Aspirante optimiste !!!> 20 ani (608)
Raspunsuri - Pagina 15
SimonaS81 spune:
Ok....multumesc mult si sper ca mai stai cu noi si dupa nastere sa ne incurajezi ....si noi pe tine
. Sper sa ma descurc cu durerile. Imi doresc prea mult ca sa renunt din cauza problemei la spate.Numai sa se prinda ceva...![]()
Multumesc mult pentru raspunsuri.
bebelu86 spune:
Clar..cand te gandesti k ai in tine un sufletel care dupa 9 luni il vei tine in brate si va veti bucura de el, uiti de dureri, de toata starea de rau, de probl, de orice. dar ti-am zis sa sti.
noapte buna si somn usor si din partea mea.
maine la max 8 tre s aies p usa.
nu stiu cand ajung k tre sa merg si la analize si mai am treaba dupa.

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
34+ cu
Natalia Maria
AlinaBu spune:
bau ![]()
hop si eu pe aici. In primul rand : FELICITARI GRAVIDUTELOR 
In al 2 lea rand si nu cel din urma : bine ati venit aspirantelor si sedere cat mai scurta pe aici 
Despre mine .. m-am vindecat cam greu dupa acea pierdere
nici acum nu sunt complet vindecata [hapciu am si stranutat]
, dar in schimb mi-a venit menstruatia ceas la 28 de zile, dar cu dureri ce`i drept.
Eu inafara de munca munca munca munca si iar munca nu mai stiu nimic 
am 30 de ore suplimentare si nu mi le plateste nici dracu .. ce sa mai zic de libere..
In rest sunt bine ma descur .. va mai citesc din cand in cand cand vin mai devreme de la munca .. ca de obicei numai la ora asta ajung si plec fff devreme gen 10-11.

soro ca ti-ai adus aminte de mine 

Azi am aflat ca pe langa sefa mea, si o asistenta de acolo cu care ma inteleg super bine ( cu toate am o legatura mai aparte ) este insarcinata in 7 saptamani si mai are un bebe acasa de 5 anisori. Mi-a promis ca la ficare eco care o face la noi o sa ma ia sa vad bebica
abea astept !
Isi dorea enorm inca un
,si am fost si m-am rugat pentru ea si pentru toate de aici la Sf. Nectarie cand au fost moastele scoase afara, pentru bebei sanatosi, frumosi si cat mai curand posibil. Pentru ea mi-a ascultat rugaciunea Sf. Nectarie sper ca si pentru voi sa veniti cu vestea cat mai curand! 

The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
www.fertilityfriend.com/home/31a3b3" target="_blank">Grafic
SimonaS81 spune:
Buna dimineata fetelor 

Sa aveti o zi frumoasa.
Astazi la mine vor fi macim 4 grade....ce frig si sambata s-a anunta ca ninge slab 
Bebelu sper ca au iesit bine toate analizele si ecografia.
Alina imi pare rau pentru pierderea suferita si pe tine o sa te ajute Dumnezeu sa ai un bebe.Sincer mi-a dat lacrimile cand ai spus ca te-ai rugat pentru colega ta si pentru noi.Eu aici nu am posibilitatea sa merg la moaste si imi pare fff rau...dar asta e.Sper sa ma ierte Dumnezeu si sa ne dea si nou un bebe sanatos.
Va 

pe toate
PaulaFrida spune:
Neatza fetele![]()
Va poftesc la o cafelutza buna

Ce mai faceti?
Cam slaba activitatea pe la noi![]()
![]()
![]()
Eu citesc tot ce se scrie,dar cateodata nu am cuvintele la mine
Ieri am fost tare ocupata,
cami scuze ca nu ti-am raspuns,dar nu am avut timp

Cosmy sper sa revii,ne e tare dor de tine

sper sa ne mai viziteze si gravidutzele

bebelu ma bucur ca nu ne-ai parasit

Va 

-acesc pe toate si va doresc o zii faina

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
racheel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui SimonaS81 Iar pentru concepere grosimea endometrului trebuie sa fie de cel putin 7 mm. "My only love sprung from my only hate! Too early seen unknown, and known too late! Prodigious birth of love it is to me, That I must love a loathed enemy."The tragedy of Romeo and Juliet |
multumesc Simona
stiam, ca se modifica dar, nustiam cat trebuie sa fie normal pentru a se prinde sarcina.Cand am fost la monitorizare, eram in z10 si z14.Dar, nu am intrebat-o cat a fost endometru dar, data viitoare o s-o intreb pentru ca ea nu mi-a spus.
Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit.

Doamne ajuta!
nerama spune:
pupicei pentru toate fetele 

sa aveti o zi frumoasa

am si eu o intrebare, se poate de la clostilbegyt sa imi fie atat de somn??
MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama
racheel spune:
Paula multumin pentru cafeluta
este foarte buna.
O zi frumoasa sa aveti.

Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit.
Doamne ajuta!
bellasamoyed spune:
neata fetele
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul