copii de homosexuali
Raspunsuri - Pagina 4
Ilinca_M. spune:
Eu cunosc cupluri de sexuali, deocamdata ei cresc doar caini, dar cred ca ar fi niste parinti excelenti
. De astia doi pomeniti aici (Zizi si Lestat...or fi nume de scena?
) nu stiu nimic, dar daca e vorba de gay in general, cred ca trebuie tratati ca orice oameni, in functie de caracter/comportament etc, nu in functie de preferintele lor sexuale, asta chiar mi se pare aiurea.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
Manole forever
Sovata
ladyJ spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denizel
Da, stiu ca asa se spune, dar poate ca nu e adevarat :). Iar un barbat care se poarta ca o femeie, nu stiu, s-ar putea sa nu aiba o influenta buna asupra psihicului in formare al unui copil. Nu stiu nimic despre cuplurile de homosexuali si doar imi dau si eu cu parerea. Daca o iau prin brusturi, va rog sa ma corectati Before After ~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~ |
Copilul va trai in societate, nu in varf de munte.
Asa cum un copil care o are doar pe mama va gasi model patern in alt barbat(altul decat tatal care nu exista) asa si un copil cu doi tati va gasi model feminin in alta femeie(bona,bunica,vecina,verisoara,educatoare,etc)
Modelul din familie este desigur important in formarea copilului,insa se exagereaza grosolan daca presupunem ca copilul unor homosexuali are zero sanse de normalitate, doar pentru ca nu are mama si tata cu poze de la nunta in sufragerie.
Hai sa ne gandim la copiii adoptati si sa facem o paralela. Asadar, copilui unor homosexuali va afla ca a fost adoptat defapt, sau ca tatal biologic e taticu nr 1 care s-a luat prin cununie cu taticul nr 2 ne-biologic, adica adoptiv pana la urma.
Mama biologica nu mai exista. Asa cum nu mai exista nici la copilasii orfani sau abandonati.
ruxij spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Elle_seb Se poate sa existe acea influenta de care vorbesti, insa eu cred totusi ca totodata, ne nastem cu un anume material genetic. Ok, conteaza mult mediul in care cresti, educatia care ti se ofera, modelele pe care le ai in jur etc etc. Toate astea te pot cizela (sau nu Pe de alta parte, o alta situatie care confirma spusele tale: am un var care a fost crescut de mama si de bunica materna, tatal a plecat cand erau copiii mici). Acest baiat, acum barbat, este foarte efeminat, singura prietena pe care a avut-o (pe care i-am varat-o eu pe gat) l-a lasat dupa 2 saptamani, nu stiu intre timp ce a mai facut, cert e ca la capitolul femei e catastrofa. _ www.immunocal.ro" target="_blank">Despre glutation si Immunocal |
Daca e efeminat, cred ca e un imbalans hormonal. De unde se trag concluzii ca e efeminat pt .ca a fost crescut de o mama singura? Sunt destui baieti crescuti de mame singure care nu's efeminati. si destui efeminati crescuti in familii traditionale. Asa se nasc prejudecatile.
E interesant de urmarit filmul "The kids are allright" in care e vorba de doi copii crescuti de un cuplu de lesbiene.
Lo_li_Ta spune:
Am observat de ceva vreme in tara asta o tendinta de a aproba lucruri care sunt contra firii ca sa ne aliniem curentului occindental, ca da bine sa fii "open minded".
N-am nimic cu homosexualii, vorba cuiva de mai sus, sa se penetreze unde vor, dar sa admiti ca e FIRESC sa creasca un copil in CUPLU mi se pare absolut aberant. Evident ca exista si variante mai rele pe lume, dar sa pastram proportiile, ca nu era vorba de un copil deja nascut care avea de ales fie sa traiasca intr-o familie abuzatoare, fie intr-una de gay.
Natura, Divinitatea sau cine vreti voi ne-a lasat intr-un echilibru perfect, cu 2 sexe, fiecare cu rolul lui. De ce sa fortam lucrurile??? Intr-adevar, se pot suplini destul de usor unul pe celalalt, dar nu e cazul s-o cautam cu lumanarea.
