PRIETENE FARA TITLU (71)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

'Naseara !
DEEA aoleu deci voi inca sunteti cu adormit la "ore matinale"? Cum rezista la gradi a doua zi? Nici la noi nu e perfect,dar totusi cel tarziu la 23,30-24 tot sunt adormiti ! Mai greu cu Diana ca o tot lalaie Frumos ca ai dus-o si la ceramica.Mie nu imi vine sa o duc nicaieri,pai la 16 o scot de la gradi, la 16,30--17 deja e bezna Unde sa mai mergem asa aiurea ? Si mai ales sa conduc eu? Daca voia la inot era altceva,ca ala ii e musai pentru sanatate,dar deocamdata n-am cu cine se pare ...
DANIELA pai nu stiu cum sa faci cu mintitul,chiar daca vrei sa o pui nu stiu daca functioneaza.Pai n-am incercat eu sa ii zic Dianei cand cu inotul sa nu spuna cati ani are ,dar ea o tinea pe-a ei ca n-are 5 ani,ca are numai 4
De lucrat nu am avut prea mult spor.Intai tot pe urmele lui Tudor,pe urma am tras un pui de somn cu el ca eram zombie,iar cand ne-am trezit l-am trimis la mami,dar se intoresese Diana de la gradi.Diana care nu tace Iar seara iar cu amandoi - nu mai zic ca Tudor de cum a intrat pe usa direct la carti si a scos-o urgent pe-aia cu balauri.Pe urma altele si altele ... mai stau si eu cu el si rasfoim impreuna, dar nu pot toata ziua numa asta sa fac
Maine am o gramada de drumuri de facut si niciun chef - ca ploua si iar ploua

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna dimineata, dau eu startul pe ziua de azi.
Aseara am fost la sedinta cu parintii la gradi, sa stabilim pt.serbare si altele.
Anul asta vor avea roluri de anumalute copiii nostri, Razvan va fi URS, deci trebuie sa caut costum pe net. La nimerit, ce sa zic, la "silueta" lui . Necazul este ca Razvan vrea sa fie urs polar, nicidecum urs brun, mda... sa vedem cum facem.
Are o poezioara draguta de invatat si de luni il voi duce si pe el, dar la program scurt. Ar fi mai mare chinul altfel, el oricum nu mai doarme peste zi de prin septembrie, si doarme peste noapte cca 11 ore.
Aici e frig si ceata, parca mai seamana a iarna putin .
Iarba este GLAZURATA de la gheata de zilele trecute, ieri mi-a luat juma de ora sa-mi scot masina de sub gheata, si mai si ploua in continuu.

Mai revin, sunt pe aici, azi trebuie sa gatesc ceva felul 2 pt. Razvan.

www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">(PHOTO)

Mergi la inceput

Asa, tot io .
Azi am in plan sa facem lantisoare din hartie glace. Imi amintesc perfect cum faceam asa ceva la camin, eram un mare talent, pe bune. Dintotdeauna mi-a placut sa decupez, lipesc, mesteresc...
Asa ca azi vom decupa si vom lipi, abia astept. Se pare ca si pe Razvan incep sa-l "prinda" astfel de activitati, porcaria este ca nu-l prea ajuta manutele pe el . Dar, poate cu mult exercitiu, va reusi sa se descurce cumva.
Voi pune poze poate pe dupa amiaza, cand vom avea gata "decoratiunile".

Mergi la inceput

www.dropshots.com/asteryaro7#date/2010-12-03/12:56:42" target="_blank"> activitati practice pt. parinti si copii cuminti, asa, ca noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Daniela, si eu am zis la inscriere ca are 5 ani, si m-a corectat imediat Daria ca are 4 !!!!! Mi-a fost invatatura de minte La urmatoarea profesoara am zis ca e la pregatitoare Asa a mers .. nu m-a mai corectat nimeni Ideea e ca am lasat-o sa o cunoasca doamnele, ca se poate lucra cu ea si apoi am rugat sa o duc cu copiii mai mari, pe motiv de liniste si de locuri mai multe, si a fost de acord.

Cristina, am vazut ce de lanisor ati facut !!!! Mai, mai .. in felul asta decorati tot blocul pana de Craciun. De ce zici ca nu il duc manutele ? Mie mi se pare extraordinar ca a avut atata rabdare sa faca atatea ineluse Sigur ii place. Sa mai faceti. Lucrul de mana ajuta foarte, foarte mult la dezvoltarea intelectuala. Orice abilitate iti formezi la degetele, se duce direct pe creier

Eu am fost ieri in continuarea vanatorii de materiale creative. I-am luat Dariei 10 kg de lut Roata olarului i-o va aduce Mosul (Nicolae cred). Sunt in pana cu cadoul de Mos Craciun. Isi doreste zana si costume de peter-pan si mai ales PRAF MAGIC ca sa zboare Ce ma fac, nu stiu

Daniela, tu parca m-ai intrebat de credinta Dariei in mos Craciun. Am vrut sa raspund, dar atunci chiar n-am avut timp .. si acum mi-am amintit abia. Da, sunt foarte sigura ca Daria mai crede in Mos Craciun. Acum incerc sa ii explic simbolul Craciunului, intr-un fel mai spiritual, poate si religios.. sa vedem ce iese. Oricum i-am explicat ca Mosii Mascati nu sunt Mos Craciun, ci doar niste oameni care se joaca de-a Mosul. De asta ma oftica ca le aduce cadouri la serbare prin Mos Mascat, ca ... eu ii explic ca sunt doar niste actori, si altii, vor sa il bage pe felie ca fiind "adevarat" Si ... fiind atatia "adevarati" peste tot, ce sa mai creada copilul ? Orice, numai adevaratul sens al Craciunului NU. Ma rog ... om vedea cum ne vom descurca si cu asta.

