Fulgusorii de nov.dec2009 fac un anisor!LMA!(86*)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

seara buna fetele,
cani imi pare nespus de rau ca ai fost singurica la protest, dar asta e ce sa ii faci, nu mai ramane nik de comentat
am descoperit de la ce facea ary mare si ineplicabila care ceda fff usor la antitermice 2 afurisite de maseleeeeee
poop ma duc sa margelesc,acu sunt un pik mai linistita
poop si va urez noapte buna

ariciu a crescut in curand face un anisor,intre timp asteptam sa si cel mai important
ary poze si ary povestea unui aricy

am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna seara

incep sa-mi revin asa...un pic.....la fel ca tine Getik, ma bucur ca imi pot petrece in sfarsit sarbatorile in liniste si ma pot bucura in continuare de minunea mea.

Rody ma bucur ca am reusit s ate cunosc si altfel...dar sa stii ca vreau poze cu Bramdusa si actuale... ...sunt convinsa ca e o frumusete... iar despre baiat...ce mare este abia astept sa-l vad si eu asape Flavis al meu.

Si acum sa va spun ceva...am inceput demersul pt a infia un baietel pe nume Robert. are aproape 3 anisori...de-o varsta cu Darius...e un scump si jumatate...urma ce acum de craciun sa-l aducem acasa...
Am fost superstitioasa si nu am spus la nimeni de asta...iar azi am aflat ca i s-a intors o matusa din Italia..si crede ca il vrea ea
Duminica mergem la el cu un cadou..si o sa vorbim mai multe despre asta... Doamne de la centrul de plasament mi-a pus ca mai sunt si alti copilasi, sanatosi, niste scumpi..care ma asteapta...dar mie mi-a casunat pe el...pe Robert

...asta coceam eu de zor...
Mi-e atat de dor de Darius...daca fac si 1000 de copii, ii voi iubii pe toti..dar va lipsii mereu unul asa ca nu renunt...nu voi renunta niciodata la acest vis...intr-o zi..se va intampla!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

atat de mult mi-am dorit sa vin cu o semnatura frumoasa...dar uite ca nu a fost sa fie!

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

acum ma duc la langa baietii mei...

noapte buna!!!

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

wow camy ma uimesti...sper sa nu intelegi altceva, dar de ce sa infiezi? adica mai puteti avea copii vostri...oricum ii ceva de admirat asa ceva, eu asa consider...esti o femeie deosebita

acuma m-am linistit si eu...ma pot bucura de Sarbatori, pe care le astept cu inima deschisa...am cumparat deja cadourile pt parinti, mai ramane pt David...deja am pus omuletul de zapada cu beculete colorate in geam ....iubesc Craciunul...si abia astept sa fac cozonacul

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

buna dimineata ... haideti toate la

A_driana nu vreau sa mai fac copii din cauza ca sarcina pt mine ar fi o trauma...si un stres continuu...din nou as lua drumul nenumaratelor spitale din tara...si sincer..nu mai sunt in stare vreau sa-mi pastrez nervii pt Pustache, Flavius..si inca un sufltel..DD va hotari care av fi el.

In fine..timpul o sa decida!

O zi faina va doresc!

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Camy, nu stiu ce cuvinte as putea sa iti spun, iti doresc sa poti fi linistita si impacata, desi nu stiu ce ar putea vreodata sa compenseze intr-o oarecare masura lipsa lui Darius.
Am o poveste pe care vroiam sa o impart cu tine, povestea unui copilas ca Darius, ma gandeam mereu la curajul vostru de a merge mai departe si acum imi dau seama, cand spui ca nu o poti lua de la capat cu o noua sarcina cat de greu va este mereu... asa cum dealtfel banuiam.
Va admir pe amandoi pentru puterea pe care o aveti de a lupta in fiecare zi!

_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami de topmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 28061982 spune:

am venit si eu la
Camy te admir si-atat. Probabil ca si sotul tau este un om la fel de minunat.
Rody m-am uitat o fuga prin poze cat a stat picea mea cuminte. M-am uitat la cele de la 10 luni. Printesa ta are niste ochi minunati si e grasuta. F frumoasa.
Adriana si noi avem probleme cu NU E VOIE La inceput cand ii spuneam, nu mai facea si se punea pe plans, dar nu mai punea mana. Acum.... .... rade la mine, se uita in ochii mei si cu o mana face prostioara. Mai nou vrea sa se pe mobila. E foarte joasa mobila se tine de ea si pune un picior sus.
Asta e... cine stie ce urmeaza?

Poze http://www.flickr.com/photos/54580501@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 28061982 spune:

Cami te admir si-atat insemna ca ma lasi mereu cu gura cascata. In zilele nastre lumea da vina pe bani, pe criza si un copil le e mai mult decat suficient. Ma bucur ca mai exista oameni ca tine.

Poze http://www.flickr.com/photos/54580501@N03/

Mergi la inceput

si eu am problema cu NU..NU E VOIE ACOLO!!!
Mi se pare ca il folosesc prea des...si ca imi cam rade in nas Flavius
Si mai am o problema cu Flavius...de ceva timp..se da singur cu capul de perete..nu se da f tare..dar cred ca-i place cum suna
Si cand am vazut ca nu am cu cine discuta..plangeam de nervi...am iesit din camera..m-a vazut suparata si a iesit dupa mine...

De acum eu asa fac...plec de langa el...ii zic cu o fata suparata "mami s-a suparat..ca nu o asculti" si plec de langa el..
dar nici asa parca nu vreau sa continui..nu vreau sa creada despre mami a lui ca e o super suparacioasa

..si da...chiar am un sot minunat! ii multumesc lui DD ca exista..si ca are atata rabdare cu mine...desi na..mai exista neintelegeri... numai ca noi am invatat f mnulte dupa ce s-a intamplat nenorocirea..si anume ca trebuie sa ne bucuram de noi, de fiecare clipa pe care o putem petrece impreuna..si acum ies.ca trebuie sa randez ceva

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput