Mamici inimoase de Constanta ***133***
Raspunsuri - Pagina 18
georgipuia spune:
Eu nu as elimina totusi cauza infectioasa fara o analiza luata direct din acnee. Pe mine anticonc m-au ajutat la alte simptome ale dereglarii, dar la acnee nu prea... din pacate dupa 4 ani de antic a devenit uterul fibromatos si acum nu mai am voie, indiferent de complicatii... deci aveti grija si cu antic... ca au si ele efecte secundare serioase rau.
Fetele care ma poate ajuta si pe mine cu o palariuta neagra de Om de zapada pentru Teo? Pliiz help... ii face mama o pelerinuta alba cu nasturi negrii in fata, dar ne trebuie si ceva pe capsor... si nu as vrea de carton sau alte improvizatii...
Mony este pentru al 3-lea an la rand fulg de nea... sa vad daca poate mama sa-i aranjeze costumatia de anul trecut... pana pe 15 mai avem timp... Amintiti-mi si mie... serbarea aia cu literele din clasa 1 se tine la primavara?
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
mery_anna spune:
Buna ziua la toata lumea!Bine ne-am regasit la inceput de saptamana!
Multumesc mult Batmanita pentru informatie,m-am descurcat cu logarea,eu chiar neglijasem factura prin masina.M-am linistit putin si cu analizele care,zic eu ca au iesit bine.De fapt eu sunt ingrijorata pentru Dani,deoarece mi se pare ca a slabit cam mult din luna mai pana acum.Vad asta si la haine,dar si la cantar ...si unele persoane care nu l-au vazut un timp mai indelungat mi-au spus ca a slabit mult.Deocamdata i-am facut analize de sange,Hemograma,VSH,TGP,TGO,Glicemie,calciu si urmeaza sa faca si o radiografie pulmonara.Am fost tare suparata si ingrijorata...nu pot sa fiu si eu mai calma si rationala...vad numai pericole...am stat in stres si astazi nu mi-e bine deloc,ma simt rau.Am niste pasarele cateodata!!!!!!...
Ma bucur ca ati avut un week-end frumos si petrecaret!Si noi pregatim scrisoarea mosului si suntem in cautare de costumatie pentru serbare.Lui Ionut i-ar trebui ceva de ingeras,daca aveti si puteti sa ne imprumutati,va rugam frumos,
Cat despre hoti su furturi,la mine in sat in fiecare noapte se intampla cate ceva.Dispar animalele oamenilor,mancarea din beciuri,fier,aluminiu si,culmea,niciun hot prins!De cele mai multe ori sunt pradate gospodariile oamenilor singuri si batrani.
Acum ne apucam de treaba,avem mult de exersat pentru maine la logopedie:5 culori si tare sunt curioasa cum se va descurca.
Va dorim o zi buna si o saptamana reusita!
simonapro spune:
Buna, fetele!
Eu numai imi revin cu oboseala,am dormit tare putin cand am mers la ziua nepoatei mele, se cunoaste ca am imbatranit , dar nici sa stau putin in pat la pranz, n-ai sa ma vezi, pai cum sa pierd noutatile de pe forum Mai nou am si racit, ma doare in gat si stranut, sper sa-mi treaca repede cu chestii naturale.
O forma mai usoare de acnee am si eu dar in zona unde este pielea mai grasa, pe frunte mai mult, dar deocamdata nu am luat nimic, decat incerc sa mentin pielea curata.
Fetelor imi puteti recomanda si mie o bijuterie , ca vreau sa ne schimbam verighetele de cununie si pe unde ma duc gasesc numai foarte groase peste 10g si parca ma jeneaza la deget si mai imi trebuie si o gramada de bani, trebuie sa o rezolv saptamana asta, ca vrem sa le sfintim sambata cand facem sfestanie.
Dodo: ma bucur pentru tine, ca-ti vine sotiorul acasa
sa aveti o saptamana frumoasa!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
CRIXIA spune:
Merry, toti avem pasarele, doar numarul lor difera! Si eu exagerez de muulte ori, noroc ca trece timpul si mai atenueaza, mai uitam, trecem la alte griji, preocupari.
Kim, si eu nu am stiut cum sa ma "introduc" anul trecut cand cautam informatii...am abordat o doamna invatatoare ce mi-a spus ca este nevoita sa lase juma' de lista pentru alte interventii( mai de sus) si ca celelalte locuri sunt cam ocupate( frati mai mari in scoala). Adica nimic concret...asa ca l-am trimis pe sotul meu in ianuarie cu cererea si cu mana goala. Din ce am mai auzit eu cam tot orasul vrea la Primavera, e renumita. Exagerez si eu, dar dupa ce te-am auzit pe tine, ulterior am mai auzit 2-3 persoane vb despre aceiasi invatatoare.
