Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 16
ochidut spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui paula_m Fetele cu cezariana, voua dupa cat timp v-a zis dr ca va puteti baga la al 2-lea bb(sau al 3lea- dupa caz)? Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010poze luna 4 |
dupa 1 an e cel mai sigur
de Larisa Ioana 24.06.2010
ochidut spune:
| citat din mesajul lui baby78 Si noua ni s=a spus sa lasam 2 ani intre nasteri...Asa ca la anu cand bebe are 1 an ii putem da "bataie" Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010 |
noua ne-a zis ca dupa 1 an se reface totul pe acolo si se poate sustine cu bine o noua sarcina; deci, da, incercarile incep dupa 1 an si daca reusesti asa se intampla, vor fi 2 ani diferenta intre copii
ochidut spune:
| citat din mesajul lui Victo aoileu maica..deja va ganditi la bb 2...curajoase fete! Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |

cine vorbea, pai tu nu ai 2 uite eu nu sunt curajoasa, eu doar dau raspunsuri doritoarelor
, ca eu nu ma bag la bebe 2si chiar daca mai prind curaj, cand am niste zile grele de nu stiu cum sa ma impart sau o zi din asta cand zici ca au apucat-o pe Larisa toti bazdacii, clar zic ca nu mai vreau nici un bebe 2, sa mai apuc sa mai traiesc si eu
bumblebee spune:
Mai fetelor, gata cu povestile astea, vreti sa nu mai dorm???

Otilia, chiar ma gandeam, eram aproape sigura ca ai dat inca 1 kg jos. Bravos!
Mare aventura sarcina cu Elisa
Oana, sper sa mearga! 
Eu zic ca la un moment dat, cand copiii sunt mari, lucrurile se aseaza, copiii vor nitica libertate, conflictul dintre generatii
, eii, se schimba cu totul tabloul, dar lucrurile se linistesc, pt unii prea tare. Eu zic ca acum, mai ales cat picii sunt asa de mititei, parca suntem intr-un carusel, dar trec clipele astea, nici n-o sa stim cand.
Poate vreodata facem odiseea bunicutelor![]()
Alina
Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4
adrianaBuc spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ochidut
![]() ![]() cine vorbea, pai tu nu ai 2 uite eu nu sunt curajoasa, eu doar dau raspunsuri doritoarelor , ca eu nu ma bag la bebe 2si chiar daca mai prind curaj, cand am niste zile grele de nu stiu cum sa ma impart sau o zi din asta cand zici ca au apucat-o pe Larisa toti bazdacii, clar zic ca nu mai vreau nici un bebe 2, sa mai apuc sa mai traiesc si eu Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
Sa stii ca si eu sunt in situatia ta, dar na! Parca nici singura nu as lasa fata. Ma gandesc ca a2a oara nu o mai iau de la capat, si nu vreau cand ajunge fata la 5-6 ani sa imi reproseze ca nu are cu cine se juca. In plus, egoismul din mine zice ca imi sacrific acum 2-3 ani si apoi boierie, decat 4 ani (2 acu, 2 mai tarziu).
Oricum nu imi fac sperante ca se va intampla prea curand, deci eu sunt inca in stadiul de teorie. Adica daca vine cm-ul la 5 luni are lu' Rebe, ma apuc de treaba la 7 luni, poate pana la 1 an sa iasa ceva; daca nu, la 1 an jumate bagam tratamente si poate poate. La teorie nu ma bate nimeni.
Mamica de
Rebeca Stefania - 03.07.2010Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

crispro spune:
Tu fetele, ati reusit de m-ati speriat... i-am povestit sotului, care rade de mine, ca is o fricoasa... si am mutat patutul copilului la noi in dormitor... ca ma tem sa fac ture...
Daca doarme mai bine copilul, il mai tinem o zi, sa fim siguri ca nu e coincidenta... va fo mai greu cu alaptatiul in patul mare, ca tre sa am si grija sotului, sa nu il calareasca...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad
(17.07.2010)
Poze
Victo spune:
mai ochidut, eu am inceput sa ma gandesc la bb 2 cd bb 1 avea 1 an jumatre! nu 4 luni!
in seara asta desertul e ..banane prajite...yummie
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
rodyka spune:
| citat din mesajul lui crispro Tu fetele, ati reusit de m-ati speriat... i-am povestit sotului, care rade de mine, ca is o fricoasa... si am mutat patutul copilului la noi in dormitor... ca ma tem sa fac ture... |
cristina, am ras cu lacrimi!! si i-am citit si sotului mesajul tau!!

si stii ce mi-a zis?! pai bine mai, eu credeam ca acolo (pe forum, adica) voi va incurajati, nu va panicati una pe alta!! te si vedeam mutand patul lui Vlad repede-repede, sa nu te prinda noaptea pe drumuri intre camere, hihihi_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
crispro spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
cristina, am ras cu lacrimi!! si i-am citit si sotului mesajul tau!! ![]() ![]() si stii ce mi-a zis?! pai bine mai, eu credeam ca acolo (pe forum, adica) voi va incurajati, nu va panicati una pe alta!! te si vedeam mutand patul lui Vlad repede-repede, sa nu te prinda noaptea pe drumuri intre camere, hihihi_ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
Pai cam asa a si fost... asa linistita is acum ca e cu noi in camera, sau mai degraba ca is io cu tati in camera si cu copilul...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad
(17.07.2010)Poze
bumblebee spune:
Am rezolvat pb cu scaderea lactatiei, am reinceput spirulina, dupa o pauza destul de scurta, cred ca 10 zile. Sincer, n-as fi crezut, dar si cand am terminat ultima data cutia, am patit la fel, ideea e ca in curand sper sa incep sa pun din rezerve la loc
. Dupa ce am reluat spirulina, in 4 zile ne-am revenit. Totusi la orice alt supliment am renuntat nu am avut nicio diferenta in productie...
Fetele, cand treceti la 4 mese?
Alina
Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Tudor 05.08.2010