Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (6)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Hepi, Croco,Anomis va pup cu drag.

Croco de ce nu ai dormit ? plange Ama? E asa frumoasa

Anomis smecherii aia de danseaza sunt din SUA, nu stiu de ce esti fixata pe ei, americanii, si nu poti sa arati si tu putin respect continentului nostru frumos si batran

David a facut iar enterocolita, de data asta a vomitat in nenumarate randuri. Am testat spitalul si aici, nu numai la Brasov. De data asta nu mi-au dat antibiotic ci l-au consultat si mi-au spus ca e bine si ca trebuie sa elimine virusul.

Acum e vioi, ii tin temperatura sub control si nu mai vomita. Sa vedem la noapte, ca atunci se tot dezlantuie.

Suede tu de unde stii ca are puiu mic rotavirus ? ca eu din cate stiu simptomele sunt aceleasi, nu ?

Of si parca am citit ca si Anamaria e la spital.

Multa sanatate tuturor si un weekend superb.

Mami de David ocupata cu Santa www.13enterprise.co.uk/Mos%20Craciun" target="_blank"> In asteptarea Craciunului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

buna seara

rar pe aici, de fapt rar peste tot (adica si la subiectul nostru) ca in final a facut si Iulian varicela luata de la taica-su . Si acum stam arestati in casa, asteptand sa treaca bubele. Dar v-am citit si admirat, am vazut pe Ana frantuzoaica , pe Maia mare, frumoasa si blonda , pe Carina eleganta , pe Amilici dansatoarea , pe Dragos cu ochi dementiali , pe Razvi care-l capaceste pe Alex , pe gemenii ardeleni deosebiti (de frumosi ) - Kiki_cri - nu mai exista obligatoriu scrisul cu dreapta in scoala de f mult timp

Lucia imi pare rau ca iar experimentati burto-virusi. Trimit un pup de la distanta - ca si noi avem alti virusi - ca sa-i treaca repede flacaului .

Liliacule si noi suntem in leading roluri in Sleepless in the Beedroom pe motive de varicela (+/- premolar?) asa ca te inteleg ca esti mega obo. O floare de asta galbejita ajuta?

Nela eu citesc o data la cateva zile toate blogurile si am constatat ca la al vostru nu mai am acces. O invitatie cand ai tu timp? (si evident daca ai chef). Multa sanatate Anei .

pup toate mamicile si dovleceii aferenti

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Luto un pentru tine si o duzina de pt David, nu pot sa cred ,IAR? David e flacau mare si puternic, sper sa treaca repede! imi imaginez insa cat de greu este si pentru el si pentru voi! off!
Ama se trezeste noapte si busileaza prin pat, se "scarpina" in cap, mormaie...o fi vreu pui de urs? ultima noapte a fost crunta, dar crunta si eu sunt destul de rezistenta....

Monis cum face fata puitul? un gand bun si de la noi ca sa scapati repede si cu bine!

Fetelor v-am zis in ultimul timp cat de dragi imi sunteti? daca nu o fac acum!visez cu ochii deschisi la o mega mega intalnire!daca castig la Loto o organizez ca la surprize surprize ! ar trebui mai intai sa joc! vise taica vise!

Mami de Amilici Crocodilibici

Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

hepi multumesc pentru cuvintele frumoase!! ma bucur ca ne-am intalnit. azi am mai dat o tura pe acolo ptr niste cadouri ..

sa stiti fetelor ca hepi e de o veselie debordanta si e tare tare prietenoasa.

va pup fetelor, mi-e dor sa mai stau la povesti, insa, am svut probleme cu tatal meu, e inca internat, plus ca fetele au fost racite si inca nu sunt bine.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Sal!

Ce de puiuti bolnaviori, ce n-as da sa nu mai sufere copiii de nimic.
sa se faca bine toti.

Monis, cum va descurcati cu mancarimile si scarpinatul?

Luto, sper ca la ora asta sa fiti mai bine.

Elle, sanatae tatalui si fetelor.

Hepi, ce surpriza placuta ne-ai facut astazi cu pozele. Si ce de poze erau dar nu m-am saturat de blondina mica.

Croco, astept marea intalnire. Sa nu uiti sa bagi maine la loto.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna dimineata fete dragi!

calda si aromata pentru toata lumea. Noi iarasi am fost matinale asa ca eu sunt la a doua .

Luto sanatate baiatului cu ochi deosebiti! Monis sanatate lui Iulian!

Vad ca mai multi dovlecei sunt bolnaviori. Isabela de ieri are mucozitati asa ca asta noapte am scos la muci de vreo 3 ori...cu batista bebelusului. Nu a facut febra...sa vedem cum ne manifestam azi.

Raluk ...sanatate lui Alex. E rau cand e puiul bolnav...
Elle si fetele tale frumoase!

