copii de homosexuali
Raspunsuri - Pagina 3
Chuny spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui accept92
Da-ti doua palme. Chiar daca nu-ti revi, le meriti. |
Excelent, e singurul raspuns ok din topicul asta, restul e risipa de timp.
ina.click spune:
Da, Nemora, le va fi foarte greu copiilor, daca vor creste intr-un mediu plin de oameni ca tine.
Cu profesori care sa gandeasca asa ca tine, bone, vecini, etc.
Din fericire tu faci parte dintr-o minoritate de gandire a generatiei contemporane (desi minoritatea asta e inca majoritara in Romania...) care se tot duce la vale si se tot micsoreaza. Un fel de Rara Avis negativ, pe care nu-l vrea nimeni conservat.
Scuipa pe revista, da-i foc, apoi mergi si da un acatist online sa te fereasca Dzeu de cel pidosnic si scarbavnic.
...eu nu am sa resping nici copiii cuplurilor de homosexuali, nici parintii. Oamenii sunt oameni, indiferent de ce gauri aleg sa penetreze ca pana la urma scuze fix la asta se reduce totul.
Sexul e foarte supra apreciat, dar nu dicteaza constiinta si comportamentul unui om in asa hal incat sa spurcam un om din cap pana in picioare pentru orientarea sa sexuala.
Daca ti se pare ca se sfarseste lumea ok. Mie mi se pare ca de abia incepe.
22 + 
ruxij spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nemora ruxij, ba fix in romania sunt crescuti in primul rand, ma intreb, ce atutdine mentala vor avea copiii fata de femei? fata de casatorie? fata de relatia (normala) dintre un barbat si o femeie? ce parere isi vor face fata de sexualitate? fata de nastere, casatorie, conceperea copiilor? Perlutele mele: Karolina Maria (10.06.2007) si Eszter Maia(14.05.09) Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat. |
Daca vor fi crescuti in Romania sunt ceva mai multe probleme, dar nu din cauza parintilor, ci a societatii. Dar cred ca nu sunt insurmontabile. Nu cred ca are legatura parerea fata de nastere cu parintii, pot lua informatii din alta parte, pot gasi modele feminine in jurul lor. tu doar nu ti-ai format parerea despre sexualitate tragand cu ochiul la ce faceau parintii tai in dormitor sau asistand la nasteri live. Vor invata ca toti suntem diferiti si unii sunt homosexuali, altii sunt heterosexuali. Copilul meu de exemplu stie asta si i s-au prezentat ambele variante ca fiind normale. Atitudinea ta e f. depasita in zilele noastre.
LauraNicole spune:
| citat din mesajul lui nemora Mi-a cazut intamplator in mana un numar al revistei Tabu, in care este un articol despre Zizi Perry Vito, fostul sot al Briannei Caradja, si sotul lui, Lestat. acesti doi barbati si-au facut doi copii. cu ovule donate, cu mama purtatoare, au ales totul, au ales si sexul copiilor. si acum ii cresc impreuna. iertati-ma, dar am scuipat pe revista. cum pot sa fie niste oameni atat de bolnavi? dar atat de egoisti? din punctul meu de vedere, acesti copii nu au absolut nicio sansa la normalitate. ca altii copii sunt saraci, maltratati, abuzati, te miri pe unde ajung, da, asa e, dar se nasc cu sansa la normalitate. copiii acestia s-au nascut cu zero sanse la o viata normala. si cum pot fi niste legislatori atat de nebuni incat sa legifereze asa ceva? mi se pare ceva de domeniul putin spus al psihiatriei, de sfarsitul lumii, de tragedie crunta. nu pot sa-mi revin eu, ca mama, dupa ce am citit acel articol. cum o sa mearga copiii aia la scoala, la gradinita? Doamne Fereste, nu vreau sa ma gandesc la viata lor, nu pot sa ma gandesc. Sunt absolut socata...bietii de ei, ce vina au avut? Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat. |
Si de ce s-au nascut copiii aia cu sanse 0 la normalitate? Ca eu sunt mai blonda si nu inteleg!
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
denizel spune:
haha, ma miram ca trece vineri si nu se naste nici o discutie aprinsa. Ma gandeam ca Vineri o sa ma dezamageasca :)). Vineri rulz, domle
.
