Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (6)
Raspunsuri - Pagina 11
liliac1 spune:
Heheeeee, i-am vazut si eu pe gemanutii de la Cluj! Doamneee, unu-i blond si unul saten?? Ce diferiti sunt!! Si ce frumoooooosi! Mi-era dor de ei
Iar de Ama seniorita ce sa mai comentez?? Mie-mi place de crocomam care ii spune atat de calma: o sa cazi!! Noroc ca fata n-a ascultat-o si-a ramas verticala Va
Nela Am citit ca nu sunteti tocmai bine Pupam Banana si pe mami e ei. Capul sus ca toate au o rezolvare. Si tu trebuie sa te pastrezi optimista in continuare. Totul va fi bine si la voi intr-o buna zi. Te draga noastra!!
Eu sunt . Iar avem Nopti Albe la Galati.
Scenografia: Radulescu!
In rolurile principale: mami si Radulescu!
Si...am descoperit si cauza: ne ies 2 canini. Sunt niste puncte albe la supravata gingiei dar n-au starpuns inca. Daca ii apas usor cu degetul se simt pe sub piele. Presimt ca perioada asta se va prelungi.
Asta noapte s-a marait pana pe la 4. La 7 m-am trezit de-am dus-o pe Andra la scoala. Am zis ca dorm la pranz. Eroare!!! Intelegeti voi, da?!
Sincera sa fiu, abia astept sa terminam cu dintii astia.
In alta ordine de idei, pentru prima data in viata mea am jucat fotbal !! Bineinteles ca l-am avut ca partener pe ficior-miu
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
diamar78 spune:
Ce frumosi sunt gemenasii lui kiki_cri, unul mai pletos si saten si altul mai blondut si cu par mai scurt.
Croco, ma gandesc ca acum te-ai obisnuit cu parul Amei mai ales ca i-a mai crescut.
Nela, iti trebuie si tie o piscina sau ceva in ce sa pui bilele daca ai doar setul de bile.
Sunt tare dragute pisicutele hand made, uka sigur o sa vrea.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)
anomis28 spune:
Lilian, mami, ce bine ca mai zici tu de Radulescul mamii
Si Dinu isi maltrateaza putza la greu, si acum ca vad ca nu suntem singurii ma mai linistesc.
Ma gandeam ca are ceva, o ciupercutza sau altceva.
Despre cadouri, abia astept.
Dinu e innebunit dupa matura, faras, mop, aspirator.
Am vazut la Cora carut de curatenie cu de toate, ba chiar aspiratorul scoate si sunete.
Il va primi de sf. Andrei (avem chiar party)
Acum tocmai am comandat astea:
http://bebemax.ro/default/joc-pescuit-broscute.html
http://bebemax.ro/default/labirint-cu-magneti-animale.html
de care este foarte interest.
Pescuieste la greu (promit un film pentru exemplificare) ca de dus bilute cu magnetii inca nu stie dar incearca mititelu.
Tot pe tema cadoul de craciun vreau sa-I cumpar o casuta cu multe usite si chei diferite. Am vazut la Helpnet, foarte interesanta si educativa.
Crocomam, cred ca azi te-am vazut in Cora cu tot cu Amilici si soata.
Nu m-am bagat in vorba ca eram si noi toti si ai mei sunt mai padureti. Da' ma bucur sa vad ca locuim aproape.
Am avuto saptamana lunga cu ore tarzii la munca si ma asteapta una la fel. Ma bucur tare sa va vad.
Monica, m-a topit Dragoselu cel zgatios.
Nela scumpa, multa sanatate strutei regale. Tare ma bucur sa te vad scriind si aici. Pe fb nu apuc mai deloc sa intru.
Gata, ma duc la somn ca urmeaza iar o noapte cu treziri (sper cat mai putine)
crocodana spune:
seara buna,
liliacule ...cred si eu ca-s funny rau cu "o sa cazi", "atentie", etc!m-a speriat o prietena care mi-a povestit cum a cazut baietelul ei in iarba unde l-a lasat sa zburde in voie crezand ca e safe, s-a lovit de o piatra si a ajuns la G.A. cu fractura craniana...asa ca mor de teama cazuturilor ..plus ca Ama cred ca abia acum invata sa cada ca abia acum merge deabusilea....dar de vreo 2 saptamani is mai degajata si o las sa zburde in voi inclusiv in CORA
which reminds me: anomis clar noi eram, tu erai tipa aceea dragutza foc, blonda, cu dinutz in carut, care mi-a zambit atat de frumos??? ce senzatie am avut ca te cunosc de undeva si ma intrebam de unde...noi ne cam facem veacul in cora seara sau intr-unul din malluri mai nou, la locurile de joaca, pentru ca stam f aproape si pt ca parcul nu e luminat si pentru ca Ama alearga atat de fericita in spatii largi.. sper sa ne mai intalnim, m-as bucura enorm sa schimbam 2 vb!
fragutza, am sling nou, potrivit (mi l-a schimbat diana ca era prea mic...am simtit eu), dau o cafea buna pentru cat de dragutza ai fost! mi-au placut enorm pozele celor 4 fete cucuiete! asa sentiment placut am avut!incredibila puterea dovleceilor nu?
