Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 18
anca_vlad spune:
multumesc de sfaturi maine sunt in farmacie saimi iau klarone, momentan ma spal cu alpecin, sapt viit merg la dermato si la reumatolog!
vreau si eu sfaturi sa o fac pe maria sa pape mai mult de 120 ml la o masa, poate asa ia si ea in greutate ceva mai vartos...
Anca fericita mamica de
MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]
DOAMNE AJUTA!
mericica30 spune:
iubirica mea are un program pe care il respecta zilnic
dimineta mananca
170 ml apoi stam cuminti si ne jucam cam o ora apoi pe la 9 doarme cam o jum ora- 40 min apoi mancam cereale; pe la 12 iar alt
apoi somn cand ne trezim papam piure de legume ; ppe la 3
,somn si dupa ce se trezeste ii dau o masa de fructe; la 6 iar
si ultima masa este pe la 8 sau 9 cand vrea apoi somn pana dimineata cand o luam de la cap
[url='http://picasaweb.google.com/103728236477103209538/TEA?feat=directlink']tea[/url]
Victo spune:
wow..meri, da fata ta e diversificata bine, nu gluma...adica multe mese..pai si numai 2 mese de lapte are? eu zic ca e cam putintel pt varsta ei.intreaba si un dr pediatru.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
anca_vlad spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mericica30 iubirica mea are un program pe care il respecta zilnic dimineta mananca 170 ml apoi stam cuminti si ne jucam cam o ora apoi pe la 9 doarme cam o jum ora- 40 min apoi mancam cereale; pe la 12 iar alt apoi somn cand ne trezim papam piure de legume ; ppe la 3 ,somn si dupa ce se trezeste ii dau o masa de fructe; la 6 iar si ultima masa este pe la 8 sau 9 cand vrea apoi somn pana dimineata cand o luam de la cap[url='http://picasaweb.google.com/103728236477103209538/TEA?feat=directlink']tea[/url] dar cate luni are bb-lina ta? m-ai omorat cu 170ml! la noi e fix doar programul de noapte, culcat la 21-22 nani pana la 4-5 si iar papa la 6-7! |
Anca fericita mamica de
MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT
[/b]
DOAMNE AJUTA!
anca_vlad spune:
cred ca va intrebati, ce e cu mine si cu logorea mea!
Am culcat poporul adica copiii pe la 21.00 si acu bantui ca imi astept sotul sa vina de la un priveghi!
Anca fericita mamica de
POZE VLADUT
[/b]
DOAMNE AJUTA!
mericica30 spune:
am uitat sa va spun
am si eu o problema ...tea nu mai vrea sa stea linistita cand o curat in nas asa cum facea pana acum
ii placea si radea, acuma se foieste tot timpul si se agita
[url='http://picasaweb.google.com/103728236477103209538/TEA?feat=directlink']tea[/url]
mericica30 spune:
victo-nici chiar asa tea mananca biberon cam la 3 ore poate ca nu mai inteles,si mancarica este intre biberoane
anca_vlad spune:
cate luni are bb-lina?
Anca fericita mamica de
POZE VLADUT
[/b]
DOAMNE AJUTA!
bumblebee spune:
Mi-am facut provizii de rosii cu intrebarea mea
N-am vrut sa pun sare pe rana, zau...
Mericica, da papa Tea, nu gluma, noi nici la 7 luni nu stiu daca vom avea atata diversificare facuta...
Dar acum nici nu ma mai grabesc cu diversificarea, atata timp cat am laptic, nu ma mai grabesc, oi fi eu satula de cantarit si muls, dar papa 5 mese pe zi, uneori ii dau eu papa ca se face ora, nu neaparat sa ceara, de aia am intrebat de 4 mese, ca nu as vrea sa simta ca il fortez...
Si piciul meu se mai trezeste cate odata si daca ii dau putin ceiuc isi ia somn de urgenta, maxim 10 ml si adoarme la loc.
Anca, ma bucur ca ne mai pove si tu
Alina
Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4
Sheritra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lalala13 aaaaa> sheri ce bine imi pare ca ai scris. sa-ti traiasca gagicile, sunt mai mari decat Sebi al meu, cresc foarte bine!Apropos de Humana AR stiu si eu cat de scump e. Astazi am fost la Sala Dales si era si reprezentata Humana si AR era 38 Ron..saptamana viitopare e la Sala Polivalenta. Poate nu ar fi rau sa iei ceva mai mult.Aveau preturi foarte bune ---------------------------------------------- my somebody.... ![]() www.eticker.co.za/tickers/bbho9bmbyh9bnw0p.png" target="_blank">A sosit minunea! Doamne Ajuta in continuare! |
Merci de pont
, stii mai exact cand la Polivalenta? Poate este de acord gagica sa-mi dea nr tel si sa cumpar mereu de la reprez, ca pe net n-am gasit nika. Cu 38 mai vii de acasa, ca acum nu arunc nici macar o inghititura ramasa, o pun in frigider si o adaug la masa urmatoare.

Doamne Ajuta in continuare!