Before
After
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~
Elle_seb spune:
Nemora, tu ai impresia ca tanarul, adolescentul care isi descopera sexualitatea si preferintele, judeca la rece si face o alegere bazata pe analiza? Adica ceva de genul: "Hm... ia sa vedem, sa o abordez pe colega de banca si sa o invit la un suc, sau pe vecinul meu, ca doar avem atatea in comun?" Nop. Alegerea de a fi gay vine de undeva din fiinta lor, nu are nici o legatura cu ratiunea, asa simt si asta este pentru ei normalul. Renegand si blamand cu atata vehementa o persoana care s-a nascut altfel decat tine, nu evidentiaza decat faptul ca orizonturile tale sunt foarte stricte si ca ai un nivel scazut de toleranta.
Ia uite, mai nou, o persoana a ales sa se casatoreasca cu ea insasi
. De asta ce mai zici?
http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Incredibil/203283/O-taiwanesa-s-a-casatorit-cu-ea-insasi.html
_
www.immunocal.ro" target="_blank">Despre glutation si Immunocal
denizel spune:
La subiect. Da' ce-ati sarit asa pe Nemora? :D
Fata a zis ca se teme ca un copil adoptat de un cuplu de homosexuali ar putea avea probleme.
Da, probleme va avea sigur din cauza celor care se ingrozesc atunci cand aud de homosexuali (vezi Nemora care a scuipat revista
). Aici a avut dreptate sa se ingrijoreze pt. copil.
Asa cum copiii fara unul din parinti intreaba la un mom. dat "dar eu de ce nu am tata/mama, ca ceilalti copii?" - unii chiar sufera fiindca nu sunt ca ceilalti - s-ar putea ca si copiii din astfel de cupluri sa se simta inconfortabil fara o mamica.
Nu stim daca sexualitatea ii va fi afectata.
De curand sunt la moda adoptiile/nasterile in acest tip de familie, inca nu avem cazuistica bogata urmata de concluziile psihologilor. Sau, avem?
.
Ce cred eu este ca barbatii sunt barbati, femeile sunt femei
.
Barbatii cu stilul lor, femeile cu stilul lor.
Am convingerea ca un copil are nevoie de o prezenta feminina in viata lui.
Daca unul dintre soti are tandretea etc, etc, etc specifice femeilor, cred ca e OK.
(dap, sunt cupluri in care femeile sunt chinul copiilor
, deci prezenta feminina nu e neaparat una benefica).
Mda, am recitit ce am scris si, iata, am reusit sa am un text in care, de fapt, nu spun nimic
.
Before
After
Elle_seb spune:
Ba eu cred ca am inteles esenta:
"Barbatii cu stilul lor, femeile cu stilul lor.
Am convingerea ca un copil are nevoie de o prezenta feminina in viata lui.
Daca unul dintre soti are tandretea etc, etc, etc specifice femeilor, cred ca e OK."
Si cum si in cuplurile de gay, unul joaca rolul masculin si celalalt feminin, de obicei (cred), putem crede ca exista si o oarecare influenta feminina...
_
denizel spune:
| citat din mesajul lui Elle_seb Si cum si in cuplurile de gay, unul joaca rolul masculin si celalalt feminin, de obicei (cred), putem crede ca exista si o oarecare influenta feminina... _ www.immunocal.ro" target="_blank">Despre glutation si Immunocal |
Da, stiu ca asa se spune, dar poate ca nu e adevarat :).
Iar un barbat care se poarta ca o femeie, nu stiu, s-ar putea sa nu aiba o influenta buna asupra psihicului in formare al unui copil.
Nu stiu nimic despre cuplurile de homosexuali si doar imi dau si eu cu parerea. Daca o iau prin brusturi, va rog sa ma corectati
Before
After
Elle_seb spune:
Se poate sa existe acea influenta de care vorbesti, insa eu cred totusi ca totodata, ne nastem cu un anume material genetic. Ok, conteaza mult mediul in care cresti, educatia care ti se ofera, modelele pe care le ai in jur etc etc. Toate astea te pot cizela (sau nu
) dar nu te pot modifica structural. Ca dovada, cum spunea cineva mai sus, ca multe persoane gay provin din familii straight si vicevera, familii de gay cresc copii care nu urmeaza modelul parintilor.
Pe de alta parte, o alta situatie care confirma spusele tale: am un var care a fost crescut de mama si de bunica materna, tatal a plecat cand erau copiii mici). Acest baiat, acum barbat, este foarte efeminat, singura prietena pe care a avut-o (pe care i-am varat-o eu pe gat) l-a lasat dupa 2 saptamani, nu stiu intre timp ce a mai facut, cert e ca la capitolul femei e catastrofa.
_