Batmanita, nici Alexiei nu i-a iesit la copro, dar i-am urmarit scaunul si am vazut. Si medicul a spus ca ies cam greu la analize, trebuie repetat.
Georgi, bravos concurentilor! N-am palarie neagra!
Plecam la gym!
Pe maine!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank"> Astept un vot AICI pentru Clipele de vara alaturi de Alexia (cri.jpeg)
Cris mami de Alexia & Ana
georgipuia spune:
Simona... eu am drag tare de o bijuterii de la Capitol... Bd. Mamaia colt cu Mircea, pe acelasi colt cu cabinetul ala medical, unde recolteaza si analize... nu retin cum ii zice. Este o bijuterie veche, cu prea putina marfa in vitrina, dar lucreaza omul pe comanda si sigur iti poti alege modelul, grosimea. Merita sa mergi sa pui o intrebare. Noi acolo ne-am facut verighetele, dupa catalog si manopera acum 9 ani era muult mai ieftina decat la multe altele.
Fetele tre sa aflu si eu cat de curand in cate zile de la nasterea unui bebe se depun actele pe Ecaterina Varga pentru indemnizatie? Prietena mea cu anticorpii rh naste in republica Moldova... acum e in 35 saptamani. Problema este ca poate sa nasca oricand, dar va primi certificat de nastere moldovean si trebuie transcris si obtinut certificatul romanesc, care dureaza 45 zile. Se teme sa nu piarda indemnizatia, daca nu e gata certificatul la timp.Multumesc pentru orice informatie.
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
CRIXIA spune:
Nu v-am spus supararea mea...alta
Ieri cu fetele in parc...
Trec 2 babe ce discutau despre situatia economico-sociala a Romaniei, se credeau singure pe alee, dar vantul aducea discutia pana la urechile mele: ..ca tot de la prostime, taie...pai, sa taie de la aia destepti, aia de sus...si mamele se plang ca nu le ajung banii de pampersi! Da' ce noi am fiert la carpe, ele s-au obinuit cu pampersii, d'aia nu le ajung banii! Si se se duca la munca, le ajunge 1 an cat le plateste statul!
...apoi s-au departat
si bine au facut, ca simteam ca iau foc si cine stie ce le mai faceam acolo, ma mai vedeati pe la TV
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank"> Astept un vot AICI pentru Clipele de vara alaturi de Alexia (cri.jpeg)
Cris mami de Alexia & Ana
CRIXIA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgipuia .... Fetele tre sa aflu si eu cat de curand in cate zile de la nasterea unui bebe se depun actele pe Ecaterina Varga pentru indemnizatie? Prietena mea cu anticorpii rh naste in republica Moldova... acum e in 35 saptamani. Problema este ca poate sa nasca oricand, dar va primi certificat de nastere moldovean si trebuie transcris si obtinut certificatul romanesc, care dureaza 45 zile. Se teme sa nu piarda indemnizatia, daca nu e gata certificatul la timp.Multumesc pentru orice informatie. Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007) Ce am eu de oferit si/sau vandut? |
Copiii nascuti in strainatate, care au cel putin un parinte cetatean roman, obtin cetatenia romana la data nasterii, chiar daca, potrivit legii statului in care s-au nascut, obtin si cetatenia acestui stat. Pentru a putea produce efecte, inclusiv in ceea ce priveste cetatenia, nasterea trebuie inregistrata la ambasada sau consulatul roman din tara in care aceasta s-a produs.
Inregistrarea nasterii la ambasada sau consulat se face pe baza certificatului medical constatator al nasterii emis de autoritatile statului in care aceasta s-a produs. Solicitarea de inregistrare a nasterii si de eliberare a unui certificat de nastere romanesc se face de ambii parinti ai copilului sau de catre parintele cetatean roman. Declararea nasterii se face in termen de 15 zile. Daca declararea nasterii se face cu depasirea celor 15 zile, dar pana la implinirea varstei de un an, inregistrarea se face cu aprobarea sefului misiunii diplomatice. Inregistrarea nasterii peste varsta de un an se face prin hotarare judecatoreasca (inregistrarea tardiva a nasterii)
In cazul in care parintii poarta nume de familie diferite, este necesara declaratia autentica a ambilor parinti cu privire la numele de familie pe care il va purta copilul, nume ce va fi inscris in certificatul de nastere romanesc emis de ambasada sau consulat.
Certificatul de nastere romanesc se elibereaza direct de ambasada sau consulatul la care a fost inregistrata cererea. Parintilor li se inmaneaza certificatul de nastere pe baza semnaturii in registrele de stare civila aflate la ambasade si consulate.
