PRIETENE FARA TITLU (71)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Of, Deea, imi pare rau! Ce aiurea cu vremea asta, nu zici ca-i iarna.

Am tot uitat sa spun, Anamaria , esti de toata admiratia pt. cat te implici cu scoala, bravo tie. Ca sa nu mai pun la socoteala ca-i in limba straina, eu recunosc, nu cred ca as putea.

Eu aseara am reusit performanta sa fac in cca 80 de minute 3 feluri de mancare: bors de fasole uscata (boabe) , pilaf de orez (salbatic) si ostropel de pui . M-am strofocat ca sa fiu azi mai libera. Mdaaa, vezi sa nu, tot pe aici robotesc.

www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">(PHOTO)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Ana, bravooooo Sa fie tot asa cu succes si in continuare. Belea cu profii astia care dau din gura doar ca sa se "relaxeze". Probabil ca acasa nu are timp de gura nevestii

Moni, sa iti fie de bine cu noul look. Deci te-ai frezat, aranjat .. acum poate veni Mosul, nu ? Eu constat ca nu am nici macar sosete , si ca bocancii cei de vre-o 13 ani ... s-au spart si trag apa pe undeva. Am purtat bocancii astia non-stop si iarna si primavara si toamna. E ingrozitor, stiu, dar au fost de o calitate extraordinara. Au tinut atata timp ... si ... au fost purtati nu gluma. Problema mea este ca nu mai gasesc defel altii ca ei Sunt niste bocanci, decupati la spate, astfel incat ii incalt ca pe niste slapi. Foarte, foarte comozi, am fost nedespartita de ei. Dar se pare ca ... le-a venit si lor sfarsitul I-am cumparat de la o fabrica din Bucuresti. Erau rebut Paremise aveau o diferenta usoara de culoare. Perfecti au fost !! Mai am niste bocanci, aia cu care am fost la nunta, dar sunt inalti, pana la genunchi, si nu sunt asa usor de incaltat...

Pupici. Sa aveti we placut. Noi plecam la munte pe ploaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata si de la mine.Io am lalait-o cam mult in pat azi
DEEA imi pare rau ca ploua si nu bantuie clientii,asa e ce sa ii faci.Mie cand vine vremea rea nu imi vine nici sa cobor in zona la doi pasi (gradi,piata,magazine...) darmite sa merg pe la targuri.
CRISTINA ioai lasa-ma cunosc mirosul ala ca si socru-meu punea in dulapul unde avea paltoane si alte chestii din stofa de lana.
La noi maine seara vine mos Nicolae,mai precis cam dupa ce se trezeste din somnul de amiaza Diana,asta fiindca tocmai s-a anuntat in vizita si nasa ... Altfel le puneam mai spre seara,dar asa ... macar sa vina intai acasa mosul.Io am o lene in mineee ... trebuie sa caut cadourile (sper sa le mai gasesc pe unde-s dosite ) si sa le ambalez.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Na gata am sortat si am ambalat deja cadourile de mos Nicolae.Lui Tudor i-am pus setul de pescuit cu magnet si doua body (astea de ochii Dianei ) iar Dianei un sarafan verde,cariocile si doua carti - Aventurile lui Habarnam si Matematica distractiva.Plus batele - a ei e cu clopotel,a lui Tudor cu un Mosulica.Altceva niema,nici macar o cioco ca sa simta ca n-a fost defel cuminte ! Oricum probabil ca le pune mami la ei dulciuri si fructe,pe langa cele doua caciuli cumparate de mine si trimise ei spre decontare Lui Tudor i-a mai luat ea ceva masinuta si Dianei setul de coafeza,dar nu mai stiu daca si-astea i le pune acum sau de mos Craciun.
Problema ca nu am ce pune in cizmele mele si a lui husband,tre' sa scotocesc prin dulapuri ca cizmele si blugii deja i-am imbracat/incaltat.E musai tot de ochii Dianei Da' de fapt e simplu: lui Ghita ii pun niste DVD si mie niste carti si basta
I-am comandat Dianei un ceas cu Hanna Montana,cred ca de-asta se va bucura cel mai mult ca se poate da mare la gradi cu el ... Mai nou se lauda intre ele cu agrafe,inele,margele,bratari Intr-o zi m-a prostit sa ii dau margele+bratara si a zis ca le-a dat la o gramada de fete sa le probeze putin.O prostesc alea cum vor vad.Tare mi-e ca va fi o moafla precum taica-su care nu stie sa zica "nu" Pai daca il trimitea o baba vecina sa ii cumpere nu-stiu-ce mai ieftin de nu-stiu-unde,batea tot orasul sa ii gaseasca ,dar ca sa isi ia lui o haina "n-are timp" Si nu-mi era ciuda,dar aia aveau masina (de ce nu-l trimitea pe ginere-su?),Ghita umbla pe jos si cu tramvaiul,iar socru-meu cu bicicleta - ca si el era fix la fel de serviabil si deci trimis te miri pe unde.Io inteleg sa fi amabil,dar intai sa vezi de interesul tau nu de al altuia
Da' sa revin la ceas: ala o sa i-l dau cred de ziua ei impreuna cu cartile Disney ce se vor aduna - ca deocamdata nu i le-am mai dat pe-alea aparute,i-am zis ca nu i le mai cumparam fiindca nu-i cuminte

