Mamici inimoase de Constanta ***133***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna, fetele!

Alina: imi pare tare rau, suntem alaturi de tine
Iar ce ai facut tu in tava, arata nemaipomenit , daca nu plecai iti faceam o vizita

Dandusa: eu sigur am avut de invatat din experienta voastra, acum o sa fiu mult mai atenta de comportamentul nostru in jurul copiilor.

Crixia: iti transmit ganduri bune, sa-ti gasesti linistea!

Eu ma duc sa ma aranjez putin, ca dupa amiaza mergem la ziua nepotelei mele.

sa aveti o zi frumoasa!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Va doresc :

dod-participarea noastra in concurs

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mery_anna spune:

Buna ziua tuturor,.Imi pare rau ca sunteti suparate,Lulu,Dandusa,Crixia,...inteleg...si eu sunt cam ingrijorata in privinta lui Dani si nu-mi gasesc linistea.Am fost astazi la analize la Synevo,dar am stat cu Ionut in masina si Dani a fost singur.Poate ca ne intalneam Batmanita,aveam timp sa povestim ca l-a cat a durat!...putem vedea rezultatele pe site-ul lor?nu am stiut sa intreb.
Sa auzim de bine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns batmanita spune:

anna uita-te pe factura,ai situl ,nume de utilizator si parola.
denis are glicemia 73 ,deci este bine m-am linistit in privinta asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

seara buna,

va multumesc din inima ptr gandurile bune....

mada, am facut azi apien cu tarate, si a iesit ok.

Ana, ma bucur tareee mult ca glicemia a iesit bine, chiar ma gandeam la voi.

Dandusa, nu sunt melci.Este cozonac umplut cu nuci si stafide.Aluat dospit si framantat in masina de paine, apoi scos, umplut, rulat si taiat.Pus in tava unul langa altul cu taietura in sus(cum se vede in poze), lasat inca 30 minute la dospit si apoi copt cam 20-25 minute la foc mare.

simona, petrecere frumoasa.

noi suntem in deplasare pana luni.la bunici.

meryy-ana, ma bucur ca scrii mai des, ca avem vesti despre voi.va imbratises cu drag.

Kim, de ce asa scumpa la vedere?te pup.

Va pup pe toate inimoasele, fara exceptii.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

VOTATI Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dimineta inimoaselor,
va las o

O duminica superba va doresc

dod-participarea noastra in concurs

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salutare!
Gabi este frumoasa si imi face !
Ana ma bucur ca rezultatul glicemiei este in parametrii, dar care o fi cauza ca baut atata apa, esti sigura ca erau 8 litri?

Eu la ora asta am "discutii" cu mandra cea mica, le-am facut suc de porto si grefa si nu vrea sa-l bea ca are "urme" (adica pulpa) , imi vine s-o halesc nu alta.

Va doresc dupa-amiaza placuta!

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">Concurs clipe de vara

Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
----------------------------------------------
Ionut Minoiu

1 , 2, 3 & www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Teodora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

multumim de ganduri bune,fete dragi
Crinuta e bine,chiar f bine.si ea cu toane ca si alti copii,ca si noi de fapt.uf,e grele cu piticii astia scumpi si cu sufletelul lor.da' grele tare.eu am asa procese de constiinta cand ma gandesc ca n-am putut sa vad mai mult,sa previn mai mult sa,sa...nah',chestii normale...

daca aveti experiente asemanatoare,va rog sa impartasiti.mai mult ca sigur cineva are ceva de invatat de acolo.pe mine ma macina misterul asta.simt nevoia sa sap mai mult,sa previn,sa observ.

[Fiquelle,
coproparazitologic(3 probe in 10 zile)este analiza prin care vezi exact daca si ce tip de viermisori are.eu le-am facut mereu la Prodiagnostic.sant f ok.Crinuta a avut si oxiuri si limbrici.in ambele cazuri am tratat-o cu homeopate.de fiecare data a scapat.mai naspa e ca tratamentul dureaza o luna.si nu erau doar un tip de granule.nu mai stiu exact ce anume i-a dat,dar eu te sfatuiesc sa mergi la dr cu rezultatul si sa-i dea tratamentul adecvat ei

Ceea ce ai construit poate fi distrus,nu conteaza,construieste!

Dandusa, recunosc ca am pierdut cateva pagini si nu stiu ce ati patit? poate te pot ajuta.
Cu viermisorii nu eram noi (din fericirez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Citat:
citat din mesajul lui CRIXIA
Ghiulten, eu am un sot cu un prg mai ceva ca la armata. De cele mai multe ori pleca dupa ce-i suna telefonul. Lucreaza in zona libera Agigea si daca era vaporul incarcat, trebuia sa fie prezent pentru a prezenta documentele in vama. Asa ca, ori pleca dimi la prg si venea la miezul noptii, ori pleca la 8-9 seara si revenea la 3-4 dimi. In We e mai mult in std-by....
Cris mami de Alexia & Ana

Crix, eu am sarit ceva pagini din lipsa de timp. V-au calcat hotii? groaznic. Te-am citat pt ca si sotul meu (tot in port) are cam acelasi program, ba inca si in we e tot cam asa...azi a plecat de la ora 7 dimineata si inca nu s-a intors...si e duminica...
Si mie mi-e frica noaptea...
Si ce caine ti-ai luat? ce rasa?
La botez cum a fost?

Mai fetelor, vreau si eu un sfat legat de ten. De un an si ceva au inceput sa-mi apara cosuri...n-am avut in adolescenta si am acum O fi vreo dereglare hormonala? Ati patit asa ceva? ce-mi recomandati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Cine stie exact de cind incepe vacanta copiilor din ianuarie? Si cit dureaza? Ii trebuie sotului meu sa stie cind sa-si programeze zilele de concediu.Merci mult.

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004)
Daca va place , votati-ne! Pozele noastre:
http://desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=13

Mergi la inceput