Aspirante optimiste !!!> 20 ani (608)
Raspunsuri - Pagina 16
racheel spune:
bella, ce faci, tu?
Parca ai fost plecata la Praga.Scuza-ma dar, nu am citit cum te-ai distrat.
Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit.
Doamne ajuta!
camcris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nerama pupicei pentru toate fetele ![]() ![]() ![]() ![]() sa aveti o zi frumoasa ![]() ![]() am si eu o intrebare, se poate de la clostilbegyt sa imi fie atat de somn?? MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI http://www.fertilityfriend.com/home/nerama |
eu am luat closti dar nu am avut stari de somn, acum nu stiu poate mai intra fete care au luat si i-ti spun ele deci cosmi

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
camcris spune:
deci neata fetele ![]()
paula multam pentru cafeluta, nu merge ferma nu ![]()

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
nerama spune:
camcris
multumesc de raspuns,
poate s-a adunat oboseala de la lucru si a inceput sa se manifeste acum ![]()
MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama
bellasamoyed spune:
| citat din mesajul lui racheel bella, ce faci, tu? ![]() Parca ai fost plecata la Praga.Scuza-ma dar, nu am citit cum te-ai distrat. ![]() Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit. ![]() Doamne ajuta! |
si la praga si in viena
a fost foarte frumos ce pot spune praga e un oras care merita neaparat vizitat. in viena a fost a treia oara cand merg dar sincer nu se compara cu praga.
oricum frumos in amandoua
daca ar fi dupa mine as sta numai in vacanta da din pacate mai trb sa si muncim ca sa facem banuti pt vacantaaspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
mikado spune:
Neatza fetele!
pupici pentru toate de la A la Z 

Nera,

eu n-am avut nici-o reactie adversa de la closty.
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic
M
ink@ spune:
buna fetelor:) revin cu noutati: din spermograma sotului a iesit rezultatul de astenospermie cu imobilitate 55%. programare la dr e in decembrie dar sunt sigura ca ne va zice sa trecem la FIV. voi ce credeti?
www.FertilityFriend.com/ttc/" target="_blank">Calculator TB
http://lt1m.lilypie.com/RGtZp2.png
luiza77 spune:
Buna ziua fetelor, am intrat sa va las pupici de molipsire 

Sper ca sunteti toate bine si tin pumnii stransi fetelor care urmeaza sa se testeze.
11+
gabyv spune:
buna,
nu stiu de ce imi este foarte somn 
Alina e bine ca mai intri pe aici, sa ne mai dai de veste.
eu vad ca mai multe fete citesc, dar nu prea are nimeni chef de vorba, eh, asta e, vine Craciunul si toate asteptam teste cu liniute duble de la Mos.

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
racheel spune:
| citat din mesajul lui SimonaS81 Iar pentru concepere grosimea endometrului trebuie sa fie de cel putin 7 mm. "My only love sprung from my only hate! Too early seen unknown, and known too late! Prodigious birth of love it is to me, That I must love a loathed enemy."The tragedy of Romeo and Juliet |
M-am uitat pe o eco. transv.pe care am facut-o in vara cu o zi inainte sa-mi vina CM si escie acolo, endometru de 8 mm.inseamna ca este de bine.

Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit.

Doamne ajuta!