Mamici si bebici din Pitesti (8)
Raspunsuri - Pagina 8
mirela0521 spune:
ralu super ca ai gasit o sarafanul care poate fi purtat si cu alta ocazie. nici eu nu as da o groaza de bani pe o rochie nepurtabila decat la ocazii speciale, care iti "ia ochii", dar care nu e neaparat calitativa ca si material (satinul acela este de fapt poliester: transpiri in ea de mori si nu este absorbant ca bumbacul/inul, e f racoros pe piele cand e vremea rece si incinge la soare). asa ca ai facut cea mai buna alegere. sa aveti bafta la serbare!
anca, si noi tot cu rochita alba suntem. nu as vrea sa ii cumpar alta. are o rochita in bretele creponata de vara, insa nu stiu unde am pitit-o (a vazut-o beki prin oct cand nu mai era vremea de rochita de vara si nu am scapat de ea pana nu i-am dat-o in acea zi la gradi, apoi am pitit-o ca sa nu mai insiste alta data) si nu am mai gasit-o. trebuie sa rascolesc astazi casa dupa ea, ca maine e serbarea. parca nu as vrea sa ii cumpar acum alta ca sigur ii ramane mica pana la vara si nici nu cred ca mai gasesc ceva de calitate acum in sezon de iarna. decat sa dau banii pe orice numai sa fie rochita alba, mai bine o trimit ij fustita scurta alba si camasuta alba, nu? plus ca rares nu are camasa alba, ci bleo si trebuie sa-i cumpar alba.
Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)
ank999 spune:
Mirela spor la gasit rochita. La ce ora e serbarea?
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
ank999 spune:
Azi nu e nimeni pe aici?
Eu am emotii ca avem serbarea, sper sa pot pleca de la serviciu
.
Aseara Erica mi-a spus o poezie interminabila pe care zicea ca o spun 2 copii din grupa pregatitoare, ca aia ii place ei. Pe a ei...mai pe fuga![]()
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mirela0521 spune:
anca eu sunt prezenta. am avut ceva de munca si nu am apucat sa intru pana cum. si eu am emotii pt serbare. rares stie f bine poeziile, chiar se grabeste cand le spune desi i-am tot zis sa zica rar si raspicat, sa nu se grabeasca ca nu are de ce. si surpriza!!! aseara rebeca mi-a spus poeziile! le stie pe amandoua f bine doar ca le zice ff incet. pana la urma am facut-o sa prinda curaj si sa zica tare, i-am explicat ca mosul este batrana de tot, mai batran ca lucica (soacra-mea) si ca nu aude daca ea nu zice tare. sa vezi ce urla mititica ca sa auzim toti. sper numai sa tina minte si sa zica tare si astazi la serbare. si mai sper sa nu se sperie de mos craciun ca ei nu au vazut nici unul in realitate atat de aproape de ei. am mai fost cu ei anul trecut prin orasel si au vazut mosi dar de la departare, nu ne-am apropiat de nici unul.
mirela0521 spune:
deci am rascolit timp de 2 ore toata casa, 2 dormitoare si inca 1 sifonier de la mansarda si tot nu am dat de rochita aceea in bretele. nu stiu unde am putut sa o pitesc ca parca a mancat-o pamantul!!!! asa ca nu am alta varianta decat sa o imbrac cassual intr-o fustita scurta alba si o camasuta. absolut normale amandoua, nu sunt cu nimic iesite din comun.
am vazut ieri la cealalata grupa fetite imbracate care mai de care cu rochii de "mireasa" mai involanate si mai umflate ca de printese. cu fel de fel de flori agatate pe ele etc
asta este, beki a mea va fi imbracata ca o fetita normala, nimic spectaculos.
i-am luat lui rares camasa alba cu maneca lunga (avea camasa alba cu maneca scurta, si bleo cu lunga)si chiar am fost sa caut in tot cartierul o rochita pt beki, dar nu am gasit nimic spectaculos. nici macar o fustita mai frumoasa decat ce avea acasa. camasute erau de tot felul si helanci, dar fuste si rochii de nici un fel! singura rochie alba era tricotata si nu era cu nimic spectaculoasa ca de serbare (fata de cum le-am vazut pe fetele de la cealalta grupa). asa ca decat sa iau ceva doar sa se numeasca ca are ceva nou dar nepotrivit pt o serbare, am preferat sa ii dau tot ce aveam acasa.
mirela0521 spune:
noi aveam serbarea la 16, dar o sa plec mai devreme pe la 15 ca sa ajung acasa sa ma schimb si eu si sa ma duc pe la 15.30 sa ii schimb si pe ei pt serbare.
ank999 spune:
Eu plec de la serv pe la 15.30 si serbarea e la 16.30, da cu autobuz si toate cele de abia ajung la 16 la gradi sa ma ocup de ea, asa ca eu raman asa
Anca cu
mirela0521 spune:
serbarea a tinut destul de mult, toti copii se plictisisera, obosisera. rares a spus poeziile f frumos (un pic cam repede, dar nu s-a incurcat deloc), iar rebeca nu a vrut deloc sa zica mai mult de cateva versuri. dar macar nu a plans cum au facut alti copii!!! oricum ai mei parca aveau zgandarici in fund! in loc sa stea linistiti pe scaunele ca majoritatea copiilor se plimbau de colo-colo printre copii sau veneau la tati care poza de pe margine. la sfarsit a venit mosul, iar rebeca aproape ca nu vroia sa se apropie de el ca ii era frica. pana la urma am luat-o de manuta si am mers cu ea sa primeasca cadou. rares nu a avut nici o treaba, se uita si il analiza cumintel. le-a dat cate o cana milka cu niste globulete de ciocolata inauntru, o punguta cu 4 mosi caraciuni mici tot milka si o cutie de bomboane poiana ciokotoff!
mirela0521 spune:
asera au venit niste prieteni pe la noi si am facut pizza si am baut vin fiert! a fost super relaxant si distractiv. ca de sarbatori! plus ca la un moment dat i-am coborat pe cei 5 pitici jos la soacra-mea pt vre-o ora sa putem sa vb si noi in liniste. a fost o seara pe cinste!!!
ank999 spune:
Noi am avut ieri serbarea, a fost foarte frumos, a tinut vreo 2 ore, milte poezii, cantecele , hore si alte dansuri, plugusoare si alte colinde, totul romanesc, popular, numai in limba romana, toti copii albi si cu argintiu, iti venea sa-i mananci pe toti.
Aglomeratie a fost foarte mare, in final a venit Mosul, fiemea s-a suparat ca nu i-a dat ei printre primii cadoul, asa ca nu a vrut sa faca poze nici cu Mosul si nici cu doamnele.
Anca cu