N-as fi avut nimic impotriva daca infiau/facea unul dintre ei un copil, iar celalt era prezentat ca "unchiu", "nasu'" sau orice altceva. Sa cresti un copil cu convingerea ca mami se barbiereste dimineata si are testicule e strigator la cer.
Cat despre factorul psihologic, se stie ca viziunea copilului asupra relatiilor interumane se dezvolta in primul rand prin imitatie, iar memoria afectiva inmagazineaza tot in subconstient. Cu siguranta un copil crescut asa are sanse mai mari sa devina gay, ceea ce n-ar fi cel mai tragic, daca nu va vrea la un moment dat sa faca un copil in eprubeta, predispus sa perpetueze astfel de deviatii (comportamentale, ca la sexuale nu ma bag)
nemora spune:
Lolita, ai sintetizat foarte bine ce voiam sa spun. Cat despre sfaturile de a-mi da palme, a bea ceai si asa mai departe, doresc sa subliniez ca nu inteleg pe cine aparati, pe cine atacati, eu una nu v-am atacat. Poate ca nu eu fac lumea asa cum e, ci voi care atacati gratuit, bine era sa aveti doi tatici sa va educe cum trebuie, sunt curioasa chiar cum v-ati distra acum si cat de bine v-ati simti stiind ca ati stat in burta unei necunoscute, sunteti conceputi din ovulele unei femei alese dintr-un excel, iar taticii vostri tocmai v-au sunat sa-ntrebe cum sunteti.
Eu nu am prejudecati, nu am nimic cu homosexualii, nu am nimic cu copiii aceia, daca i-as intalni i-as trata ca pe orice alta persoana umana, si sper din tot sufletul sa fie sanatosi la cap.
Cat despre faptul ca stuchesc in san cand vad ca lumea e cu curu in sus, asta e strict problema mea.
Iar dragostea acestor doi oameni si aspectul material nu cred ca rezolva problema.
Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.
denizel spune:
Cred ca e extrem de greu sa te inhami la asa ceva.
Parinteala e suficient de grea si daca nu e presiune din jur, daca toate sunt normale si in regula adica.
Probabil ca trebuie sa fii foarte puternic + toba de psihologie si experienta cu copiii ca sa faci fatza problemelor care nu au cum sa nu apara intr-o situatie din asta.
Si, daca tot comentez cu mana la gura
, ma gandesc ca, daca as fi lesbiana si m-as marita cu o femeie, as adopta un copil nefericit. Nu as vrea sa am copilul meu (cu ovulele mele, adica), mi s-ar parea prea mare raspunderea si provocarea.
Cred ca daca mi-ar zice copilul, 'stii, as vrea sa stai tu acasa si sa vina cu mine la serbare Gogu de la 7 si Lidia' (Lidia fiind partenera mea, sa zicem :D), as suferi ca un caine. Si mi-ar fi foarte, foarte teama ca am dat gres nasol de tot.
Bine, din afara ar parea o prostie, dar cand esti implicat emotional (si mai exista si presiunea societatii) poate fi dureros.
Plus ca, na, ar trebui sa stau tot timpul la psiholog
. Dom' psiholog, cupilu' a zis asta. Sa ma sperii sau nu? Dom' psiholog, copilu' spune ca asa si pe dincolo. E grav? Ce sa fac? :D
Before
After
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~
Elle_seb spune:
LadyJ, nu stiu de ce este asa efeminat, daca este vreun dezechilibru hormonal sau daca i-au fost implementate involuntar comportamente si tipologii feminine sau daca asa s-a nascut el pur si simplu. Fratele lui e cat se poate de masculin, bea destul de mult, fumeaza, are diverse fete cu care umbla, preocupari tipice masculine. Deci e clar ca teoria ta sta in picioare. De altfel, sunt convinsa, cum am mai si spus mai sus, ca multe persoane gay provin din familii straight si vicevera, familii de gay cresc copii care nu urmeaza modelul parintilor. Sau, cu alte cuvinte, mediul si societatea au o mare contributie in rezultatul final.
Iar referitor la a fi gay sau nu, nu tine deloc de ceea ce vezi in jurul tau (parinti gay sau nu), tine strict de structura persoanei in cauza si de niste sentimente si atractii care vin din interior si care nu au nici o legatura cu alegerile rationale.
De asta am si spus mai inainte ca nu poti condamna un om pentru ceea ce este, pentru felul cum simte natural sa iubeasca, pentru felul cum s-a nascut.
Lolita, nu stiu care sunt motivele fiecarei persoane in parte si cum vede fiecare aceasta situatie, insa nu cred ca toti aproba lucruri care sunt contra firii ca sa se alinieze curentului occindental, ca da bine sa fii "open minded". Eu zic ca genetica joaca un rol determinant in ceea ce suntem, iar persoanele gay asta simt, pentru ele asta este normalul. Imi aduc aminte de una dintre emisiunile Cheaters, cand protagonistele show-ului erau 2 femei care traiau impreuna. Cea care o suspecta pe iubita ei ca o tradeaza a fost pusa in fata dovezilor si marea ei consternare a fost sa descopere ca iubita o insela "cu un barbat?!?!". N-am sa uit ce fata a facut Joey Greco cand i-a fost pusa aceasta intrebare, a fost hilar
.
_
www.immunocal.ro" target="_blank">Despre glutation si Immunocal
ina.click spune:
Nu stiu mai, dar violenta primei postari m-a scos si pe mine din pepeni un pic (eu am prins varianta ne-coafata a postului initial)
Imi cer scuze pentru violenta replicii mele.
Problemele copiilor vor fi cauzate in mai mare parte de societate decat de cei doi tati.
Traim intr-o tara in care tati, bunici, frati cat se poate de heterosexuali isi molesteaza / abuzeaza frecvent copiii din familie. Intr-o tara in care auzi la tot pasul "decat sa adopt un tigan mai bine iau un caine", "unde bate tata creste", "eu te-am facut eu te omor" si multe alte chestii care nu, nu sunt exceptii din pacate.
Si in comparatie cu aceste triste situatii, copiii crescuti de cupluri de homosexuali / lesbiene....au mai multe sanse catre o viata fericita si normala.
Singurul meu cui ar fi de ce nu adopta, daca tot isi doreau...dar pe de alta parte, cine oare da in adoptie copii homosexualilor si tot asa.
22 + 
Lo_li_Ta spune:
| citat din mesajul lui Elle_seb [ Iar referitor la a fi gay sau nu, nu tine deloc de ceea ce vezi in jurul tau (parinti gay sau nu), tine strict de structura persoanei in cauza si de niste sentimente si atractii care vin din interior si care nu au nici o legatura cu alegerile rationale. De asta am si spus mai inainte ca nu poti condamna un om pentru ceea ce este, pentru felul cum simte natural sa iubeasca, pentru felul cum s-a nascut. |
Nu e chiar asa. Nu a demonstrat nimeni componenta strict genetica a homosexualitatii. Exista caracterele genetice si caracterele dobandite. Cu totii, inconstient, tindem sa ne implicam in relatii care sa semene cu modelul invatat in copilarie. Sau indus fortat. Subconstientul "recunoaste" tiparele si sentimentul de familiaritate ne indeamnda pe nesimtite in directia aceea. Pt ca familiaritatea da iluzia de siguranta. De-asta copii abuzati tind sa devina la randul lor abuzatori,, de-asta copiii abuzati sexual de persoane de acelasi sex se indreapta catre homosexualitate, de-asta fetele (mai ales) crescute in familii cu probleme tind sa se complaca in relatii toxice si tot asa.
denizel spune:
| citat din mesajul lui ina.click Si in comparatie cu aceste triste situatii, copiii crescuti de cupluri de homosexuali / lesbiene....au mai multe sanse catre o viata fericita si normala. |
Ina, da. Dar, cu conditia ca cei doi/cele doua sa fie parinti buni :). Faptul ca sunt lesbiene sau homosexuali nu garanteaza ca ei/ele vor fi buni parinti :)
Before
After
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~