Mamici si bebici din Pitesti (8)
Raspunsuri - Pagina 13
ank999 spune:
MIRELA BRAVO PT MULTI BANI. A MEA A SCOS DOAR 160 LEI.
GRADI INCEPE MAINE, DA CRED CA O DUC DOAR VINERI, SAU POATE SI JOI PANA LA PRANZ . SA VAD CE SI CUM AM CU CINE SA O LAS.
MA CRED CA FRUMOS VA FI SA MERG UNDEVA CAND O SA AM CU CINE SA MA INTELEG, CA ASA S-A DISTRAT DOAR EA![]()
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mirela0521 spune:
sa inteleg ca nu ai fost intr-o companie tocmai placuta?! prietenii lui G sau ai verei? de ce s-a distrat numai erica?
ai mei au facut cate 300lei fiecare! pe care i-am "confiscat" eu pt ca ei sunt mult prea mici sa aibe bani pe mana. deocamdata nu au pusculita din care sa consume ei dupa propria pofta si placere. asa ca banii vor sta la noi, parintii.
piticii mei si-au deformat programul de nani de tot. se culca dupa 00 noaptea si se trezesc pe la 11-12 la pranz. cred ca o sa am de munca cu ei sa ii dau pe brazda din nou!!!
Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)
ank999 spune:
nu mai Mirela am fost cu Vera si ai mei, da copii s-au intaratat unul pe altul si a trebuit stat dupa ei, asa ca timp sa-mi fac eu de cap a fost foarte putin![]()
Ce n-as da si eu sa se trezeasca Erica tarziu :ea se culca cum pe la 23.30, da la 8 e in picioare. Ieri ca am fost si eu libera s-a trezit la 7.30.
Si banii Ericai de sorcova sunt la mine in geanta
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mirela0521 spune:
am inteles acum! lasa ca o sa doarma si ea pana mai tarziu intr-un final. se mai schimba in timp copii.
noi am avut musafiri, am facut pizza cu niste prieteni (yami... super buna a iesit). 6 copii care mai de care mai energic, va dati seama cum arata casa dupa aceea. pana am strans tot, pana mi-am facut baie... m-a apucat 1 noaptea.
ank999 spune:
SUPER! NOI DIN CAUZA DE COPIL SUPER NEASTAMPARAT AM RAMAS FARA PRIETENI IN TIMP, CA NICI NU STA NICAIERI SEARA SA PUTEM IESI SI NOI
CRED CA ESTI FRANTA. MAINE O DUC LA GRADI CA NU AM CU CINE SA O LAS...CRED CA VA FI JALE
Anca cu
ank999 spune:
La multi ani tuturor celor care isi serbeaza ziua onomastica. Sa aveti parte e multa sanatate si noroc
Anca cu
ralu80 spune:
Bine ai venit an 2011..mi s-a spus ca urarea sa fii mai bun ca 2010 e naspa, asa ca eu ii zic sa fie cel mai bun de pana acum.
Anka, Mirela, noroc cu voi ca altfel moare topicul. Ce de bani au strans copiii. Cum ma numesc eu, ca nu le-am trimis la sorcovit? Dar nici nu prea am la cine..doar bunicii, sor-mea si cumnata-miu..in rest pustiu de rude p-aici.
Mirela, trebuie sa recunosc ca revelionul tau a fost mai tare ca al meu
. noi am facut doar cu ai mei, cu unchi-miu si matusi-mea. C. la 1.30 s-a dus la somn, iar eu pe la 3.
Noi am inceput gradi, am reintrat in program..ce bine e doar cu un copil acasa, ma zapacisera amandoua.
Hai sa aveti un an reusit, cu sanatate.
Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)
mirela0521 spune:
ralu trebuie sa fii bucuroasa ca altii (adik JE) am "petrecut" mai mai ca tine... deci se poate si mai rau, vezi?! dar lasa ca la anu' va iau la start pe toate. am planuit un munte doar cu prietenii, claie peste gramada, fara pitici!!! pe ei ii vom lasa acasa cu bunicii sa se distreze ei singuri in stilul lor. sper sa ma tin de
plan, sa nu ma fac de ras
!!!!
noi astazi am inceput gradi! nu i-am dus bibe lui beki si bineinteles ca pe la 13.10 ma 

sunase d-na ca urla dupa 
bibe si nu ii lasa nici pe ceilalti sa faca nani. asa ca am trimis-o pe socrela sa se duca sa ii duca fetii biberonul mult iubit!!!! cred ca o marit cu bibe in gura pe beki! nu mai scap de el. si bineinteles
soacra ii tine partea. ca e miiiiiiiiica inca!
ank999 spune:
Mirela sti ca Erica bea lapte seara cu bibe
, da pana la vara renuntam la bibe si deci si la lapte
Cat despre last copiii...mama nu sta cu ea decat ziua

Ralu bun venit in 2011
Eu bolnava, dupa ce marti-vineri am avut temp38.5-39.5, acu doar cu o tuse de vars...
Sper sa nu ia si Erica ca e grav, dr a zis ceva de tranheo-bronsita virala acuta...si sa ma mut sau sa nu pun mana pe nimic e imposibil
Anca cu
mirela0521 spune:
anca ce mai faci? cum mai esti? ti-ai revenit? te-ai insanatosit sau tot cu tuse esti?
fetele? unde mai sunteti? ati disparut toate? in afara de anca si raluca nimeni nu mai zice nimic pe la sub nostru?
noi suntem in perioada de adaptare cu caminul. dar suntem ok in linii mari. putina maraiala dimin, in rest e super ok