garantie, o factura.
Am spus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Ramona multumesc de raspuns despre ridiche, restul nu am ce sa comentez, eu nu ma simt vinovata cu nimic

Smara tu cum ai facut cu siropul de ridiche, cum ai mai citit?

un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim

sunt mamica de 1 AnRemus Andrei(8 nov '09)

pt bb2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui coquelicot

AM citit chestii interesante si as fi vrut sa spun doo vorbe dar am uitat:Tinei, Lilei, lui Monis, Ancutzei, Many, Angi, Magda,Rmona, Ancutza, Lumi, Smara, Raluci, Stephy, Di, Floricik, Simina, Strumphy, Ionela, Lyl,Licuirix, Ava, Gabitza, Dankutza, Dana, Laura, Alinush, Alinus(acu'sper sa nu gafez ca enumerarea de mai sus se dorea a cuprinde toate fetele scriitoare din ultimele capitole )

ce bine ma simt, te-ai gandit la mine de 'doo' ori

Mergi la inceput

incep placinta ca vad ca am mai multe de spus

Dana noi mai suntem din categoria fara olita, nu am pus-o niciodata pe Sabina pt ca ea se screme de doua ori si e gata, nici nu apuc sa ajung la ea sa verific daca a facut ceva sau nu, ca deja imi ia nasul pampersul , iar la pipi, habar n'am cand face

asa, legat de mouse...si eu am din ala wireless, mi l-a trantit Sabina de un milion de ori, dar vad ca inca merge, eu i-l dau sa se joace de cate ori il cere , doar ca il inchid din butonasul on/off de pe el

Licurix uite idee buna ce ti-a dat Lili, apuca-te de globulete ...hmm, nasol sentimentul de refuzat tzitzi, nici nu vreau sa ma gandesc cat de greu o sa-mi fie sa o intarc

Ionela, deci e clar, vad ca multe fete spun la fel, nu o sa fac nici o branza cu laptopul "de schimb", cu toate astea, eu sunt perseverenta, o sa incerc (eu mi's capricorn de'ala incapatanat, pana nu vad eu nu ma conving )

Lumi si noua ne iese al doilea premolar , sa mor eu daca inteleg cum e posibil dupa 4 dinti sa iasa maselute

gata, merg sa pregatesc papica...va pup pe TOATE , da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Scriu doua vorbe pe fuga:

Multumesc din suflet pt incurajari si vorbe bune. Sper si eu sa fie doar o etapa mofturii astia ai lui Timi, ca simt ca o iau pe campii. Acum, de cand cu raceala si MMM, sunt si super obosita de la noptile nedormite; deci, mai irascibila si fara prea multa rabdare si zambete la mancare. Incerc sa ma controlez totusi, iar daca simt ca rabufnesc, il iau din scaun si mergem in camera. Asa am facut ieri de nu stiu cate ori. Timp de 7 ore nu a vrut absolut nimic sa manance. A venit sotul de la servici si la el a deschis gurita instant. Am crezut ca innebunesc.

angi_san, si eu am incercat tot cu cereale Milupa pana acum, diverse combinatii. Ce-i drept, cu vanilie nu am incercat inca, pt ca am eu asa un fix cu vanilia aia...
Stii tu: unii au cate-o pasarica la cap, altii cate-un stol intreg. Eu am stoluri-stoluri.

raluci, eu am dat-o pe razatoarea mare, am pus-o intr-un bol si am acoperit-o cu miere din belsug. A lasat destul sirop, pe care i l-am dat cu seringa de la Panadol, in cateva ture. Insa, nu sunt prea multumita de cum sta asa tot amestecul ala expus la aer (chiar daca cu capac deasupra...), asa ca azi vreau sa incerc cum ziceai tu: sa scobesc ridichea inauntru si sa pun acolo mierea.
Nu am mai avut timp de alte sapaturi pe net in privinta asta, ca ma termina maraila-muciosila-tusila.
Parca nu as pastra la frigider "licoarea", ci as merge pe varianta "fresh", cum zicea si Andre: in fiecare zi sa am ridiche proaspata cu miere. Mi-a luat sotul 3 ridichi mai mici/potrivite, si cand le terminam vom lua iar. As vrea macar vreo 2 saptamani sa il servesc pe donshor cu suc din asta.

Vad ca vorbiti de olite. Noi inca nici nu i-am cumparat. Oricum nu cred ca ar sta el inca...

RamoX, ma bucur ca ai reaparut "in peisaj".

Fug sa mai fac una-alta pana se trezeste piciul.

EDIT: Ancutzule, si eu i-am dat lui Timi o tastatura veche (nu era asa veche, dar mi-a stricat-o el ), si nu se joaca deloc cu ea. Tot calare pe mine e.
La fel si cu telefonul: dupa ce am dezinfectat vreo 3 telefoane ce stateau prin sertar nefolosite, i le-am dat sa se joace. Le-a lins o data la inceput, si gata! Tot al meu si al sotului sunt mai bune.

Licurici, FELICITARI pentru progresele rechinasei. Un din partea mea la bulanoasa mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Neata!
Eu simt ca devin din ce in ce mai paralela cu alte lumi decat cea din casa & parc.....ce nu eram in stare sa ma organizez la inceput, cand R. era o shaormica cuminte in cosulet....acu'...neam..ciuciu...
Iar faptu ca nu se termina o mancare bine, ca trebuie sa ma apuc de alta, fie a lui, fie a noastra....deja imi da niste stari de "frate, da' io numai in bucatarie stau???"
si ca sa ma degrevez de o sarcina...ii zic de-acum Siminei ca je ma inscriu la cozonacii ei......numai sa fie bine "prejiti" si cu saaaaharrrrr pe deasupra (ca oricum nu stiu sa fac dintr-astea )

In rest....treaba cu olita ne este straina total, si cum arata si la ce foloseste, evident (ca nu i-am luat nici pana acum)...iar cu telecomenzile de copii nu am incercat. Gasisem una pe net, dar nu ne-am hotarat foarte tare la ea, drept pt care, le roade pe cele in dotare (desi noi le tot ascundem)
Mai zic un "felicitari pt viitoarea plecare, Diana!"
Sanatate copilutilor bolnaviori!
Afara din butoaie ca trebuie sa le umplem cu vinutz pt la iarna, da?

Gata, bucatareasa lu' peste se intoarce la munci.
Pup all.

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai (05.11.2009)

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput