Mamici si bebici din Pitesti (8)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Mirela tot cu tuse sunt si ma simt tare obosita, dar mai e un pic si vine week-endul.
Noi nu maraim cu caminul ca asteptam vacanta, azi se duce mama sa o ia la pranz si e mare fericire.
Zice ca-i place la gradi da nu-i plac lectiile. Cred ca mai si mananca cate ceva pe acolo mai multe feluri decat acasa, sau macar le incearca.
Mai eu sunt suparata cu Costin (sotul Verei)
S-a operat acum 2 ani de hernie de disc, a fost ok o perioada, anul trecut s-a operat din nou ca il durea spatele si un genunchi...Dupa operatie a ramas durerea de picior, a tot facut tot felul de teste si aici si la Bucuresti, intai ca s-a dus cartilajul de la genunchi si a facut niste injectii foarte scumpe pt asa ceva, apoi ca ar fi rotula deplasata, apoi ca problema e de la sold si durerea reflecta de acolo, ca ar fi coxartroza si ii trebuie placa la sold, ca ar fi necroza la sold. Acum e internat la Colentina si nu s-au hotarat inca ce si cum.
Sambata pleaca la un medic de la sanatoriul de la Eforie...
Om vedea ce o fi...

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

anca imi pare rau de voi. si de tine ca esti racita in continuare, si de ruda ta. nu stiu ce sa zic, poate da Domnul si ii pune un diagnostic bun si un tratament adecvat. adevarul este ca in rom nu poti sa pui baza pe medici, pe cunostintele si pregatirea lor, mai ales cand este vorba de boli grave. decat sa ajungi la mana lor si sa te ia pe incercate, ca o fi, o pati... nasol, sincer imi pare rau pt el.
ce vacanta asteapta erica? vacanta de vara?!?

Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)

Mergi la inceput

Mirela hai ca esti tare . Ericai i-a placut atat de mult in vacanta incat mai vrea, sau macar sa o ia cineva la pranz.
Multumesc pt incurajari. Cand e naspa e naspa
Voi ce mai faceti?

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Daca nu mai reusesc sa intru va doresc de pe acum un week-end placut ca se anunta vreme frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Multa sanatate Anca, sa te faci bine..cred si eu ca i-a placut acasa Ericai.

Din categoria breaking news, am fost marti la doctor cu pitica ea mica, ca de vreo 2 luni tot are muci si tuseste si nu-i trece cu nimic. Acolo mi-a zis ca doar atata are, sa-i mai dau Eurespal. Bun, marti noapte copilul face febra, nu stiu cat, ca nu mai stateam la 3 noaptea sa-i iau temperatura, asa ca am bagat Nurofen. Dimineata ok, pe la pranz iar da-i cu febra, si tot asa cu Panadol si Nurofen alternativ am tinut-o pana vineri, cand am zis ca s-a ingrosat gluma si trebuie mers la doctor. Am fost la alta nu la a noastra, ca avea niste probleme si era lipsa. Verdict puroi in gat, trebuie Zinat. Prima dat am reusit sa-i dau, urmatoarele 2 dati l-a vomitat cu succes. Am sunat-o azi pe dr noastra sa ne dea altceva, ca sa ia si copilul. Mi-a zis sa-i dau Augmentin, tantum verde si albastru de metil si daca face iar febra(pe care n-a mai facut-o de vineri seara), trecem si pe gentamicina, ca sa nu ajungem la spital.

Acu am doua probleme:
1. cum de la 12 ziua pana seara a aparut puroiul?
2. cum fac eu copilul sa manance, ca nu papa decat tzitzilica si nici d-aia cine stie ce(si acu ma felicit ca nu am intarcat-o, ca nu manca nimik) si a slabit mititica..ea oricum era la limita inferioara cu greutatea, sau sub ea

Gata, m-am plans.
Va urez ca ce-a mai ramas din weekend sa fie minunat.

Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)

Mergi la inceput

Ralu multa sanatate Ericai. faceti gentamicina?Of saracuta...Trei zile de febra zici? Pai daca are ceva in gat nici pofta de mancare nu are saracuta.
Si noi bifam febra mare de sambata seara, care nu scade sub 38 nici cu antitermice alternate la 4 ore. Aeara am stat o ora la coada la urgente sa-mi zica ca are un virus probabil si sa o tin tot asa. Sper sa nu rasara si la noi peste noapte puroi.
Erica pe langa temperatura tuseste un pic sec si isi tot drege vocea, da zicea dr ca e doar foarte putin rosie in gat.
In doua nopti am dormit doar 5 ore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Imi vine sa ma bat, am apasat pe ceva si s-a sters tot ce scrisesem...sa reluam.

Anca, cum mai e Erica? I-a trecut raceala?

A mea e mai bine, doar mai tuseste, dar tot nu mannaca..imi vine sa ma duc si sa stau un pic Nu a facut gentamicina, ca n-a mai aparut febra...dar toate medicamentele i le-am dat cu forta, ca nu vroia.

Mirela busy week? Cum sunt copiii cu gradi? Ia spune, ai tai se iubesc, sau mai mult se bat?

Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)

Mergi la inceput

Ralu sper sa bifam azi prima zi fara febra, ieri maxima a fost 38.4 parca, tuse seaca la greu. Marti seara mers la orl - ok din acest pdv, la pediatrie vroia sa ma bage pe injectii, S anu faca congestie pulmonara ca tare sec si urat tuseste, refuzat, dr mi-a dat klacid, pe care nici nu l-am luat.
Ieri chemat dr de fam acasa, ascultat la plamai - nimic, asa ca sper sa scapam cat mai repede si fara antibiotic.
Mirela ori nu are net ori o fi in concediu?
Cat despre mancat si Erica zilelel astea a mancat foarte putin, ceai de musetel cu miere la greu

Mergi la inceput

Mai fetele da slaba e activitatea pe aici.
Va doresc un week-end frumos, cu multa sanatate

Mergi la inceput

Buna dimineata si va doresc o saptamana frumoasa.

Mergi la inceput