Daria a mesterit aseara cu lut. Eu cu atata treaba pe cap .. si a trebuit sa stau dupa ea sa ii arat, n-am avut ce face, ca a vazut ditamai punga de 10 kg. Si .. s-a invatat. Imi zice sa ii pun poze la calcu, si ea sa faca dupa ele, ca sa nu ma "deranjeze" Dar bineinteles ca nu isi alege din pozele alea ceva ce sa poata face singura, singurica. Tot numai sculpturi care mai de care isi alege. Asa ca .. aseara ... obligat fortat, am facut un cap de lup Eu am dat cu gura, Daria cu mana. La urechi nu s-a descurcat, tot a trebuit sa i le fac eu, dar .... in final .. rezultatul chiar seamana a lup. Acum sta la uscat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Hola ,
S-a mai dus o saptamana , olee ! Am avut saptamana asta un examen tare greu , pfuu bine ca atrecut . Acum pana joi nu am scoala , e liber , numai bine ca joi si vineri cate un ex . Parca sunt moara stricata numa despre asta vb .
Bee ma gandeam ieri la tine nu ai sughitat ?. Avem un prof de laborator belea. Stiu mai multe despre viata lui personala decat materie . Ieri atat m-a putut enerva , facem problme cu molaritae , disolutii (nu mai stiu daca asa e termenul corect ) si nu astie sa explice , sare de la o problema la alta , de nici el nu stie ce face pe acolo . Ma gandeam ca am nevoie serioasa de un meditaror , si tu esti singutra chimista pe care o stiu . In fine , m-am enervat si am stat cate ore azi noapte sa descurc incalceala ce a predat-o (predat vb vine). In final am inteles , si azi le-am explicat eu colegiilor cum se face , ca altfel....

In seara asta trebuia sa ies cu toate mamle din clasa lu Clara , la un restaurant , dar sincer nu am avut nici un chef sa merg. Nicu ajunge tarziu , eu sunt obosita , maine trbuie sa fac curatenie , sa pregatesc cate ceva pe duminica sa tinem Sf Nicolae ,
asa ca am zis pas . Altadata ....
Moni se vede ca e Tudor pasionat de carti , las ca poate il tine si pe viitor ...te-ai scos ca ai o gramada cumparate pt Diana .
Am 2 chiuvete pline cu vase , ma duc sa le dau gata .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna seara gagici.
Io fusei cam prinsa azi - dimineata am avut o prietena la cafea,pe urma am avut ceva plimbari prin imprejurimi (pe ploaie ) Acum dupa-masa ajunsei si la pensat si tuns.A ramas mami cu Diana si Tudor - Diana a fost exagerat de neascultatoare azi, au cam capiat-o si pe mami.Tudor oricum e cam crizat din cauza dintilor ca se pare ca ii iese si ultimul rand de masele,alea ce ies normal la doi ani,ca e plin de saliva si tot cu degetele in gura.Nici nu prea mananca
La un moment dat zice Diana catre mine: "Mami pot sa merg azi la buni ca sa nu va mai inervez?" "Daaa - zice maica-mea - vino ca sa ma enervezi pe mine" dar oricum a luat-o la ei acum seara,ca ii era groaza sa mi-o lase pe cap ...
CRISTINA nu ma uitai eu mai devreme de ce lanturi vorbeai ca ii dadeam de lucru Dianei azi.Dar e buna ideea si pentru maine poimaine
DEEA si pui poza si cu lupul??
ANAMARIA mai lasa vasele alea si mai baga ceva poze cu Clara ca mai un pic si uitam cum arata Ce cadouri i-ai luat de sarbatori?
Eu azi le-am luat bate,model ceva mai pasnic pe motiv de Tudor.Preferam clasicele nuiele,dar si-ar scoate ochii.Oricum cred ca va fi la fel de pasionat de bata precum a fost mereu si Diana.
Nici nu m-am calculat ce cadouri le pun duminica,vad eu maine cand doarme Tudor si cand sper sa apuc sa le ambalez.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Buna dimineata.
Noi asteptam codul galben pe aici, de zapada, ofcors .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Neata,

Cristina, cum e ? A venit codul ?

Eu sunt singurica cu pui, ne pregatim sa mergem intr-o vizita la cineva in zona noastra de la munte, dar ... ploua cu galeata Silviu e la targ la Bucuresti, si sta saracul in ploaie degeaba, ca nu este nici un vizitator Si atatea sperante mi-am facut in targul asta .. si am muncit de mi-au sarit creierii .. si ... ploua

Mergi la inceput

Ia sa mai zicem ceva aici...
Noi aseara am fugit la socru sa-si ia Viorel de acolo paltoanele de iarna (care miros a anti-molii asa ca le-am lasat direct la curatatorie) si, daca tot am auzit la radio si tv despre codul galben de zapada... socru-meu i-a dat cadoul de Mos Nicolae: o pijama CARS (cumparata de mine, ofcors ) si... un caiet de scriere , pt. prescolari. O fi el bun, dar pt. noi e prea-prea-prea devreme .
Asa ca aseara a dormit cu noua pijama .
Luni nu il duc la gradi pt. motivul ca nu cred ca va fi posibil: la trezire vom verifica ghetutele, si impactul va fi (sper eu) destul de mare, si oricum, vreau sa sarbatorim impreuna. Oricum, ma mai gandesc, nah.

Mergi la inceput