Aspirante optimiste !!!> 20 ani (608)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annare spune:

buna fetele.......mult succes celor care trebuie sa faca IA si bafta celor care trebuie sa se testeze.........multi -ici pt toatele aspirantele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele!
Luiza, multumim de vizita si incurajari!
Alina, sanatate maxima si bebe cat mai repede!
Nerama esti obosita spuneai?? Pai in ce zi esti? Cumva semn de ? Ce bine ar fi, sa se sparga gheata!!!!
toate fetele
Cosmi de ce nu mai intri pe la noi?
Didi parca tu te pregatesti de FIV,nu?

http://lt1f.lilypie.com/YBGap2.png
ca in 2011 sa devin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaS81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Citat:
citat din mesajul lui SimonaS81

Iar pentru concepere grosimea endometrului trebuie sa fie de cel putin 7 mm.

multumesc Simona stiam, ca se modifica dar, nustiam cat trebuie sa fie normal pentru a se prinde sarcina.Cand am fost la monitorizare, eram in z10 si z14.Dar, nu am intrebat-o cat a fost endometru dar, data viitoare o s-o intreb pentru ca ea nu mi-a spus.

Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit.

Doamne ajuta!

Cu multa placere...si eu am gasit pe net.Mai degraba stim noi decat medicii...nu prea ii afecteaza ca nu e vorba de ei...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Citat:
citat din mesajul lui SimonaS81

Iar pentru concepere grosimea endometrului trebuie sa fie de cel putin 7 mm.

M-am uitat pe o eco. transv.pe care am facut-o in vara cu o zi inainte sa-mi vina CM si escie acolo, endometru de 8 mm.inseamna ca este de bine. macar asta sa fie ca in rest....

Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit.

Doamne ajuta!

Nu-ti face griji daca endomentrul nu avea grosimea potrivita banuiesc ca iti spunea.Oricum daca este mai mic de 7, in jur de 6, exista tratament.Nimic nu poate sta in atingerea visului tau de a avea un bebe.

Mergi la inceput

Azi mi-a luat teste de ovulatie....abia astept sa fac.Sa-mi treaca mai repede si ma pun pe treaba.Trebuie sa fim optimiste ca nu avem de ales.Mult succes fetelor care urmeaza sa faca IA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

bebelu ce ai facut azi la dr.?
lorena cum mai este la servici?
mihahegarty mamico sper ca esti bine, te rugam sa mai intri si sa ne mai spui si noua cum te mai simti, sa ne mai incurajezi, ca fetele noastre sunt cu butoiul in brate, mikado parca sa nu te superi pe mine

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

SimonaS81 din ce zi vrei sa incepi sa faci testele de ovulatie? nu ai fost pana acum la monitorizare?

Mergi la inceput

Ce monitorizare camcris? Pana acum cateva luni cm era de 27 de zile de vreo 3 luni ba vine la 28 ba la 30 si luna asta la 29.Medicul de familie a zis sa mai asteptam vreo 2 luni si apoi face alte analize...dar in rest de ce am citit pe net nu am facut nimic.Am facut numai analizele de sange.O sa incep eu sa vad cand ovulez si mai ales daca.Eu ma gandeam sa incep cam din ziua 9 sau 10.E bine?

Mergi la inceput

monitorizarea inseamna sa mergi la dr. din ziua 8,10,12 pana ovulezi, i-ti face eco transvaginala iar eu am dat 150 ron pe toata durata de monitorizare si asa stii sigur pentru ca si vezi ce se intampla si cum evolueaza, asta indiferent de durata ciclului, eu zic ca la noi in bucuresti este foarte convenabil dai un ban dar stii o treaba
teste am facut si eu si i-mi indicau ovulatia dar nu ziua exacta ci mai multe zile asa ca nu stiam in ce zi ovulez
eu zic ca este bine sa incepi din z9

Mergi la inceput

Este foarte bine ca ai facut aceasta monitorizare...asta e avantajul ca esti in romania...poti sa-ti faci analizele cand vrei insa eu locuiesc in londra si medicul de familie imi va face analize peste 3 luni.Pana atunci dau cu presupusu.

Mergi la inceput