Fulgusorii de nov.dec2009 fac un anisor!LMA!(86*)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Buna fetele,
sunt pe fuga, dar dau de ziua lui sotul meu. Face azi 33, iar cumnatul 34....
Ne pregatim de zor mai trebuie sa pun numai praji pe farfurie iar tati meu face mancare, peste cu mujdei si mamaliguta iar dulciuri avem tort dobos, biscuiti de casa, trandafirei cu nuca, betisoare cu nuca si nu in ultimul rand pogacele. De sarbatorit in runda mare oricum ramane pe duminica, impreuna cu Jr.
Camy, ma uimesti ca de obicei. F frumos, ma bucur pentru voi ca ati luat o astfel de decizie cu copilul. Stiu ca nu ti-l aduce nimeni inapoi pe Darius, dar sunt atatia copii de care nu poate sa se ocupa nimeni..e asa pacat. Sotul meu inca nu este de aord cu asa ceva, pentru ca noi ne mai dorim cel putin unul, si nici nu am incercat, si asta e drept, dar daca se va lasa asteptat f mult....Sper sa reusiti totusi.
Problemele cu NU-ul o sa ne pandeasca de acuma toata viata fetele. La varsta asta, noi am facut asa: tonul este de nu hotarat, si copilul este in acelasi timp indepartat cu o mana de la locul respectiv. Fara ras, fara tipat. CI pur si simplu nu. SI nici nu spunem la orice nu, pentru ca si-ar pierde gravitatea.
De ex, cand a inceput sa-si bage manutele in ghiveciul de flori, iam tot zis, am vazut ca nu razbim, am mutat pana la urma ghiveciul, in primvara va fi mai marisor, si cand reluam problema pamantului speram sa fie mai intelegator. Acuma este pur si simplu mult prea mult de descoperit.
Daca de exemplu ma "ajuta" la masina de vase sa le scot afara, in loc sa-l cert si sa-i zic nu, i le iau una cate una repede din manuta si transform nu-ul in "o ajuti pe mami" la bucatarie. Pana la urma nici nu este asa grav si daca mi-ar sparge o farfurie, dar fac asa zgomote frumoase cand se lovesc una de alta...

harnici la de 11 luni
Cresterea in greutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Camy - si pe mine m-ai uimit, nu intelegeam de ce vrei sa infiezi, cand poti avea copilul tau,dar apoi am citit care este motivul si te inteleg.Si stiu ca acum va este asa de greu,v-ati facut atatea planuri,sperante si dintr-o data apare o matusa .e tare nasol, nu e corect,se joaca cu sufletele voastre .........................................................................Dar de ce tot un baietel?, nu ati vrea si o fetita ?.Te pup .

RODY - am vazut si eu o parte din pozele voastre, nu ma lasa Stefanut sa mai stau prea mult.
Noi avem noutati : Stefanut a inceput sa mearga singurel, fara sa se tina de nimic, deschide usile si se amuza de nu se poate, se catara pe ce apuca, se prinde cu manutele de masa si se ridica cu piciorutele in aer( ca sa se uite la ce este pe masa ).Ieri i-am dat un mar( sa se joace cu el )si spre surprinderea mea,la insfacat cu foc si a inceput sa muste din el.Musca bucatele destul de marisoare si apoi le da afara, caci inca nu poate mesteca, sau cel putin nu mar

Apropo de faza cu "nu este voie " sau ceva asemanator avem de furca cu Razvan, care are perioade cand nu ne asculta deloc, alteori este un copilas model.Acum de doua zile trece dintr0o pedeapsa in alta .Nu vreau nici sa fiu prea aspra cu el,dar nici sa-l las sa-si faca de cap, ca imi este frica ca va creste mai mare si nu o sa mai am nici un pic de autoritate asupra lui
Pupici la toata lumea

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

'neata fetele, ce faceti?
nimeni la ? Pai noi suntem cei care am petrecut aseara....

harnici la de 11 luni
Cresterea in greutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rody_ms spune:

Buna dimineata

Cami am citit despre infiere, mai uimit inca odata. Esti minunata, am zis eu ca tu ai prea multa iubire si dragoste de oferit.

Prea multe nu am reusit sa mai citesc pe aici, dar am reusit sa pun poze: http://s960.photobucket.com/albums/ae83/rody_ms/Brandusa%2011%20luni/

si de ieri :http://s960.photobucket.com/albums/ae83/rody_ms/9%20decembrei%202010%20%20primele%20focuri%20de%20artificii/
Aseara a inceput sa ninga, dar s-a oprit, in schimb e frig si inorat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

CAPITOLUL 87*

Mergi la inceput