PRIETENE FARA TITLU (71)
Raspunsuri - Pagina 17
asteryaro spune:
Buna.
Aici codul a fost putin si s-a dus . A plouat, apoi ploaia s-a transformat in fulgi imensi de zapada,a nins putin si gata.
Noi maine la pranz iesim cu nasii lui Razvan (vin de la Focsani) sa-l serbam pe Razvan si am impresia ca maine seara "va veni" si Mos Neculai... ne mai gandim cum sa facem sa fie copilul fericit si sa aiba timp sa se joace cu cadoul.
Sunt multumita ca i-am gasit si comandat costum de Urs, sper sa si soseasca in timp util. daca nu, am sfeclit-o.
Deea, superbe pozele . Cat despre desenele Dariei... eu sunt muta de uimire, are talent cu carul.
Moni, Tudor e un frumos si-are o figura de strengar. Deci asa suna prognoza pe la voi.
Anamaria, sa stii ca io tot te admir , mai esti si modesta.
www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">(PHOTO)
monica70 spune:
CRISTINA cred ca va arata grozav Razvan pe post de urs pai normal ca e mai ok sa pui cadourile seara sa aibe timp sa se bucure de ele! Noi seara le-am primit intotdeauna (inclusiv de Craciun si Paste) si asa am procedat si eu.
DEEA chiar asa am uitat sa pomenesc si-aici de desenele Dariei ! Mi-a placut de numa' ala cu pestii !
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
asteryaro spune:
Buna dimineata.
Mai, ce de cafele va mai dau .
Deea, superba Tinkerbell! Ati lucrat impreuna, nu?
Moni , pai mi-a luat ceva sa ma dumiresc, recunosc. La noi acasa, la "parinti"... nu existau sarbatorile astea, deci nici traditie la cadouri de Mos Neculai si Mos Craciun.
Cred ca voi schimba si traditia de Craciun, in sensul de a pune cadourile sub brad tot seara, in Ajun.
Pe voi va apuca asa, un soi de tristete, de sarbatori? Pe mine da , e ceva amestecat... tristete, bucurie, extaz...
Bee spune:
Buna fetele.
Sorry, eu poze inca n-am vazut. De pus, nici nu poate fi vorba. Dar ma mai bag la citit.
Moni, stiu ca esti necajita cu concediul. Partea buna, macar in cazul tau e ca nu cred sa se aplice nimic retroactiv, deci o sa ai o vreme sa cauti ceva ok de munca. Si s-or mai indrepta lucrurile pana-n vara, nu? Plus ca tu musai sa-ti vezi intai de sanatate!!! Nu te mai enerva, ca nu-ti face bine.
Ana, da, stiu despre ce vorbesti. De baza ce spui tu. fara asta nu poti face practic nimic. Faci analiza cantitativa? Si chimie analitica calitativa? Vai de capul meu. Si acum am cosmaruri la ce profesori am avut la chimie analitica. Si pe sistemul "vechi" am facut si eu destul de multa, ca la inginerie cel putin vad ca s-au scos la greu materiile astea (s-au scurtat mult). Am facut 2 semestre analiza calitativa , 2 cantitativa si 2 instrumentala. Te vad eu ca-ti place! Ti se invart rotitele in creieras cu spor, nu? O sa fie super cand o sa termini si o sa fii doamna farmacista, inca 30 de ani.
Astery, ursuletz Razvanel, trebuie sa fie tare dragutz. Imi pare rau ca te necajesti cu manutele. Sa stii ca nu toti sunt indemanatici (desi stiu ca tu ai motive de ingrijorare). EU eram un dezastru la orice tinea de lucru manual. Si acum imi amintesc cu groaza: lipit, taiat, asamblat..........nu erau pentru mine in copilarie. Culmea e ca acum, in viata de adult sunt mai ok cu manualitatea. Deci se schimba lucrurile.
Deea, vazurati zapada! Off si ai mei asa o asteapta. Sorry cu targul de ieri. La noi a fost o vreme oribila. Nici azi nu e mult mai grozav, dar parca nu ploua asa. Sper ca nu a stat si in ploaie sotul tau!
Gata, back la treaba. L-am lasat pe Radu cu treburile casnice si copiii si eu imi vad de cele "intelectuale".
LunaNoua spune:
Cristina, fii serioasa. Am facut-o eu integral pe Tinckerbell. O fi Daria talentata, dar ar fi culmea sa o faca ea Daca ar fi avut asa indemanare, o puneam la produs deja Am facut-o pentru cumnatica mea care e innebunita dupa zanite. Mi-a tot spus sa ii fac o zanita mica din fimo. Acum .. eu iam facut una mai mare, din lut, am zis ca macar sa aiba pe ce "pune mana". Om vedea ce o sa iasa cand o voi termina si de vocsit. Acum m-am uitat la poze cu tinkerbell, si observ ca am facut-o cam domnisoara pe zana mea. Slaba si zvelta. Nu e asa bucalata ca Tinckerbell din desene. Dar .. va trebui sa fie buna si asa ... ca am muncit toata noaptea la ea N-am mai modelat pana acum din lut. Este o opera in premiera . Este incredibil de fain lucrul cu lut. M-a cucerit total. Am stiut eu ce sa ii iau cadou Dariei, nu ? Jucarie pentru mine
Moni, eu am sarit peste faza cu concediul? Ce s-a intamplat ?
