Aspirante optimiste !!!> 20 ani (607)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annare spune:

kitty stimulare nu am facut..dar am terminat branca ursului luna trecuta...am luat 3 luni si acum fac pauza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

si eu am luat branca ursului luna trecuta...

ASPIRANTA LA BEBEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annare spune:

fetelor imi pare rau k nu mai pot sta de vb cu voi...dar trebuie sa plec...va pup dulce pe toate si vb maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

annare

ASPIRANTA LA BEBEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

buna si de la mine
eu astept niste musafiri si azi am tot trebaluit + fac pizza si am facut si salam de biscuiti
sper ca nu v-am facut prea tare pofta,

pupici

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaS81 spune:

Buna seara fetelor....Am ajuns si eu de la munca
pentru toate fetele.
Paula ma bucur mult ca ai gasit un medic bun; mult succes pentru tine si sotul tau si sa va aduca Mos Craciun un bebe.
Cora multa bafta si succes la inspectie sa dea Dumnezeu ca totul sa fie bine si tu sa nu ai emotii.
Mikado ce harnicuta ai fost azi...felicitari si sotul meu a fost liber si a gatit, a spalat si a facut putin curat in casa
Draguta maine ma prezint la tine pentru o portie de clatite
Gabyv petrecere frumoasa in seara asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

buna fetelor

eu ma simt mai bine
aseara am facut si eu curat si azi am pregatit mancare, am facut paine de casa si am facut fursecuri

de luni incep sarviciul de dupa medical.....sa vedeti ce urat o sa se poarte sefa cu mine.....pana termin preaviizul.....sunt sigura

dar stiti ce: nu-mi mai pasa
daca ea a dat dovada de nesimtire nici eu nu ma las

va pupic pe toate

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

fete;or...stie cineva ceva de miha?
ca nu a mai intrat demult

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

Kity faci out , da-i bice sa vina
Gabi pizza
Simona da, si eu m-am minunat de atata harnicie ...woow...ce sot ai , bravoooo ! si al meu face dar mai rarut, iar daca intra el in bucatarie fac curat zile dupa el
lore nu te stresa...stii tu vorba aia ,,cainii latra ursul trece" ....bine ca scapi de asemenea oameni

www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Buna dimineatza fetelor, va servesc eu astazi cu ceai, cafea, capucino, laptic, tot ce va doriti.
Lorena sa stai linistita si calma cand te reintorci la servici, asa am patit si eu , am lucrat 12 ani intr-un singur loc la o firma de distributie ca si asistent manager, si cand m-am hotarat sa plec in preaviz s-au comportat groaznic cu mine, dar la sfarsit le-am dat si eu MAXIM, le-am spus in fata tot ceea ce am tinut in mine atatia ani, si am mai riscat si o adevarata revolta al celorlalti angajati din firma, dupa mine au plecat inca 6 angajati iar la restul a trebuit sa le mareasca salariile ca i-au amenintat ca nu mai stau, mai ales ca salariile erau derizorii.........nu este un capat de lume zilele pe care le ai de stat in preaviz, capul sus si mergi mai departe
Paula ma bucur mult ca ai gasit un medic bun in Ungaria, am auzit ca sunt foarte competenti, si eu daca nu se intampla minunea de a ramane insarcinata , urma sa ma duc acolo pentru o IA, sa ai incredere, totul va fi foarte bine, mult succes
O zi minunata si plina de relaxare va doresc...Pupici

10+

Mergi la inceput