Aspirante optimiste !!!> 20 ani (607)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

anare e mult prea devreme , sanse de bebe inca mai sunt ...am vazut in galeria lui FF, grafice + cu secretie egg dupa ovulatie ...deci se poate, eu sper sa primesti cadou de ziua ta un
nici eu nu am avut timp sa intru, stau tare prost la capitolul timp ...eu sunt bine, ma pregatesc de IA . ..tu nu ai grafic?
draguta daca fac si ceva dulce ....ma declar multumita pe ziua de azi

www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

mikado ceva dulce, eu nu m-am simtit in stare sa fac astazi dar maine sigur fac niste clatite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annare spune:

mikado grafic nu am...de luna asta am hotarat macar pana dupa sarbatori sa nu mi mai iau temp..oricum sunt stresata la serviciu k lucrez mult...nu vreau sa ma mai stresez si cu bebele...cum vrea Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

buna fetele!!!!
si eu sunt cam nelamurita cu mucusul...ma tine de o saptamana..nu mai inteleg nimic.chiar asa cu mult timp sa apara inainte de ovulatie?pt ca clar e din acela fertil..se intinde si e alunecos.
toate fetele

ASPIRANTA LA BEBEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Kitty pai e de bine, teste ai facut zilele astea?

Mergi la inceput

draguta azi unul...si a iesit linia de test mai intensa decat cea de control..deci clar trebuie sa ovulez zilele astea.sau ma gandesc sa nu mi se format chist si de aceea sa tot am mucusul?nu stiu deloc ce sa zic..

ASPIRANTA LA BEBEL

Mergi la inceput

asa am si eu ..mucus cu trei patru zile inainte de ovulatie...dar cam doua zile am si dureri de ovare groaznice...e posibil sa ma doara asa rau la ovulatie?

Mergi la inceput

annare pe mine m-au durut ambele ovare in prima zi de mucus rau..de-abia ma sculam de pe scaun...apoi m-au mai lasat si de vreo trei zile ma doare numai stangul..sapt viitoare ma duc la eco transvaginala sa vedem ce-o mai fii.

ASPIRANTA LA BEBEL

Mergi la inceput

kittyexact asa mi se intampla si mie...nu ma pot misca de durere...e groaznica....dar durerea asta am avut o la ovulatie acum 5 zile.....dar azi iar m a luat durerea...se poate sa ai o a doua ovulatie pe luna?

Mergi la inceput

annare am citit pe net ca se poate...asa apar gemenii cu placente separate...din doua ovule..deci ovulatie multipla.ai facut stimulare luna trecuta?

ASPIRANTA LA BEBEL

Mergi la inceput