Mamici si bebici din Pitesti (8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Mai, nu stiu ce e cu racelile astea..cam acum o luna ne-a adus-o Riana de la gradi. A reusit sa ne dea gata pe toti, sor-sa, eu, si toti bunicii..a scapat doar taica-su. Am trimis-o la doctor, avea un pic de rosu in gat, i-a dat evident antibiotic, eu evident nu i l-am dat, ca doar tusea si un pic ii curgea nasul. Pana la urma i-a trecut si zilele trecute iar a inceput. Ericai abia incepuse sa-i treaca, acum iar tuse si ceva muci, care nu vor sa curga...ca sa nu va spun ca noi astia mari suntem asa de o luna, nu ne trece deloc...bine macar ca nu facem complicatii.

Noi avem serbare sambata si o duc si saptamana viitoare cateva zile. Sunt tare bucuroasa ca i-am gasit tinuta, e zana toamna.

Saptamana usoara.

Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Ralu ai o zana cu care o sa vrem poze. Asa e cu racelile in perioada asta. Eu nu am ajuns la dr , aseara parca nu-i mai curgea asa nasul, dar dimineata la trezire iar in valuri, durere de gat pana a baut ceva si un pic de tuse seaca la treziure. Cu vremea asta si colectivitatea, cred ca asta este...Sper sa nu se agraveze.
Mirela cum sunt copii?

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Cum sa nu..e mandra mama, nevoie mare, dar sa-mi dai pe PM adresa ta de mail, ca nu le fac publice.

Mergi la inceput

Ralu trimis PM.
Mirelaaaaaaaaaaa! Esti bolnavioara?

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

primit primit..sambata foto.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

sunt un pic racita. m-a tot usturat gatul si ma durea cand inghiteam. am luat decasept si m-a mai lasat dar sunt ff ragusita. mai am un pic si imi pierd vocea. muci nu am ca am tot luat modafen si aspirina si paracetamol sinus si nu s-a agravat. sa speram ca nu or sa mai apara alte simptome si ca imi va trece.
piticii mei sunt bine. nu par sa fie raciti deloc. in schimb li s-a luat de gradi, de trezitul de dimin, de frig etc
o sa ii duc maine ca e serbarea si apoi nu ii mai duc deloc. din ian in colo, sa vedem ce va mai fi atunci.

Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

raluca sa aveti o serbare minunata. mai ales ca este zana! de unde ai luat costumul si cat ai dat pe el? si de ce sambata serbare si nu in cursul saptamanii?
si noi am fost raciti prin oct-nov cam tot timpul. ei aduceau microbii de la gradi si eu ii luam de la ei. uneori eram chiar mai racita ca ei. asa ca nu e de mirare ca nu va trece nici voua. nici acasa nu poti sa tii copii, iar in colectivitate se impart de toate: virusi, injuraturi, cuvinte urate etc
anca dar chiar ca este energica fata ta. sper sa nu fie ceva grav si sa scape cu vit C.

Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)

Mergi la inceput

Mirela multa sanatate si felicitari micutilor ca nu au nimic. Si noi tot maine avem serbarea, da o duc si vineri ca nu am cu cine sa o las.
Erica e un pic racita in continuare, tot are niste secretii in gat isi tot drege vocea...sper sa nu inceapa sa tuseasca.
Mirela a invata Rebeca poeziile?
Ralu de abia astept. Voi sunteti la particulara, Nu?
Mirela vezi ca vreau poze si de la tine

Mergi la inceput

mirela, asa e si la noi, Riana aduce de la gradi si noi astia mari racim mai rau decat ea...baga multa lamaie cu miere.

Ei au facut mereu sambata, defapt prima serbare a Rianei la nici 2 ani, a fost vineri, dar de atunci numai sambata dimineata. Pentru costum am fost in John, la magazinul cu costume pentru serbare. Am vrut sa-i inchiriez, dar era doar o tinuta, si aia mare si urata, asa ca i-am cumparat o pelerina cu frunze si alte chestii ruginii, aplicate pe ea.A costat 35 ron..aveau si o rochie tocmai buna, dar era din satin si costa 80 ron si nu am vrut sa dau atatia bani doar ca s-o poarte o ora. I-am gasit pana la urma, tot in John, o rochie superba, din velura, portocalie..a fost 70 ron, dar macar o mai poate purta..si ca un facut, culoarea rochiei e indentica cu culoarea frunzelor dupa pelerina, si nici macar nu aveam pelerina la mine. Deci, sunt tare mandra de mine

Da Anca, acolo suntem de la inceput si sunt tare multumita.

Multa sanatate tuturor.

Mergi la inceput

Ralu hai ca scriam in acelasi timp
Cred ca va fi superba Riana.
Nu te-a dus asa de mult costumatia si rochia va fi ok.
La noi e obligatorie rochia alba, avea una care ii ramasese un pic mica, da am modificat-o . Vedem la anu'

Mergi la inceput