copii de homosexuali
Raspunsuri - Pagina 2
nemora spune:
ruxij, ba fix in romania sunt crescuti
in primul rand, ma intreb, ce atutdine mentala vor avea copiii fata de femei? fata de casatorie? fata de relatia (normala) dintre un barbat si o femeie?
ce parere isi vor face fata de sexualitate? fata de nastere, casatorie, conceperea copiilor?
Perlutele mele: Karolina Maria (10.06.2007) si Eszter Maia(14.05.09)
Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.
Laura25 spune:
nemora, a fi homosexual e o chestie cu care te nasti. Asa esti, asa simti (la fel cum unii au ochi albastri si altii au ochi verzi). Daca copilul tau vine peste 15-20 de ani si iti spune ca e homosexual, ca si-a intalnit iubirea vietii, ce faci? Iti scuipi copilul intre ochi si ii spui sa il ia dracu?
De ce un copil crescut de un cuplu homosexual nu are sansa la viata normala? Cu siguranta e un copil mai dorit decat multi altii, cu parinti 'normali', dar doar din punct de vedere sexual. De ce crezi ca acel copil nu va fi iubit, ingrijit si nu va primi o educatie buna?
Si daca va merge la scoala si la gradinita, ce i se va intampla? Probabil ii va fi rau daca v-a intalni copii educati de oameni plini de prejudecati si fobii, convinsi ca homosexualitatea e 'sfarsitul lumii'.
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
nemora spune:
Laura, poate am dat eu gresit de inteles ca as avea ceva cu homosexualitatea. Ei bine, nu am nimic, din partea mea sa faca ce vor.
Dar faptul ca si-au facut copii mi se pare nu grav, ci tragic.
Eu daca atata lume considera ca acei copii vor fi ok, ma bucur sincer. Sper din tot sufletul. Gandurile mele s-au referit doar la copii. Si totusi nu vad cum copiii vor fi bine din punct de vedere psihic.
Perlutele mele: Karolina Maria (10.06.2007) si Eszter Maia(14.05.09)
Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.
Cristina_C spune:
Crezi ca homosexualii provin din familii de acelasi fel, tot homosexuali? Cel mai probabil, nu. Provin din familii "normale" si, la un moment dat, ei singuri isi definesc orientarea sexuala, asa simt ei ca trebuie sa fie. De cele mai multe ori auzi de parinti "normali" socati sa afle asta.
Daca ce spui tu e valabil, cum iti explici faptul ca parintii "normali" nu si-au putut educa/influenta copiii astfel incat sa fie ca ei?
Laura25 spune:
nemora, faptul ca parintii astia:
http://www.click.ro/actualitate/din_tara/Copil-kilograme-gasit-mort-casa_0_1063093694.html
au facut copii cum ti se pare? Normal, grav, tragic? Copii acestei familii or fi ok d.p.d.v psihic?
Oare care crezi ca are sansa la o viata normala?
Cel crescut cu dragoste, atentie, grija, stare mteriala buna de 2 barbti, sau cei crescuti de un tata si o mama in conditii ca cel din exemplul meu?
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
accept92 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nemora nu pot sa-mi revin eu, ca mama, dupa ce am citit acel articol. |
Da-ti doua palme. Chiar daca nu-ti revi, le meriti.
kariguld spune:
am votat subiectul cu 5 stele pentru acei copii care sunt crescuti de homosexuali. sau alte cupluri de gen.
nemora, eu zic nici sa nu incerci sa-ti schimbi ideile. ai copii? daca intr-o zi fiul tau va deveni homosexual? sau fiica ta va avea o relatie intima cu o femeie?
nu-i nevoie sa-mi raspunzi.
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Speranta si incredere pentru David

_M-am nascut pentru succes!
Lala_D spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui accept92
Da-ti doua palme. Chiar daca nu-ti revi, le meriti. |
Un pic off topic
Accept vroiam sa iti spun de ceva vreme ca imi aduci mereu un zambet pe buze.Chiar daca nu sunt de acord mereu, cu unele idei expuse, ai tu un stil aparte de a le spune, ca o briza proaspata.
Nemora, cred ca e greu de inteles, cand ai idei preconcepute.
E bine totusi ca unii inteleg.
gaby76 spune:
unde-i dragoste nu mai conteaza nici sexul si nici varsta ![]()
n-am nimic cu ei (homosexualii) dar am avut unul acasa care nu prea stia ce vrea (cred ca mai degraba vroia putin din fiecare) si mi s-a lecuit. stiu ca or sa-mi sara aparatoarele drepturilor in cap dar, asa cum voi aveti dreptul la propria opinie mi-o rezerv si eu pe a mea. consider ca fiecare isi alege drumul in viata asa cum simte si cum isi doreste. in ceea ce priveste cresterea copiilor... nu stiu ce sa zic... aveti dreptate. daca acei copii sunt iubiti, ingrijiti, educati atunci e ok. dar, probabil, as fi curioasa sa vad ce raspunsuri vor da taticii copiilor lor la anumite intrebari, pentru ca intrebari vor fi cu siguranta din partea copiilor... ar fi bine de stiut si de retinut acele raspunsuri pentru ca nu se stie niciodata apropo de ceea ce zicea kariguld
accept92 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lala_D Chiar daca nu sunt de acord mereu, cu unele idei expuse, ai tu un stil aparte de a le spune, ca o briza proaspata. |
Mie nu-mi place in mod deosebit stilul tau dar intotdeauna ai dreptate. Chiar si cand e vorba de olite. Vine o varsta cand copiii isi cer singuri dreptul la olita.