Mamici si bebici din Pitesti (8)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

ah, si eu/noi am primit cadouri de la mosul!!!! de la sot produse avon (5 oje, 2 gloss-uri, o mascara si o crema pt cosuri/puncte negre) eu ii luasem lui un set de la avon (eau de toillet, sprey si roll-on, dar i l-am dat cu o zi inainte ca nu am stiu ca mi-a pregatit si el o surpriza), iar de la mama o plapuma mare cu puf de rata pe care mi-o doream eu mai demult (vazusem la real/jsk) si un set caciula/fular ff misto ca din mohair, iar lui o pijama ff misto si finuta din bumbac ca din tricou. iar noi lor un fier de calcat tefal ca i se cam stricae cel vechi (a mai cazut pe jos si au mai zburat mici bucati in el)

Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Mai Mirela da darnic a fost Mosu. A mea si al Verei vroiau sa desfaca continuu alte cadouri si nu sau jucat cu nimic A (ba doar cu mingile saltarete). Am fost cu ei in oraselul copiilor si au foast foarte fericiti, mai ales ca soramea i-a urcat in toate cele si s-a dat cu ei aproape in toate, cu tatii in masinutele care se ciocnesc, umbrelute, trenulete pe sus (nu alea pt copii)samd. Oraselul e de KK da se pare ca copiilor le place la nebunie.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Cat despre cadouri Erica - la mama: un hanorac super de la varamea, Verut cu mama minge saltareata, pusculita ,telefon, rochie de blugi, 5 sosete, chiloti, cicolata la greu, 2 coronite, baghete magice, iar acasa sanie, o papuse baiat si multi mosi si globuri de cioco (astea de la o prietena), scaun de masa pt papusa, o helanca, tricou cu minnie, trusa de farduri, strugurel , carti de colorat, puzzle cu clubul lui mockey...nu-mi amintesc cate si tot urla ca vrea o papusa Maria, desi primise de ziua ei 3 papusi

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

se pare ca nici la voi mosu' nu a auzit de criza!!!! ancuta asa e cu copiii... vor cat mai multe daruri, niciodata nu sunt de ajuns.
rares ma innebunise de cap, de fiecare data intreba "cand vine mosu'?"!, cand plecam la cumparaturi sau in vizita la mama sau la alti prieteni, primul lucru pe care il facea cand ajungeam acasa: se ducea croit la brad sa caute cadourile!!!! norc ca s-a terminat si cu mosu ca prea mari batai de cap mi-a dat!!!
unde anume s-a deschis oraselul pt copii? noi nu am ajuns pana acum. merita sau mai bine stam acasa?

Mergi la inceput

Ca de obicei in Strand

Mergi la inceput

Pentru copii merita, da pt tine va fi groaznic
Ba a fost criza mare da punem banii la comun.

Mergi la inceput

Buna dimineata si poftiti la o cafea
Eu am racit bine, asta ca sa fie treaba treaba inainte de Revelion.
Si mai e si munca asta si nu am nici un chef...

Mergi la inceput

La multi ani in 2011, cu noroc, sanatate si multe impliniri, sa aveti un an bun si plin de noroc
Vad ca am ramas singura pe aici.
Voi cum ati petrecut?
Noi am fost 2 zile la Dealul Sasului , a fost frumusel , da tare obositor, copii nu au stat locului mai mult de 5 minue.
vi va ofer o cafea fierbinte ca sa mai treceti si pe aici

Mergi la inceput

pai la tine a fost frumos!
noi acasa cu piticii si ambele perechi de bunici la noi acasa. plictiseala maaaaaaaaaaaare de tot, iar pe 1 ian la tara la strabunicul ca era ziua lui. o si mai mare plictiseaaaaaaaaaaala!
macar copii au facut bani de sorcova. muuuuuuuuuulti bani! ne-au scos din criza saracii de ei.

Mergi la inceput

voi ati inceput gradi?
noi stam si saptam asta acasa.

Mergi la inceput