Aspirante optimiste !!!> 20 ani (607)
Raspunsuri - Pagina 15
draguta spune:
cora bafta la inspectie
sa iasa totul bine si multa, multa sanatate(om sanatos-om fertil) ca de ea avem nevoie cel mai mult

![]()

cora79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui draguta cora bafta la inspectie ![]() sa iasa totul bine si multa, multa sanatate(om sanatos-om fertil) ca de ea avem nevoie cel mai mult![]() ![]() ![]() ![]() |

,multumesc

la fel iti doresc si tie
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
mikado spune:
Hello fetele! Sa aveti o zi frumoasa! va pupacesc pe toate fara exceptie 

Paula
ma bucur ca ca ai venit cu vesti bune, suuces in continuare!
Cora spor la treaba si bafta la inspectie! 
dragutza
o cafeluta nu ai...eu sunt chioara de somn ![]()
sper ca azi sa reusesc sa citesc si eu din urma ...la cum stau cu timpul, nu prea am vaut timp ![]()
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic
M
mikado spune:
dragutza yamiii...ce buna e, incep sa ma trezesc 

M
annare spune:
buna fetelor...pupici la toate

...am intrat si eu sa vad ce se mai intampla pe aici,dar vad k e cam liniste...eu sunt ziua 17...si am niste dureri ca de ovulatie pe ovarul stang,dar problema este k am avut aceste dureri si in ziua 13 pe ovarul drept(plus mucus)...acum poate am racit?
mikado spune:
dragutza buna tare cafelutza...am fost ca un spiridus , 

anare
poate ai racit.
mihahegaty ce mai faci, cum te simti?
bella
multa sanatate si numai bine pentru mami tau

M
annare spune:
mikado
...cred k ai drepte...sigur am racit...deci e clar k s a dus sansa mea luna asta de a face bebe...pacat k e si ziua mea peste 2 sapt..era un cadou frumos...tu cum ma esti?imi pare rau k nu am timp sa citesc din urma dar sunt la servici si nu prea am timp...celelalte fete cum sunt?poate ma tii si pe mine la curent cu ce se mai intampla pe aici

draguta spune:
mikado ma bucur ca ti-ai revenit

annare
si eu am avut mucus la 5 zile de la ovulatie dupa care iar la doua zile(7 de la ovulatie) dar pentru cateva ore, dupa, nu a mai aparut, eu zic sa nu-ti faci probleme decat daca si in urmatoarea perioada o sa fie la fel

e gata, te astepta