Aspirante optimiste !!!> 20 ani (608)
Raspunsuri - Pagina 17
mikado spune:
inka, nu e asa grav , astenospermia nu implica FIV...mobilitatea se poate imbunatati, noi am primit spermotrend .succes!
rachel endometrul e bun...la ovulatie trebuie sa fie minim 8 ...dar care ,,restul" nu au iesit bine?
eu va citesc , dar cu cat ma apropii de IA dau tarcoale la butoi si nici macar nu pot sa scriu ...sper sa ma intelegeti 

www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic
M
racheel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mikado inka, nu e asa grav , astenospermia nu implica FIV...mobilitatea se poate imbunatati, noi am primit spermotrend .succes! rachel endometrul e bun...la ovulatie trebuie sa fie minim 8 ...dar care ,,restul" nu au iesit bine? eu va citesc , dar cu cat ma apropii de IA dau tarcoale la butoi si nici macar nu pot sa scriu ...sper sa ma intelegeti ![]() ![]() www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic M |
mikado... noi sunt aspirante optimiste, ai uitat?Ce butoi?
restul...eu o trompa permeabila, ovare micropolichistice care acum sunt curatate in urma operatiei pe care am facut-o, sotul 7 mil

cu mobbilitate redusa si cam atat....

Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit.

Doamne ajuta!
bellasamoyed spune:
| citat din mesajul lui mikado inka, nu e asa grav , astenospermia nu implica FIV...mobilitatea se poate imbunatati, noi am primit spermotrend .succes! rachel endometrul e bun...la ovulatie trebuie sa fie minim 8 ...dar care ,,restul" nu au iesit bine? eu va citesc , dar cu cat ma apropii de IA dau tarcoale la butoi si nici macar nu pot sa scriu ...sper sa ma intelegeti ![]() ![]() www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic M |
cum sa cazi in butoi tocmai inainte de ia??????trb sa fii mega optimista, sa crezi ca sigur se va prinde

aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
mikado spune:
rachel, bellamultumesc dargelor pentru incurajari...sunteti dragute 

eu sunt o fire puternica ...dar am si momente de slabiciune...astept uratii, si pana la IA sper sa-mi revin ![]()
bela parca si tu te pregatesti de HSG, nu? succes!
rachel se paote ramane si cu o singura trompita buna si tratament pentru inducerea ovulatiei...am vazut ca ai postat si la inseminare , unde vrei sa faci?
M
racheel spune:
Mikado...eu sunt din Craiova si doctora mea de aici ma monitorizeaza, in decembrie si ianuarie mi-a dat anticonceptionale apoi iau clostilbegyt pentru stimulare... si in ziua cea mare mi-a zis ca ma trimite la Cocei, pentru inseminare. Am facut si o rima...![]()
Acum, sensibila mi-a zis ca Dr. Cocei nu mai face inseminari si in acest caz nu stiu la cine ma trimite...
Tu, la cine faci inseminarea?
Doamne ajuta!
bellasamoyed spune:
| citat din mesajul lui mikado rachel, bellamultumesc dargelor pentru incurajari...sunteti dragute ![]() ![]() ![]() eu sunt o fire puternica ...dar am si momente de slabiciune...astept uratii, si pana la IA sper sa-mi revin bela parca si tu te pregatesti de HSG, nu? succes! rachel se paote ramane si cu o singura trompita buna si tratament pentru inducerea ovulatiei...am vazut ca ai postat si la inseminare , unde vrei sa faci? www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic M |
eu inca sper ca nu mai e nevoie...da daca imi vin uratii in dec ma bag la hsg

aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
mikado spune:
mi-am adus aminte Rachel 
dar ti-am zis ca zilele astea sunt batuta-n cap 

la dr. Moisa ...acum sa vedem , ca am citit 1000 de pareri si pro si contra
bella hai ca nu e asa cumplita...tin pumnii sa iasa bine, dar iti doresc sa nu mai fie nevoie..... eu o repet acum inainte de IA
M
racheel spune:
Sa ne luam dupa sensibila...
Doamne ajuta!
racheel spune:
Sa ne luam dupa sensibila...
Acum depinde si de noroc nu?Noi stim ca sunt sanse de 10% si noi trebuie sa credem in sansa noastra.
nerama spune:
mika mea 

eu nu stiu de sunt atat de adormita... as dormi pe scaun la birou
auzi... dar ce cauti tu pe langa butoi???
poate vrei bataitza...
sunt cu ochii pe tine
eu ar trebui sa fiu in butoi ca la mine mai e poate mai putin de o saptamana 
MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama