copii de homosexuali
Raspunsuri - Pagina 5

ina.click spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denizel
Ina, da. Dar, cu conditia ca cei doi/cele doua sa fie parinti buni :). Faptul ca sunt lesbiene sau homosexuali nu garanteaza ca ei/ele vor fi buni parinti :) Before After ~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~ |
Ah da, fireste, asa este.
Doar ca eu cred ca au tot atatea sanse sa fie parinti buni cat au si parintii heterosexuali adoptivi.

Elle_seb spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lo_li_Ta
Nu e chiar asa. Nu a demonstrat nimeni componenta strict genetica a homosexualitatii. Exista caracterele genetice si caracterele dobandite. Cu totii, inconstient, tindem sa ne implicam in relatii care sa semene cu modelul invatat in copilarie. Sau indus fortat. Subconstientul "recunoaste" tiparele si sentimentul de familiaritate ne indeamnda pe nesimtite in directia aceea. Pt ca familiaritatea da iluzia de siguranta. De-asta copii abuzati tind sa devina la randul lor abuzatori,, de-asta copiii abuzati sexual de persoane de acelasi sex se indreapta catre homosexualitate, de-asta fetele (mai ales) crescute in familii cu probleme tind sa se complaca in relatii toxice si tot asa. |
Ba sunt deja studii facute asupra homosexualtatii care sugereaza anumite particularitati genetice care determina orientarea sexuala:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12836730
"Genetic research using family and twin methodologies has produced consistent evidence that genes influence sexual orientation, but molecular research has not yet produced compelling evidence for specific genes."
Sau in acest articol:
http://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJM199505113321919?hits=20&andorexactfulltext=and&FIRSTINDEX=0&fyear=1994&searchid=1069251644706_3919&journalcode=nejm&excludeflag=TWEEK_element&where=fulltext&tmonth=November&tyear=2003&searchterm=homosexual+natural&sortspec=Score+desc+PUBDATE_SORTDATE+desc&fmonth=November&
... unde scrie:
"Hamer and his colleagues searched for and found evidence of genetic linkage in male homosexuality. Their finding of a correlation between homosexual orientation and the inheritance of polymorphic markers on the X chromosome in 64 percent of 40 pairs of homosexual brothers has created a stir in the scientific community."
Adica zice ca:
""Hamer si colegii sai au cautat si au gasit dovezi ale legaturii genetice in homosexualitatea masculina. Descoperirea lor, aceea a existentei unei corelatii intre orientarea homosexuala si mostenirea de markeri polimorfici pe cromozomul X, in 64% din 40 de perechi de frati homosexuali a creat valva in comunitatea stiintifica."
Sa nu uitam ca genetica este inca in stadiu incipient de cercetare. Organismul uman, creierul uman, mai ascund inca multe lucruri despre care inca habar nu avem.
In concluzie, nu cred ca este bine sa fim atat de radicali si sa afirmam ca homosexualii sunt dezaxati sau anormali si sa scuipam in san cand ii vedem ca vor sa aibe o viata normala, familei, copii, ca tot omu'. Pana la urma, cine stabileste normalul in acesti indivizi?
_
www.immunocal.ro" target="_blank">Despre glutation si Immunocal

Elle_seb spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ladyJ Elle, cred ca trebuia sa scrii Ruxij nu LadyJ in postul precedent. ![]() |
Scuze, am vrut sa zic Ruxij. Se vede limpede ca mi-a ramas J'ul pe retina.

_

nemora spune:
sincera sa fiu, nu teama ca acesti copii vor fi homosexuali e teama cea mai mare (desi exista studii care arata ca au o sansa de 7 ori mai mare). ci ca din alte puncte de vedere ei nu vor fi ok.
printre altele, acesti barbati s-au "folosit" de femei ca sa si-i faca, ca sa-si creeze iluzia unei familii asa cum trebuie sa fie ea. deci femeia e un mijloc, un uter, un ovul. si aici nu ca-s feminista. dar asta imi rezulta. plus ca mi se pare un demers foarte egoist. iar eu ma gandesc, acum, cum ar fi sa am doi parinti barbati. cred ca clar, mi-as cauta o mamica, o dragoste materna...mie una imi vine sa vomit cand ma gandesc la varianta asta. repet nu am nimic cu homosexualii, chiar am cunoscut un cuplu, erau casatoriti, am vorbit foarte relaxata cu ei si nu am avut niciun fel de prejudecata.
eu am postat fiindca citind articolul m-a apucat o mila imensa fata de acei copii. si revin iar cu stuchitul in san, sunt multe motive pentru care juma'de america merge la shrink.
Perlutele mele: Karolina Maria (10.06.2007) si Eszter Maia(14.05.09)
Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

