Mamici si bebici din Pitesti (8)
Raspunsuri - Pagina 6
ank999 spune:
Mirela si eu imi fac griji cu poeziile la serbare.
Cat despre bani, noi am dat 200 de lei pt materiale didactice, 150 mpt caiete si carti si a cateva si 50 lei pt acyuarele, creioane, pixuri, hartie creponata samd, deci te fac la capitolul asta
Mai mai e una: au ajutor de educatoare pt care nu aveam in program sa iau nimic pt Craciun
Tot pe 16 e si la noi serbarea...sper sa pot merge...
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
ank999 spune:
zi educatoarea i-a dat mamei poezia pt serbare, ca cica ea nu poate sa o invete pentru ca ii zice copchila ca-i e somn, ca o doare capul samd. Sper sa reusim sa spunem poezia la serbare
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mirela0521 spune:
ieri au fost la teatru in oras, i-a dus cu un autobuz pe grupe. zice ca au fost cuminti amandoi. eu imi faceam probleme de rebeca ca nu are stare si se plictiseste repede. rares cica s-a trezit pe la mijlocul spectacolului si s-a dus la d-na disperat "rebeca, d-na s-a pieedut rebeca! nu mai e rebeca!" si cica era rosu la fata si speriat tot, iar rebeca era la cealalta d-na educatoare in brate. saracutul de el ce ingrijorat a fost el ca o pierduse pe surioara lui. va dati seama? el care pare asa de nepasator, totusi are in
constiinta ca trebuie sa aibe grija de surioara lui mai mica.
Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)
ank999 spune:
Mirela ce baiat responsabil ai
. E bine sa ai baiat mare si fata mai mica pt ca o va proteja tot timpul.
Daca ai sti in ce hal arata autobuzele de la teatru... Noi am fost in octombrie, iar azi le proiecta un film de desene la gardi: 7 lei biletul
Erica stie cate ceva in poezie, are 3 strofe si se incurca de 2 ori, un vers il modifica rau, iar 2 le sare, da vedem ce-o iesi pana joi.
Azi doamna mi-a zis ca nu vrea sa o zica tare...
Anca cu
mirela0521 spune:
vine weekendul!!!!! ce misto... sper sa ma odihnesc si eu cat de cat in acest weekend. am fi vrut sa ne ducem la munte, dar astia anunta vreme super aiurea si mi-e sa nu ramanem inzapeziti pe drum ore in sir.
ank999 spune:
Da ...vine week-endul...
Nasol ca va fi foarte frig. Cred ca in week-endul asta voi face bradul, trebuie sa-i cumpar cadou lui David pt ziua lui, finutului pt Craciun, eventual pt David pt Craciun, asa ca ma duc unde ai spus tu![]()
Misto ar fi la munte... Cica de azi nu mai ninge.
Eu nu am mai fost la munte de 3 ani, da la tara e tot la munte
, dar nu se pune...
Anca cu
mirela0521 spune:
pana la urma am fost in weekend la munte la busteni! zapada si frig cat cuprinde! pe drumul de ducere bineinteles ca ai mei au vomitat amandoi. nici nu plecasem bine din pit cand beki a vomat prima data, si inca de 3 ori pe drum (apoi noroc ca a luat-o somnul), iar rares doar 1 data. am fost 3 familii cu copii, adik 4 pitici in total. s-au jucat si s-au zbenguit cat au putut prin casa, s-au dat pe un topogan mic pe care il aveau in casa, au sarit intr-o piscinuta goala, si-au pus niste colace pe ei si se faceau ca innoata, au sarit de pe topogan in pat, de pe topogan in piscina etc, plus ca s-au tavalit in zapada, s-au dat cu sania, s-au batut cu bulgari, au aruncat zapada in cismea sa faca gheata, tot ce iti trece si nu iti trece prin cap ei au facut. la intoarcere au dormit bustean toti aproape tot drumul, asa ca am scapat si de vomitatul de intoarcere. astazi nu i-am mai dus la gradi pt ca s-au culcat f tarziu aseara (beki pe la 23, iar rares pe la 01) si nu aveam chef sa trag de ei ca de saci. o sa ii duc de maine pana joi (ca au serbare joi) si de vineri nu ii mai duc pana dupa revelion. mai ales ca este si ff frig afara in perioada asta.
ank999 spune:
Super Mirela! Copiii s-au distrat copios.
Si noi joi avem serbarea, stie poezia foarte bine, o spune cu intonatie, da azi dimineata au aparut mucii si durerile in gat
.
Sa speram ca nu apare si altceva si vom fi in forma joi...
Trebuia sa ma gandesc, ca e sora mea racita si ia mereu de la ea, dar sper sa dispara si simptomele astea in 2 zile. Adevarul ca dimineata e super frig...
Ce as vrea si eu o vacanta...
Anca cu
mirela0521 spune:
anca, nu stiu ce sa zic de racelile astea. poate are noroc si scapa in 2 zile cu un pic de panadol.
ai mei sunt acum la mama, au ramas acolo sa faca nani, asa ca nu stiu daca au ceva sau nu, dar mama zice ca nu vor sa manance mai nimic pana la ora asta. au baut un pic de lapte si au mancat cate 1 ou doar. eu de dimin m-am sculat cu durere in gat, si toata noaptea am simtit ca ma ustura. asa ca nu e imposibil sa ii doara si pe ei gatul.
ank999 spune:
Sper sa nu aiba nimic picii tai
A mea s-a zbenguit ieri la greu in noul loc de joaca dela Carefour, acasa sarit la greu+soramea racita si mereu ia de la ea. Eu i-am dat doar vitamina C si miere, da cred ca diseara bag efeeralgan
Anca cu