Mami de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
crocodana spune:
nela ...va pup si stiu sigur ca veti depasi momentul cu bine! nici eu nu prea reusesc sa intru pe fb! mi-a placut tare de gingasica ta, are niste ochi incredibili si o privire blanda si senina! e dulce dulce!
crocodana spune:
fetelor va pup, noapte linistita va doresc si imi doresc!
hepilica spune:
Salutaaaareeee!
Ce mai faaaceeeti? Un pepsiuc mic, ceva?
Din capitolul ce mai fac copiii nostri, va las cateva poze cu mica mea . Ce mai face Maia...
Mai, eu am vazut la carfur niste jucarii foarte dragutze. M-am gandit sa-i il iau Maiei pe Winnie Povestitorul. L-am vazut pe viu. Vorbeste mai . Vorbeste in limba noastra. Spune povesti, canta, deschide gura...., se balangane asa in stanga si dreapta, e foarte tare. Costa cam mult...vreo 180 ron.
Il vedeti www.peaktoys.ro/Product.aspx?pid=2270" target="_blank">aici. Are 2 module, de povesti si de cantecele. Fiecare floricica d-aia are cate-o poveste sau cantecel.
Ma duc ca s-a trezit Maia...si e w/e si e frumos .
---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)
Multumesc lui DD.
hepilica spune:
Am uitat sa va spun ca ieri m-am intalnit intamplator cu Elle care era impreuna cu fetita cea mare. O dulcica si finuta. Si vorbeste asa frumos. Raspunde la intrebari , e mare mai. Si are o voce asa de pui mic.... Mi se pare asa departe vremea cand si cu Maia voi putea vorbi... Abia astept.
Maiei i-a aparut un premolar inferior. Tare ciudat ii apar dintii astia. Are 2 incisivi centrali superiori si unul inferior. Acum un premolar...
---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)
Multumesc lui DD.
anomis28 spune:
Fete dragi,
iertare ca ieri seara am intrat ca porcu'
si n-am spus Buna seara. Buna seara pentru ieri si .....
Buna dimineata dovlecime
Noi plecam in Herastrau la plimbare.
ceea ce va doresc si voua.
Crocomam, noi avem program in fiecare seara, plimbare in carucior pana la Politehnica sau pana la noul restaurant "lords" ala de vi-s-vis de Chez Gabi, si apoi niste plimbari pe langa carucior pe la sensiblu (acolo locuiesc ai mei), asi apoi acasa. avem zile in care mergem pana la Gorjului, dar asta e mai rar. Si facem asta de cand avea Dinu 2 luni. Asa ma simt si eu ca fac putina miscare in fiecare zi. Asa ca ne mai intersecatam in mod sigur. Eu sunt tare suparata pe astia ca au facut parcul ala destul de frumusel dar nu aprind becurile noaptea.
Am vazut si la Cora pe Winnie de care spune Hepi, e fain, al meu cred ca l-ar butona pana ramane fara baterii, ca nu are rabdare sa asculte. Poate, daca e cuminte, il aduce mosu la bunici si il lasa acolo sa danseze pe muzica.
Noi, adica eu, visam acum la astea:
http://www.nexusgadgets.com/little-taps-mickey-mouse-black-and-white-pr-16610.html
Lucia, pe la voi ai vazut ceva?
si am fugeat afara.
crocodana spune:
neata!
la mine acum e neata pentru ca nu am dormit deloc dar deloc toata noaptea si am prestat intre 11 si 13 cat a fost Ama cu tati afara!eram franta!
anomis mami ce ma bucur! habar nu aveam cat de aproape stam!noi si dimineata si seara suntem prin poli si abia apoi cucerim magazinele! faza cu parcul ma enerveaza maxim, in poli e luminat dar merg doar cu sotul, singura mi e cam teama!
hepi maia e superba! si pare mai mare! imi place enorm cu imbratiseaza jucariile, cat de atenta e cu cartile (asa e si Ama si am vazut ca multi dovlecei) si cum "deseneaza"! am vazut eu bine sau era si techi in cadru? pare foarte child friendly locatia!
de ursuletul povestitor m-am indragostit si eu si Ama pe loc, l-am vazut tot in Cora, e super si vroiam sa i-l iau. Am zis ca daca se incadreaza la 150 ron, plecam cu el acasa. Insa surpriza, 240 parca.....asa ca ma bucur ca e mai ieftin in carfur, pentru ca imi ramasese gandul la el!
va pup sa aveti o zi faina in ciuda vremii si a vremurilor!