Elle_seb spune:
citat din mesajul lui nemora sincera sa fiu, nu teama ca acesti copii vor fi homosexuali e teama cea mai mare (desi exista studii care arata ca au o sansa de 7 ori mai mare). ci ca din alte puncte de vedere ei nu vor fi ok. printre altele, acesti barbati s-au "folosit" de femei ca sa si-i faca, ca sa-si creeze iluzia unei familii asa cum trebuie sa fie ea. deci femeia e un mijloc, un uter, un ovul. si aici nu ca-s feminista. dar asta imi rezulta. plus ca mi se pare un demers foarte egoist. iar eu ma gandesc, acum, cum ar fi sa am doi parinti barbati. cred ca clar, mi-as cauta o mamica, o dragoste materna...mie una imi vine sa vomit cand ma gandesc la varianta asta. repet nu am nimic cu homosexualii, chiar am cunoscut un cuplu, erau casatoriti, am vorbit foarte relaxata cu ei si nu am avut niciun fel de prejudecata. eu am postat fiindca citind articolul m-a apucat o mila imensa fata de acei copii. si revin iar cu stuchitul in san, sunt multe motive pentru care juma'de america merge la shrink. Perlutele mele: Karolina Maria (10.06.2007) si Eszter Maia(14.05.09) Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat. |
Nu s-ar zice.

De restul afirmatiilor nici nu mai comentez.
_

nemora spune:
http://articles.cnn.com/2009-06-28/living/gayby_1_same-sex-couples-lesbian-parents?_s=PM:LIVING
Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

ladyJ spune:
In acest fel i-ai putea plange pe toti copiii a caror mame nu sunt capabile sa-i iubeasca, Nemora.
Repeti la infinit ca n-ai prejudecati, dar vad ca greata nu te lasa si pace.
Hai sa-ti spun ceva sa te linistesti, vrei?
Nu te mai doara capu´de ´´grija´´ altora. Nu poti tu schimba nimic in vietile celor pe care nu ii cunosti, asa ca mai bine foloseste-ti energia pentru lucruri in care te poti implica direct si-n mod productiv.
A..si nu mai citi Tango

nemora spune:
Elle, nu inteleg de ce subiectul sunt eu. Asa cum eu am primit sugestii, sugerez si eu celor care nu au ce face cu ura altceva decat sa o lase pe desprecopii, sa mearga la box.
Subiectul e altul. si ma mir ca ratezi asa ocazie de aruncat cu venin. hai zi, descarcarea urii face bine.
eu zic sa-mi multumiti ca am deschis asa subiect, cineva zicea ca se plictisea vineri seara, e grav sa te plictisesti, ca uite, ati reusit sa va descarci ura, furia, frustrarea, si sa si aratati ce open-minded, deosebite, inteligente sunteti, noroc ca am eu conceptii mai invechite despre unde-ar fi bine sa creasca copiii.

Elle_seb spune:
citat din mesajul lui nemora http://articles.cnn.com/2009-06-28/living/gayby_1_same-sex-couples-lesbian-parents?_s=PM:LIVING Perlutele mele: Karolina Maria (10.06.2007) si Eszter Maia(14.05.09) Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat. |
Articolul pus de tine nu face decat sa-mi confirme convingerile.
Acea Dale O'Leary, care a scris "One Man, One Woman: A Catholics Guide to Defending Marriage." si afirmatiile ei sunt tocmai idei pe care copii crescuti in familii gay vor sa le demonteze.
Iar Jesse Levey, copilul crescut de 2 femei, este heterosexual si nu militeaza strict pentru homosexualitate, ci pentru acceptarea copiilor crescuti in familii gay de catre societate.
Sau n-am inteles eu bine? Tu ce ai inteles din articolul asta?
_