LunaNoua spune:
Cris, la noi in "traditie" era sa mergem in ajun la toti brazii din neam, si sa scotocim ce a adus Mosul pentru noi, la ei. Mie mi se pare aiurea si fara sens, si cum sunt o revoltata din fire, am schimbat minunea de "traditie" dupa povestiile vechi de Craciun si Sf Nicolae. Sf Nicolae ajuta copilasii saraci si le aducea de mancare si nuiele de foc, deci ..prin analogie, Daria va primi dulciuri, ceva de imbracat iarna, si surcele pentru focul mintii (ceva materiale didactice, inca nu m-am hotarat ce). Mosul Craciun vine cu un cadou mult dorit. Vine DOAR la ea in casa, sub bradul ei, cu o jucarie pe care stiu eu ca si-o doreste foarte tare. Le-am explict si alor mei asta, dar .. nu.. ei o tin tot pe a lor. Ce sa mai pot sa mai schimb la ei ? Daca ar zice ca "acesta este un cadou de Craciun din partea mea" ar fi totul foarte ok. Dar.. noh, asta e ceva "nou" si deci .. este inacceptabil. Si in plus, vine de la fiica lor, nu de la nu stiu ce telenovist sau doctor din emisiune
monica70 spune:
Buna seara.Gata si seara de mos Nicolae.Noi am avut musafiri pe nasa,pe urma am fost noi musafiri - am fost in apropiere la o aradeanca de pe DC,a mai venit una ,mai aveau si alti pitici in vizita,deci am avut fun vorba Denisei In total ... 7 pitici! Alba ca zapada? Am avut chiar si asa ceva : http://www.dropshots.com/tudor2#date/2010-12-05/20:07:13
A fost cam harababura cu cadourile ,mi s-a parut ca au fost prea multe - mami le-a pus pe langa caciuli si o masinuta lui Tudor si setul de coafeza si carioci Dianei,plus dulciuri.De nasa ce sa mai zic ! Lui Tudor un sortator mare de forme si o lampa de perete cu Winnie the Pooh ,iar Dianei un puzzle cu 250 de piese si inca unul cu 60 de bucati + ceva magneti de frigider si creioane colorate.
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
monica70 spune:
Ei pe la voi a venit mosu?
CRISTINA cum a fost in premiera cu cadourile puse seara? Ghita zice ca si el le primea dimineata ...
DEEA asa e cam aiurea cu cadouri de la mos din atatea directii.Noi primeam doar de la ai mei.Dar acum ... cu buni in zona si nasa atat de darnica? ( io n-am avut parte de nasi,au emigrat in Germania ,dar si inainte veneau pe la noi cel mult odata la 2-3 ani eventual.Cadouri din partea lor in afara de cerceii din urechi cand m-am nascut,nu stiu sa fi primit ...) Asa ca eu nu refuz niciun "mos" din directiile astea.Brandusa zicea de concediul de crestere al copiilor pe care voiau sa il reduca la un an si sa mai taie din bani.Deocamdata au hotarat azi ca raman cei doi ani, dar e posibil sa ma trezesc ca din ianuarie in loc sa primesc inapoi cei 15 % ciuntiti, cum e legea,sa ma trezesc ca de fapt iau o treime din cat luam ... practic tot le obliga sa se intoarca la serviciu mai devreme pe cele cu salarii mai mari.
asteryaro spune:
LA MULTI ANI, NICOLAS !!!
Sa cresti mare si puternic!
LunaNoua spune:
A venit si la noi Mosul, de dimineata ca la carte Pe Daria am culcat-o la 12 noaptea cand ne-am pus toti la nani, ca sa poata veni Mosul care e "rusinos" si nu vine daca nu vede ca oamenii casei au adormit. Daria s-a foit pana la 3 A stat in pat cuminte, incercand sa doarma ... dar nu a putut. Dimineata am trezit-o sa mearga la gradi. Nu s-ar fi trezit, dar ... cana a auzit ca a venit Mosul, sa sarit rapid din pat. I-am pus la cizmulite Roata Olarului si dulciuri. Ii planificasem cartea aceea cu lectii de desen, dar .. asta ma obliga pe mine la lucrat cu ea, si atunci am zis ca mai bine i-o dau de ziua ei, sau de Mosul Craciun. Aveam pregatite si niste culori pastel tare faine, pe care i le-am cumparat la bucatata, si aseara am remarcat ca nu aveau nici un fel de galben Trebuie sa mai merg sa mai caut si nuantele de galben. Nu puteam sa i le dau descompletate
Acum ma pregatesc sa merg la dentist Apoi o iau pe Daria si ne apucam de facut oale si ulcele