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Cristina, a venit codul la noi Noi am plecat toamna si ne-am intors iarna Am plecat la niste prieteni ce s-au mutat de curand in zona terenului nostru. Am vrut sa vedem cum este sa locuiesti langa munte. Cand am plecat, era o ploaie puternica, care pe drum s-a transformat in ninsoare. Dar nu ninsoare cu lapovita, ci ninsoare adevarata. Abia daca vedeam in fata la cativa metrii. Drumul l-am mirosit mai mult, ca nu se vedea de sub zapada. Am stat cateva ore, si ... cand sa ne intoarcem ... a trebuit sa dezapezim masina. Erau depusi pe jos cam 20 de cm de zapada. In jurul casei era deja o bordura pana la genunchi din zapada cazuta de pe acoperis. Pana la Brasov, am mers cu 30 de km la ora .. ca era coloana, si nu se vedea nimic decat fulgii de zapada care se loveau de parbriz. Aici e la fel plin de zapada, feeric si frumos.

Mergi la inceput

DEEA ce faaaain ! Si eu vreau zapada!!! Noi avem deocamdata doar ger
CRISTINA tu cum stai cu codul?
Am reusit in sfarsit si cu chiu cu vai sa il mai prind si lui Tudor fata in poze:
http://www.dropshots.com/tudor2#date/2010-12-04/18:55:35
dar si asa e cam cu zambet fals ca rontaia de zor stafide

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Helou ,
Noi am venit de la cumparaturi , si acum ma totindemn sa ma duc in bucatarie sa fac ceva dar nu prea am chef . Ma rog ,, supa pt maine si o praji . La Clara i-am cumparat niste sabloane de desenat si carioci si o am ocupata .
De mos Nicolae eu i-am luat o pereche de cizme , un strugurel si niste dulciuri . I-am mai luat o ghitara care si-o tot dorea dar cred ca o las de Craciun sa fie mai multe . Lui Nicu i-am luat un portofel si un dus gel , si niste sosete . Mai multe mi-am luat mie : un dus gel si apa de colonie cu miros de vanilie, o poseta si o bluza.
Azi am dormit pana aproape de 10 am baut o cana de lapte si i-am lasat la Nicu directiva sa aspire si sa aiba grija de Clara si am plecat sa-i cumpar ghitara la Clara si ceva pt baietelul prietenei mele. Na dar am dat de poseta si bluza si astea nu strica
Cristina mersi , ei nu e chiar atat de greu cum pare , cel putin de moment . Si nu zi niciodata niciodata , caci nu se stie . Eu cred caci fiecare daca gaseste ceva care chiar ii place sa faca, pune tot sufletul si nu exista piedici de netrecut.
Deea wow ce frumos povestesti de zapada , as vrea si eu macar o zii .
Azi cand am plecat se aude in toata localitatea colinde pe strada .
Moni auzi la ea Diana, pleaca sa nu va mai enerveze . Dar de ce body pt Tudor sunt de ochii Dianei ?

Mergi la inceput

ANAMARIA pai sa vada Diana ca primeste si Tudor cadou ceva haine,nu doar ea.Lui Tudor clar nu ii va pasa de ele Si cum astea-s noi si nu cred ca le-a vazut inca Diana (adica sper ca asta cotrobaie peste tot si ea ),le pun pe-astea.Si de Craciun am pregatite o salopeta raiata noua pentru el si o fusta+bluza pentru ea. Si eu i-am luat Dianei chitara ,dar e pentru Craciun.Pana acum e singura jucarie,poate nici nu ii mai iau altceva,ca la urma urmei si Tudor are doar camionul ala de plastic.

Mergi la inceput

Daca tot nu avem barbat responsabil acasa, ne-am apucat voiniceste sa dam zapada de la usa, ca deja era prea multa. Am iesit "rapid" sa o dau eu la o parte, si pana am terminat, Daria era "imbracata" sa iasa si ea afara. Dupa mintea ei iesea in sandalute Am mai pus eu ceva pe ea, cizme, o caciula si o esarfa, si am lasat-o in pantalonasii subtiri de casa, pentru o bulgareala scurta afara I-am trantit in cap toti copacii, spre bucuria ei nemarginita, si am facut si niste poze cu prima zapada S-a facut ciuciulete, si am bagat-o rapid in casa, nu inainte de a colecta niscai zapada si la pachet, sa aiba si acasa

Mergi la inceput

DEEA tu ne cam faci in ciuda cu zapada aia vad
M-am uitat acum la previziunile meteo pe Arad si viitoarele zece zile arata asa, incepand de maine: soare - partial acoperit - ploaie - ploaie - lapovita - ninsoare usoara - partial acoperit - ceata - ceata temperaturi intre -6 si + 11 grade
Am vazut-o pe Daria ce fericita era la zapada Abia astept sa putem iesi si noi asa la zapada

Mergi la inceput