Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (39)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Fetele cu cezariana, voua dupa cat timp v-a zis dr ca va puteti baga la al 2-lea bb(sau al 3lea- dupa caz)?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 4

dupa 1 an e cel mai sigur

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Si noua ni s=a spus sa lasam 2 ani intre nasteri...Asa ca la anu cand bebe are 1 an ii putem da "bataie"

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

noua ne-a zis ca dupa 1 an se reface totul pe acolo si se poate sustine cu bine o noua sarcina; deci, da, incercarile incep dupa 1 an si daca reusesti asa se intampla, vor fi 2 ani diferenta intre copii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victo

aoileu maica..deja va ganditi la bb 2...curajoase fete!

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

cine vorbea, pai tu nu ai 2

uite eu nu sunt curajoasa, eu doar dau raspunsuri doritoarelor, ca eu nu ma bag la bebe 2; nu zic nu categoric, dar nu ne gandim la asta deocamdata

si chiar daca mai prind curaj, cand am niste zile grele de nu stiu cum sa ma impart sau o zi din asta cand zici ca au apucat-o pe Larisa toti bazdacii, clar zic ca nu mai vreau nici un bebe 2, sa mai apuc sa mai traiesc si eu; egoista, ce sa zic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Mai fetelor, gata cu povestile astea, vreti sa nu mai dorm???

Otilia, chiar ma gandeam, eram aproape sigura ca ai dat inca 1 kg jos. Bravos! Mare aventura sarcina cu Elisa

Oana, sper sa mearga!

Eu zic ca la un moment dat, cand copiii sunt mari, lucrurile se aseaza, copiii vor nitica libertate, conflictul dintre generatii , eii, se schimba cu totul tabloul, dar lucrurile se linistesc, pt unii prea tare. Eu zic ca acum, mai ales cat picii sunt asa de mititei, parca suntem intr-un carusel, dar trec clipele astea, nici n-o sa stim cand.
Poate vreodata facem odiseea bunicutelor

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

Citat:
citat din mesajul lui Victo

aoileu maica..deja va ganditi la bb 2...curajoase fete!

cine vorbea, pai tu nu ai 2

uite eu nu sunt curajoasa, eu doar dau raspunsuri doritoarelor, ca eu nu ma bag la bebe 2; nu zic nu categoric, dar nu ne gandim la asta deocamdata

si chiar daca mai prind curaj, cand am niste zile grele de nu stiu cum sa ma impart sau o zi din asta cand zici ca au apucat-o pe Larisa toti bazdacii, clar zic ca nu mai vreau nici un bebe 2, sa mai apuc sa mai traiesc si eu; egoista, ce sa zic

Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010

Sa stii ca si eu sunt in situatia ta, dar na! Parca nici singura nu as lasa fata. Ma gandesc ca a2a oara nu o mai iau de la capat, si nu vreau cand ajunge fata la 5-6 ani sa imi reproseze ca nu are cu cine se juca. In plus, egoismul din mine zice ca imi sacrific acum 2-3 ani si apoi boierie, decat 4 ani (2 acu, 2 mai tarziu).
Oricum nu imi fac sperante ca se va intampla prea curand, deci eu sunt inca in stadiul de teorie. Adica daca vine cm-ul la 5 luni are lu' Rebe, ma apuc de treaba la 7 luni, poate pana la 1 an sa iasa ceva; daca nu, la 1 an jumate bagam tratamente si poate poate. La teorie nu ma bate nimeni.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Tu fetele, ati reusit de m-ati speriat... i-am povestit sotului, care rade de mine, ca is o fricoasa... si am mutat patutul copilului la noi in dormitor... ca ma tem sa fac ture... Daca doarme mai bine copilul, il mai tinem o zi, sa fim siguri ca nu e coincidenta... va fo mai greu cu alaptatiul in patul mare, ca tre sa am si grija sotului, sa nu il calareasca...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

mai ochidut, eu am inceput sa ma gandesc la bb 2 cd bb 1 avea 1 an jumatre! nu 4 luni!

in seara asta desertul e ..banane prajite...yummie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Tu fetele, ati reusit de m-ati speriat... i-am povestit sotului, care rade de mine, ca is o fricoasa... si am mutat patutul copilului la noi in dormitor... ca ma tem sa fac ture... Daca doarme mai bine copilul, il mai tinem o zi, sa fim siguri ca nu e coincidenta... va fo mai greu cu alaptatiul in patul mare, ca tre sa am si grija sotului, sa nu il calareasca...

cristina, am ras cu lacrimi!! si i-am citit si sotului mesajul tau!! si stii ce mi-a zis?! pai bine mai, eu credeam ca acolo (pe forum, adica) voi va incurajati, nu va panicati una pe alta!! te si vedeam mutand patul lui Vlad repede-repede, sa nu te prinda noaptea pe drumuri intre camere, hihihi

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui crispro

cristina, am ras cu lacrimi!! si i-am citit si sotului mesajul tau!! si stii ce mi-a zis?! pai bine mai, eu credeam ca acolo (pe forum, adica) voi va incurajati, nu va panicati una pe alta!! te si vedeam mutand patul lui Vlad repede-repede, sa nu te prinda noaptea pe drumuri intre camere, hihihi

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Pai cam asa a si fost... asa linistita is acum ca e cu noi in camera, sau mai degraba ca is io cu tati in camera si cu copilul... L-am pus la somnic, merg si eu... Noapte buna!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Am rezolvat pb cu scaderea lactatiei, am reinceput spirulina, dupa o pauza destul de scurta, cred ca 10 zile. Sincer, n-as fi crezut, dar si cand am terminat ultima data cutia, am patit la fel, ideea e ca in curand sper sa incep sa pun din rezerve la loc. Dupa ce am reluat spirulina, in 4 zile ne-am revenit. Totusi la orice alt supliment am renuntat nu am avut nicio diferenta in productie...

Fetele, cand treceti la 4 mese?

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput