Aspirante optimiste !!!> 20 ani (608)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimonaS81 spune:

Buna fetele...hop si eu de la munci pentru toate fetele si un buchet mare de floricele pentru incurajari.
Bebelu mult succes la eco maine.Cat mai ai pana nasti?
Felicity sa va dea Dumnezeu un bebe curand...asa cum va doriti.
Va pupacesc ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

am intrat sa va pupacesc pe ziua de azi

www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

SImona, teoretic mai am 6s. practic, cat o vrea Dumnezeu si buburuza. maine o sa vb cu medicu in mare..sa ne facem o idee, dar cel mai sigur voi sti peste 2s cand mergem iar la control.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 34+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Bebelu si vrei sa nasti natural sau cezariana?
Te intreb pentru ca eu am niste probleme de spate mai exact am disc degenerativ si imi este foarte teama.Ai dureri de spate?Sau este grea burtica?...Scuze ca sunt asa de multe intrebari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Fetelor, stau eu si ma gandesc....doctorita mea mi-a zis....ma ce uter frumos ai....si ma gandesc eu acum.... cat trebuie sa fie normal endometrul uterului?

Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit.

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Endometrul este mucoasa care captuseste uterul si care este eliminat in timpul CM.Endometru se modifica in functie de ziua ciclului.De ex daca esti in z10 are alte dimensiuni si daca esti in ziua 22 are alte dimensiuni.Asta din cate am citit si eu

Mergi la inceput

Iar pentru concepere grosimea endometrului trebuie sa fie de cel putin 7 mm.

Mergi la inceput

Simona eu as vrea cezariana, din mai multe motive.
dureri de spate sunt, si catreodata sunt groaznice. mai ales cele de bazin. am momente cand nu stiu cum sa mai stau. am impresia ca se rup in bucatele mici mici si doare fiecare mm in parte . dar...asta e.. trec si astea. e normal pt k se dilata toate oasele, ligamnente, etc sa ii faca loc lu bb.
acu dc tu ai probl cu coloana, e bine sa vb cu medicu si o sa hotarati cum e mai bine pt tine. de obicei nu prea te lasa sa nasti natural. dar depinde si de medic.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 34+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Simona eu as vrea cezariana, din mai multe motive.
dureri de spate sunt, si catreodata sunt groaznice. mai ales cele de bazin. am momente cand nu stiu cum sa mai stau. am impresia ca se rup in bucatele mici mici si doare fiecare mm in parte . dar...asta e.. trec si astea. e normal pt k se dilata toate oasele, ligamnente, etc sa ii faca loc lu bb.
acu dc tu ai probl cu coloana, e bine sa vb cu medicu si o sa hotarati cum e mai bine pt tine. de obicei nu prea te lasa sa nasti natural. dar depinde si de medic.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Cred ca astia o sa ma lase sa ma chinui....nu glumesc.
Medicul meu stie de problema si au zis ca o sa ma ajute...Dar eu nu stiam daca sunt dureri de spate.Iti dai seama daca la tine sunt asa de mari eu cred ca nici nu o sa ma ridic din pat de la 7 luni...Orice sacrificiu pentru bebe.

Iti doresc din suflet sa ai o nastere ffffff usoara.

Mergi la inceput

nu vreau sa te speri deloc, dar durerile nu apar numai in ultima per a sarcinii, ci uneori chiar de la inceput. pt unele sunt suportabile, pt alte femei nu. eu am suportat la inceput..dar acu deja am mom cand imi vine sa plang. mai ales k si bb deja e maricica si se lasa cu toata greutatea p ele.
dc mai ai intrebari, iti raspund cu drag
mersi mult de urare

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput