Prietene la bine si la greu - 79
Raspunsuri - Pagina 16
krelia spune:
Cory, vezi ca ai gasit o sursa gresita a poeziei cu pisica ....al doilea vers era cu "m-a batut mamica"
Ref la partea cu NU.....la Rares sigur nu merge. Se uita la mine cu o fata nevinovata si imi zambeste gales. Drept pt care, greu ma abtin sa nu rad, desi uneori am facut-o . Eu incerc sa inlocuiesc nu-urile astea, mai ales cand se afla in situatii delicate (deschis usi/sertare si risc sa-si prinda degetelele - pt ca inca nu i-am luat protectii), cu cuvinte gen "atentie", "usor"....iar pt butoanele de aragaz nu am gasit deocamdata un alt inlocuitor decat "arsh".
In alta ordine de idei, v-ati gandit cand ar fi oportun o vizita la ochiolog/dintolog?
Fetele cu LP, ati trecut deja pe lapte pt 1 an?
(Monis, eu incerc sa ma consolez cu gandul ca macar acum, in perioada cat stau acasa, am cat de cat timp sa fac mancarea asta - desi, stii tu vorba aia cu pastila )...caci, din noiembrie, nu voi mai avea atata vreme...teoretic libera...nici sa fac mancare, dar nici sa stau atat de mult cu Raresu .....)
_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai (05.11.2009)
Muhammad Ali
na_bo spune:
Krelia- eu folosesc inca Nan 3, dar cand se termina cutia asta vreau sa iau Junior
Iar referitor la Nu- e greu intr-adevar si incerc si eu inlocuitor, dar cand vin bunicii si alte rude, cunostinte am renuntat sa le explic.Recunosc ca in unele situatiiasa la limita am mai zis si nu si atunci se aprinde repede beculetul, ne reeducam si noi cu ei
Natalia, fericita de Amalia Maria
mami.ilinca spune:
Buna seara mamici,
Intru si eu pe fuga cu o mare rugaminte,sa-mi dati dc va anmintiti site-ul unde ati comandat cana pt babycook. Am ratat atunci momentul si acum e musai sa o schimb.
Scuzeca nu mai apuc sa zic nimic,dar va pup.
dankutza spune:
Intru si eu sa-mi motivez absentele. Am o perioada grea la servici. AM multe de facut. In fiecare zi se mai adauga ceva nou de facut. In plus vineri am observatie. Tineti-mi pumnii! Pinky incepe sa dea semne ca vrea sa busileze. Semne timide, bineinteles! Cred ca am sa intru in weekend sa va mai citesc si sa comnetez (ca, deh, asa-i romanu', se pricepe la toate )
Rog fetele care se duc la Babyexpo vineri, sa vina cu pareri si sa se laude cu cumparaturile. Noi, ne ducem sambata si ar fisuper daca as stii ceva pareri si hinturi cu ce este de cumparat.
Dana, mama lu' Pinky
floricik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cory_B Tam-tam, hipopotam S-a-ngrasat un kilogram Cu paine si cu salam. |
Deci ce concluzie tragem de aici? Ca daca mancam salam cu paine ne ingrasam. Bagat la cap.
PS: imi place meniul lui Andrei.
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3
dankutza spune:
citat din mesajul lui laviniablaga Sa va zic cate kg am acum? 42...am slabit...cred ca greutatea asta o aveam la 14 ani! |
si ca sa te inveselesc nitel.... cam atata ar trebui sa slabesc eu sa ma fac gazela
Dana, mama lu' Pinky
floricik spune:
Inca una si ma duc...
Krelia, chestia cu lp dupa un an vroiam eu sa te intreb cand ne-am intalnit dar am uitat. Eu o sa trec de la nan3 la 1+. Voi?
Am facut ieri pastele pt zburly. A ras tot. merci de pont.
Aaa despre vizita la oftalmo, dr mi-a spus dupa 2 ani.
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3
RamonaCopot spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dankutza
si ca sa te inveselesc nitel.... cam atata ar trebui sa slabesc eu sa ma fac gazela Dana, mama lu' Pinky |
me too, me too!!!
suntem de rasul plansul noi doo
dankutza spune:
citat din mesajul lui grigore_tina Intrebare:ce le luam cadou de mos Nicolae?Dar de Craciun? |
Pinky va primi de Mos Niculaie, primul cadou din saptamana de cadouri. I-am cumparat un carucior de papusi, in care ii voi pune "dulciuri": o punguta de rondele de orez, o punguta de pufuleti de la Hipp si un pachet de biscuiti Plasmon. Ma gandesc ca Mos Niculaie vine cu dulciuri si cum astea reprezinta deserturile ei, asta o sa primeasca. Asa am gandit eu.
De Craciun ii voi da antemergatorul care i l-a adus tati de Berlin.
http://www.productreview.com.au/showitem.php?item_id=19867
Dana, mama lu' Pinky
Ancutza_Bro spune:
buna seara fetele...
am descoperit azi in timp ce ma hilizeam cu fii'mea ca are deja 3 masele si iese a 4-a ...eu pe alea de sus nu le vazusem dar sunt crescute binisor, are niste coltisori marisori chiar...asa ca , ia luati copilasii la gadilit cu capul pe spate ca cine stie ce descoperiti
haideti la un Bacardi luat de la congelator cu putin suc de mere si gheata, iar pt fetele racite un ceiut fierbinte cu multa lamaie si miere
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)