Pe baza certificatului de nastere emis de ambasada sau consulatul roman, parintii vor putea solicita eliberarea unui pasaport romanesc pentru copilul minor.
Ambasadele si consulatele Romaniei sunt in masura sa ofere informatii suplimentare, in functie de practica locala.
Acte necesare
• Certificat medical constatator al nasterii
• Certificat de casatorie romanesc (daca parintii sunt casatoriti)
• Acte de identitate ale parintilor (pasaporte)
Certificat de nastere al mamei ( in cazul in care nu este necasatorita)
Precizare: Pentru copii a caror nastere a fost inregistrata la autoritatile locale si detin un certificat de nastere strain se urmeaza procedura de transcriere/inscriere a actelor de stare civila.
eu vad mai sigura/rapida procedura de inregistrare a nasterii la consulat/ambasada ...are mai multe sanse sa depuna la timp dosarul pt indemnizatie
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CRIXIA Nu v-am spus supararea mea...alta Ieri cu fetele in parc... Trec 2 babe ce discutau despre situatia economico-sociala a Romaniei, se credeau singure pe alee, dar vantul aducea discutia pana la urechile mele: ..ca tot de la prostime, taie...pai, sa taie de la aia destepti, aia de sus...si mamele se plang ca nu le ajung banii de pampersi! Da' ce noi am fiert la carpe, ele s-au obinuit cu pampersii, d'aia nu le ajung banii! Si se se duca la munca, le ajunge 1 an cat le plateste statul! ...apoi s-au departat si bine au facut, ca simteam ca iau foc si cine stie ce le mai faceam acolo, ma mai vedeati pe la TV |
io nu le iertam,neam....
sa vedeti ce ma cert cu ele,cand se iau de Mihaita....mai face cate o criza de asta urata,cand nu-i convine ceva,de se tavaleste pe jos.....si ele,vai ce copil needucat,ce obraznic....iar eu ii zic lui Mihaita,calma...mami,doar atat poti?
sa vezi ce fete fac...
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
CLIPE DE VARA-mih1 si mih2
batmanita spune:
georgi parca pe ecaterina varga am depus actele pt alocatie,si pt indemnizatie am depus pe str amzacea nr 13 oricum trebuie sa mai stai in concediu cel putin 42 de zile dupa ce nasti.actele le poti depune in maxim 60 de zile de la ultima zi de concediu de maternitate.
si eu trebuie sa-l inscriu pe denis la scoala si joi cand trebuia sa mergem la scoala sa vedem clasele de a patra si doamnele invatatoare denis a avut febra .am inteles ca alegem noi invatatoarele asa ca o sa merg pe mana celorlante mamici.noi stam in km 4-5 si o sa-l inscriu la scoala 37 .
Leditia spune:
Buna fetelor.
Eu ceva mai prost cu psihicul,dar trecem noi si peste asta..
Simona,bijuterii sunt multe,depinde de cati bani dispui si daca vrei cu model sau fara,la comanda,cu aur in schimb sau fara.Mie imi plac alea subtiri si micute,desi m-au incantat si cele cu model(vazusem unele faine in carrefour),numai ca erau ff scumpe si la vremea aia a trebuit sa facem si botezul si sa luam noi tot pe banii nostrii,inclusiv lumanarile si ce ai nevoie la botez si cununie religioasa..asa ca nu am avut de unde bani de unele mai faine,dar mie imi plac oricum:)
Noi le-am luat din tomis 3.
Fiquelle,poate e o dereglare hormonala,niste analize sau o vizita la dermatolog poate te-ar ajuta.
Crixia,imi pare rau de patania voastra,nu-mi pot imagina ce-i in sufletul tau,eu sigur as fi ingrozita.Este cumplit sa nu te simti in siguranta nici in propria casa,ca pe strada nu mai vorbesc.
Despre doamnele respective nu am ce zice..se taie oricum de peste tot,nu doar de la ei si nici mediul privat nu sta bine deloc,barbata-miu castiga mai prost decat castiga acum 4 ani..iar preturile sunt cum sunt si au crescut cu o viteza ametitoare..Au taiat si de la persoanele cu handicap..de la mamici..pe mine scaderea nu m-a afectat ca luam 6mil..Din dec o sa-mi scada si mie tot..si alocatia si indemnizatia,ca sa-mi ''tihneasca'' sarbatorile in voie..Ce sa zic,e greu pt toata lumea,pacat ca multi s-au inrait si vorbesc in necunostiinta de cauza si gasesc ''tap ispasitor'' taman pe cine nu trebuie.
pt tine.
Va pupam si va dorim toate cele bune.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.