Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 17
Victo spune:
vai alina, ce gluma buna..io chiar acu le numarai..noi avem 8! mese
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
lalala13 spune:
bumblee bebe meu vad ca vrea el singurel 4 mese..de vreo 4 zile nu stiam eu ce are de imi doarmea la 10 30-12 cand era ultima masa..si m-am prins azi abia. da' e musai? uite ca faza asta am pierdut-o...![]()
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumblebee Am rezolvat pb cu scaderea lactatiei, am reinceput spirulina, dupa o pauza destul de scurta, cred ca 10 zile. Sincer, n-as fi crezut, dar si cand am terminat ultima data cutia, am patit la fel, ideea e ca in curand sper sa incep sa pun din rezerve la loc . Dupa ce am reluat spirulina, in 4 zile ne-am revenit. Totusi la orice alt supliment am renuntat nu am avut nicio diferenta in productie...Fetele, cand treceti la 4 mese? |
la mine s-a cunoscut cand am incetat cu suplimentele (desi mai am cutii), dar in alt sens: a crescut productia! asa ca nu am mai luat nimic, dar nimic! doar vitaminele din spital, din cand in cand...
la 4 mese
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
ooana spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui carla_2008
oana dar tu ii dai sa pape inainte de baie???stii ca nu e bine pt circulatie,etc... sau ieri a fost o exceptie?nu te supara pe mine ![]() Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://community.webshots.com/user/denyssa_catana |
da, intotdeauna inainte cu 1 ora de baie cel putin
de ce nu e bine? chiar nu stiu
de multe ori ne grabeam foarte tare la baie ca plangea de foame...asa ca am schimbat si papam inainte
Oana mamica lui Matei – luna a 5-a
08.07.2010Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
racusor2010 spune:
mai fetelor mi s-a incretit pielea la ce ati povestit 

si eu sunt panicoasa din fire, i-am povestit si eu sotului ce a facut Cris ![]()
![]()

sa aveti nopti linistite 
incerc sa adorm copilul, sta cu Trompetila in patut si il intoarce pe toate partile, speram sa si adoarma, ca inainte de baita nu aveai cu cine discuta (adica la ora 8) si acum e fresh si cu chef de joaca si vorba 

i-am si facut baita la 8 fara 10, ca nu cumva sa adoarma copilul sau sa fie prea obosit si sa nu mai manance...
Alina sa stii ca si eu am uitat sa iau spirulina de vreo saptamana si seara nu prea mai am laptic, ca altceva nu mai iau, asta o fi 

dar auzi 4 mese 

pai noi avem fara numar, fara numar ![]()
![]()
mami de brotacel
Andrei Ioan
9 iunie 2010
rodyka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
da, intotdeauna inainte cu 1 ora de baie cel putin de ce nu e bine? chiar nu stiu de multe ori ne grabeam foarte tare la baie ca plangea de foame...asa ca am schimbat si papam inainte |
si noi papam inainte de baie o jumate de ora-o ora si inca o data cam la o ora dupa baie, altfel nu se poate ca o ia foamea la baie si nu mai apucam nici masaj nici gimnastica... si apoi e foamea de dinainte de somn... se culca cu burta plina, de aia doarme asa bine pana dimineata...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
ooana spune:
| citat din mesajul lui Victo mai ochidut, eu am inceput sa ma gandesc la bb 2 cd bb 1 avea 1 an jumatre! nu 4 luni! in seara asta desertul e ..banane prajite...yummie Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |

08.07.2010Noi 2
ooana spune:
| citat din mesajul lui Victo vai alina, ce gluma buna..io chiar acu le numarai..noi avem 8! mese ![]() Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
noi 5-6 depinde de zi...dar 4 mese zau ca nu stiu cand om avea
08.07.2010Noi 2
Mycya spune:
mai fetelor eu is o mare fricoasa si atat mia mai lipsit
sa va citesc povestile horror. acu merg prin casa rotindu-ma la stanga, la dreapta sa vad tot
abia ast sa vina sotu de la servici ca eu din camera nu mai ies
nici nu stiu ce voiam sa va mai zic. cel putin povestea Lalei mia ramas adanc in minte ![]()
Mami de
Andra Maria 02.08.2010
Victo spune:
oana, uite aici
http://bucatariaparadis-ro.blogspot.com/2010/10/banane-prajitereteta-chinezeasca.html
mai, acu stau si ma gandesc, ca in ultimele nopti poate copilu meu s-a trezit de sete...ca mi s-a parut mie ca ii e frig si i-am pus patutul aproape de calorifer..
sa vad, in noaptea asta l-am mutat la loc.
stati sa numar si eu mesele intr-o zi normala, cd doarme un somn lung de 3 ore la amiaza si nu se trezeste una-ntruna noaptea..atunci avem si noi...bai, tot vreo 7 mese ies..:):)
pai e super cu 5 mese! vreau si io!
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

. Dupa ce am reluat spirulina, in 4 zile ne-am revenit. Totusi la orice alt supliment am renuntat nu am avut nicio diferenta in productie...