Mamici inimoase de Constanta ***133***
Raspunsuri - Pagina 17
Dodo-pui spune:
Buna dimineata Constanta
Las cafea
Happy uite aici
O saptamana cum o doriti....eu am treaba pe afara dar ploua si bate vantul in rafale deocamdata
dod-participarea noastra in concurs
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
CRIXIA spune:
Bun gasit!
Batmanita, nu mai am prospectul de la Nikvorm, nu pot sa-ti spun daca are vreo limita de varsta. Daca vrei poti sa suni la Homeosan( farmacia de pe Fagetului) si sa intrebi. Uite: 0241515571 sau 0726740907. Cum zic si fetele, cauta si faza cu apa, asta nu e semn de oxiuri.
Ghiulten, 29.01-06.02.2011. Daca am inteles eu bine...
Simonapro, azi caut si iti dau un semn! Am fost lenesa rau ieri
Bun Alina ce arati tu acolo...fac si eu scrisoare lui nenea Mosu' poate imi aduce si mie masina de paine, nu de alta, dar expira fainurile din debara
Camelia, daa, e prezentabil sotul meu! si Despre mine...cred ca ma intrebau daca e acasa Tata, la nici 1,60 ai mei
Fiquelle, de cand s-a intamplat vad ca nu a fost plecat, dar ma sperie gandul, caci stiu ca are perioade; au fost weekend-uri cand a fost de 3 sau 4 ori la munca sau in seara de 24 a plecat pe la ora 20-21.... . catelul e adult, ciobanesc, dar e corcit. Deoacamdata e in acomodare, ca doar e un suflet, e sfioasa inca....numa'fete in curtea mea!
Vreau sa cred ca mi-am spalat un pic creierul in we, am fost la un botez pana la miezul noptii apoi am aterizat in Crush. Va dati seama cum aratam, nu corespundeam cu tinuta, dar n-a contat
O zi de luni cat mai usoara!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank"> Astept un vot AICI pentru Clipele de vara alaturi de Alexia (cri.jpeg)
Cris mami de Alexia & Ana
roxanaz spune:
neata gagice
am avut o saptamana... grrr... sper sa nu se mai repete
nici nu am apucat sa recuperez tot, sper ca sunteti ok, si piticeii la fel
va urez o saptamana buna buna de tot!
batmanita spune:
buna dimineata fete si o saptamana superba va doresc.
dodo multumim de cafele.
camelia am presupus ca a baut cam 8 lt pt ca seara am facut 10 lt de apa (am filtru care se pune la robinet)si seara urmatoare nu mai aveam deloc apa.eu ziua beau ceai ,am scazut un lt cam atat am baut eu probabil si un lt cam pt melisa,si cam 8 lt probabil a baut denis,in ziua respectiva a avut si temperatura .
crix mersi pt raspuns,am luat dimineata primul rezultat la proco si a iesit negativ.
Dodo-pui spune:
Ana seri magice in car4 sunt 3 si 4 decembrie de la ora 20 la 24
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
Rox sper sa fi fost ultima
Cat despre Mos' am fost la posta si cu aceasta ocazia Bogdi si-a pus scrisoarea.Eu n-am fost suficient de cuminte ...cred...nici anul acesta....dar sa fim sanatosi
Dumnezeu imposibilul!
kim222 spune:
F bine ca ati scapat de o grija..poate nu au fost totusi 8 l..dar si mai mult de 3 l tot suspect imi pare.. Ex copro ca sa stai linistita trebuie facute 3 la rand..pt ca au si viermii ciclul lor de reproductie..
Alina nu am timp..si azi scriu ca am stat aacas..am fost la scoala 29 sa vorbesc pt clasa I..si desi am fost dusa de manuta de secretara la directoare..mi-a spus ca ea nu are liste ..sa vin pe 1 februarie sa stau la rand (cica si de 6 dimineata)..si sa scriu 2 optiuni..el enu au priceput ca eu vreau la Primavera sau deloc..
so help!!! Are cineva copilul la scoala 29??Nu conteaza in ce clasa..doar sa-mi relatati cum a fost cu inscrierea..nu stiu daca sa fac valuri mai mari..sau sa astept..
Crix..te-au calcat hotii???? Nasol..eu nu cred in varianta cu cainele..cred in varianta in care o echipa iti vine in 1-2 minute! Cica ar cam 180 RON/luna..dar dormi linistita!!
edit..a si sa nu credeti ca m-am dus cu mana goala...
georgipuia spune:
Neata lumeee... va recuperez din mers.
Citat: |
citat din mesajul lui Fiquelle Mai fetelor, vreau si eu un sfat legat de ten. De un an si ceva au inceput sa-mi apara cosuri...n-am avut in adolescenta si am acum O fi vreo dereglare hormonala? Ati patit asa ceva? ce-mi recomandati? |
Foarte posibil sa fie dereglare hormonala.. eu ma lupt cu acneea mai ceva ca in pubertate. acu macar sa ramai doar la acest simptom... eu am mult mai multe...
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
georgipuia spune:
Gata.. am recuperat pe fuguta... am si uitat cui mai vroiam sa raspund..
Noi am avut un we frumi foc, cu neamuri multe, copii multi, veselie... varu meu a stimulat copii la concurs de poezii, cantece, povesti si limbi straine... cu bani.. am ras de ne-am cracanat... mancare buuunaaa... peste preparat cum numai in delta am gustat... dar a fost si obositor... ca nu te induri sa te intinzi in pat la pranz, ba de rusine, ba de dragul alorlalti... in casa conform maxim, caldura, salteaua mai buna decat acasa... ce mai... a fost frumi...
Acu la munci... am inceput saptamana cu un esec... aveam de pus 2 intrebari doamnei careia ii trimit raportarea, apoi sa o inchid si sa o trimit.. si doamna nu este azi... deci nici azi nu ii dau drumul... maine vroiam sa ma invoiesc cateva ore... daca nu termin... oare nu-mi da voie sefu sa plec?
Daca m-as invoi maine de la 11 , si am fi liberi si pe 1 dec... se cuper ar fii... Doamne ajuta!
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
kim222 spune:
Figuelle..este clar un dezechilibru hormonal care nu se trateaza decat cu contraceptive (special create pentru acnee de cauza hormonala)..si din pacate ar trebui facut tratament toata viata..cum ai intrerupt .la o luna ..doua revine si acneea.