Hepi...ca sa vezi...si eu ma gandeam la acel Winnie dupa ce l-am vazut in Cora...mai stau sa cujet ca timp mai este.
Maia este...deosebita. Mi se pare asa un copil vesel dar in acelasi timp calm, ascultator...cu niste ochisori incredibil de frumosi! Sa ne mai incanti cu pozele ei...

Kiki...bine ai revenit. Ce au crescut flacaii...si ce frumosi sunt!

De baietii lui Mely nu mai zic ca sunt dulci iar filmulete mortale.
Si am mai vazut si poze de fotomodela Carina...ca de obicei haioasa si super eleganta .

Va si va doresc o duminica frumoasa!

de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Buna, fetele!

Eu de la 9 jumate incerc sa adorm un pui obosit si nu se lasa . I-am spus ca trebuia sa-mi spuna acu doua-trei ore ca nu vrea, ca sa facem ceva util in timpul asta... Asa ca am zis sa intru putin pe net daca tot nu adoarme.

Croco ai fost absolut delicioasa in toate mesajele de ieri

Pup si eu puii bolnaviori si le urez insanatosire grabnica, mamicilor putere multa si inima tare

Monis, Cecilia mi-e si rusine ca voi cu puii asa bolnaviori sunteti ingrijorate de noi. Multumesc mult! Trimit rauri de energie pozitiva!

O zi frumoasa!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Si mor de ciuda ca exact in ultimele zile cand nu am reusit sa-mi fac timp sa stau la calc s-au dat aici atatea linkuri de poze si filme! Da mor de ciuda! Nu am avut timp sa le vad. Si parca mi-e si rusine sa ma uit la ele daca nu am timp sa spun ceva, sa comentez ceva.

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Hai salut si Buna dimineata si de la noi.

Citat:
citat din mesajul lui diana_n

Si in aceeasi gama de lucruri foarte bine stiute de romani si decretate lege sunt : nu amesteci fructe cu apa/lapte, nu bei apa dupa porumb, 2 geamuri deschise te imbolnavesc de orice, aerul conditionat da pneumonie, etc, etc, etc.
Vorbeam cu o prietena indianca de romani/Romania si am amintit si chestiile astea. Fata se uita la mine, nu clipea si astepta, nu stia daca sunt de acord sau nu cu astea si nu vroia sa ma "raneasca" . I-am spus ca niciodata n-am crezut in astea si mi-am luat multe "stai sa vezi ce patesti!" , s-a relaxat si mi-a spus zambind ca nu auzise de regulile astea

Adevarul este ca si eu am citit usor interzisa astfel de chestii. Nu stiu de unde naiba sunt scoase, ca eu n-am auzit. Parol!! Si INCA traiesc aici!!
Eu am asa un sentiment ca multe sunt inventate si aduse la stadiu generalizat. Normal ca indianca a ramas intezisa. Eu sunt si mai interzisa mai ales ca e vb de tara mea si de chestiile care CICA se intampla aici. Voi nu va dati seama ca povestind gogosi strainii ne vor privi asa cum ne priveste acum Sarkozy??? Pacat, mare pacat ca se inventeaza astfel de povesti [:]. Si-mi place la fel de mult ca dupa ce vine nuvela thriller vine si explicatia: aaa, eu nu cred in asa ceva. Eu sunt romanca aia care face exceptie de la regula Zau??
Ma rog, mi se pare abureala curata si mi se pare cinstit sa va zic.
Ca si faza cu geamurile deschise si curentul. Mai, eu am invatat la fizica faza cu curentii de aer si cu lumanarea. Suntem noi o natie de tampiti si nu intelegem de ce doar in Romania flacara se duce in interior sau in exterior dupa caz. Probabil ca nu circula curentii de aer in alte zari. Traim noi in X-Files.
Natie de analfabeti si tampiti ce suntem!! Si copiii mei vor mosteni astfel e valori

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

'neatza la amiaz !

Imi pare tare rau sa vad ca sunt atatia dovlecei bolnaviori ,insanatosire grabnica le doresc. Ii pup pe frunte pe fiecare in parte .

Noi avem o veste tare bune ( pe langa una rea,ca suntem si noi cu muci..iar ) : de 2 nopti Alex nu mai are pampers .Vineri seara a ramas la tata peste noapte si el nu mai avea pampersi ; nu i-a pus,cu riscul de a face in pat . I-a explicat frumos ca nu are si daca il scapa sa-l trezeasca pe el si-l duce la baie.Eee,baiatul meu s-a trezit dimineata uscat si fara nicio trezire !!
Aseara am repetat figura,i-am spus ca e baiat mare, ca se poate si fara pampers,si daca il scapa sa vina la noi.
Pana acum totul e bine. Sa vedem cum o fi cand va bea mai multe lichidea seara,daca se trezeste sau face pe el

Ma bucur ca va plac "cocosii" mei .

Un pupic mare pt Raluk, ,multumesc inca o data pentru sfaturi. Inca mai despicam firul in 4..nu stim pe ce cale sa o luam. Oricum,nu mai ia Euthyrox-ul ( 1-2 pastile a apucat de-a luat).

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput