Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (6)
Raspunsuri - Pagina 10
mimika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kiki_cri Mimikutava pupam si noi...da am vazut si eu pe Discovery, de "gemeni in oglinda" si zicea ca unul ar putea fi stangaci:)oricum eu am vazut oameni de o mare calitate stangaci KIKI mamica fericita de gemenii Alex&Razvan (3 septembrie 2009) |
da, si eu stiu. Julia Roberts si gemenele Olsen (una din ele, nu stiu care) si o prietena buna si taica-so, si o prietena buna de-a mamei mele. Nu ma deranjeaza, sper sa nu ii mai oblige la scoala sa scrie cu mana dreapta.
Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
www.facebook.com/album.php?aid=199702&id=828628953&l=148be6c59d" target="_blank">poze cu noi
kiki_cri spune:
Nu cred ca i-ar obliga sa scrie cu dreapta, ar fi inuman...desi daca stau bine sa ma gandesc...nu m-ar mai mira nimic la tara asta...
crocodana spune:
remember us? ama si cu mama...mama vai de ea..nedormita, obosita, la regim sanatos de viata poate mai dau jos ceva pana in ajun....
ama in www.youtube.com/watch?v=8sTrUXWXFz8" target="_blank">mare forma, cu ceva dinti pe vine, cu treziri dese, cu multa vorbarie, explicatii si dorinte clare...
acum mi-am executat sarcinile, amiliciul inca doarme si am reusit sa intru mai devreme decat miezu noptii...
stiu ca aici nimeni nu se supara pe nimeni so, va rog iertati-ma ca nu reusesc sa scriu ceva mai punctual..am vazut toti dovleceii, m-au terminat sincer....progresele sunt fantastice, ei sunt minunati si nu ma pot opri sa ma gandesc cat de frumos au crescut!iulika....mami tu imi faci pofta de sarcina zau asa!
Mami de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
monica_dicut spune:
Buna ziulica...
Mda, NO COMMENT cu indemnizatia. NIste dobitoci, handicapati, idioti, cretini... n-am cuvinte. VReau sa emigrez. ACUM!
Noroc cu kiki ca mi-a inseninat ziua. Draga mea, ai doi baieti SUPERBI SUPERBI SUPERBI!!!!!. SUnt frumosi rau de tot, da rau Si incredibil cat sunt de diferiti. PArca ai techilei seamana mai bine intre ei Sa iti traiasca, sa te bucuri de ei.
diamar, cortul are am 1m/1m sa zic, aproximatix. EU l-am pus intr-un coltisor, se strange si se face mic mic, un cerculet cu diametru de 20 de cm si se baga intr-o husa. Fii-miu pe acolo isi cam petrece vreacul, arunca cu mingiile, sare in ele, innoata, le scoate, le baga, am mingi prin toata casa evident dar pt mine uneori e mana cereasca pt sta cumintel si se joaca acolo fara sa se plictiseasca si cate juma de ora.
EU azi am avut zi de calcat si de smotru, nu mai pot, sunt franta, pe langa faptul ca a venit luna aia neagra rau de tot la mine. Toate imi merg prost, da prost rau... asa ca i need some cheering up... mi-as lua campii si m-as duce, undeva departe, la liniste...
Uky, i feel you girl. TE Sper sa recuperezi somnul astazi. NU prea pot sa te incurajez dar iti transmit o unda de energie pozitiva poate te ajuta
Oare ce-am mai vrut sa zic, ca sigur am mai vrut ceva...
Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
monica_dicut spune:
Mai, am auzit ca in Suedia ninge... . Iulika, vrem poze (Sper ca sunteti bine)
Nela, sanatate Anei Bananei
Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
crocodana spune:
s-a trezit...am trimis fara inchiere...sper sa revin...candva in viata asta...de obicei citesc noaptea tarziu si nu mai apuc sa scriu ca pic ...
Mami de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
mimika spune:
Moni, eu vreau sa organizez o ieisre la munte cu fetele, fara brotaci, far tatici. Dar dupa sarbatori. Daca vrei, esti binevenita. Si cine mai vrea, la fel...
Ma duc sa o astept pe buni, ca vine la noi.
Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
www.facebook.com/album.php?aid=199702&id=828628953&l=148be6c59d" target="_blank">poze cu noi
raluci_b spune:
Pe vremuri prafuite, avem o varianta frumoasa pt cateva jucarele hand made Enjoi
un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim
sunt mamica de 1 AnRemus Andrei(8 nov '09)
pt bb2
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mary_07 Am incarcat si eu 2 filmulete, www.youtube.com/watch?v=XMNSsJhKxeQ" target="_blank">Razvi face ture si www.youtube.com/watch?v=0tLPuURJ4mo" target="_blank">cafteala intre frati Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009) _ "Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca..." |
Mai, m-a terminat Razvi!!! Ce dur e cu Alex
Si ce ture face el Mie-mi place ca ajunge la capat, se duce-n nas, se ridica, o ia de la capat, iar da o tura, iar cade-n nas iar se ridica. Fara sa se oftice. Bravos Razvi!!!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
liliac1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mimika
da, si eu stiu. Julia Roberts si gemenele Olsen (una din ele, nu stiu care) si o prietena buna si taica-so, si o prietena buna de-a mamei mele. Nu ma deranjeaza, sper sa nu ii mai oblige la scoala sa scrie cu mana dreapta. Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009) hi5 www.facebook.com/album.php?aid=199702&id=828628953&l=148be6c59d" target="_blank">poze cu noi |
Daca va fi stangaci...atunci sa-i fie de bine
Eu zic sa-l lasi in pace sa se dezvolte asa cum simte...ca la scoala nu va fi niciun fel de problema. De multa vreme s-a scos obligativitatea de a scrie DOAR cu dreapta. Mai nasol va fi ca va trebui tu sa studiezi si sa-i ajuti cu semnele grafice si mai apoi cu literele.
Invatatorii iti dai seama ca sunt usori depasiti de problema daca sunt dreptaci. Eu am ambii socri invatatori si se chinuie sa le explice copiilor cu stanga. Dar se bazeaza f mult pe exercitiile facute acasa cu parintii.
Si chiar de vor mai fi dovlecei stangaci..sa stiti ca nu-i un capat de lume.
Mama mea este stangace si este cea mai talentata dintre toti pe care-i stiu. Da-da, e mama
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)