copii de homosexuali

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

rog imoderatorii nchiderea subiectului din lipsa de raspunsuri la obiect.

Perlutele mele: Karolina Maria (10.06.2007) si Eszter Maia(14.05.09)

Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

"ura, furia, frustrarea"? Atat ai perceput tu din tot ce s-a scris pe aici?
In fine, nu-mi mai bat capul ca n-am cu cine.

_
www.immunocal.ro" target="_blank">Despre glutation si Immunocal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

LadyJ, era Tabu, nu Tango
Desigur, nemora n-are nimic cu homosexualii, numa-i vine sa vomite, ii e scarba, lua-i-ar dracu', i-ar stuchi etc. Dar nu, nuuu are prejudecati.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Taceti bai, e genetic 100%. Ce modele, astea sunt teorii de pe vremea cand se tragea cu arcul. F. bine ca incepe cineva sa isi caute dreptul la o viata decenta, copiilor astora poate le va fi mai greu, dar dc. nimeni nu incepe sa isi caute drepturile pe fatza, societatea nu va mai accepta niciodata faptul ca pot exista familii de toate felurile, nu doar aia in care mama si tata au copii, mama sta acasa si are grija de ei si tata se duce la vanatoare sa traga cu arcul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Nemora, mie mi se par extrem de ofensive comentariile tale legate de copiii conceputi cu ovule donate, cu mama surogat, sau cu vomitatul cand te gandesti cum ar fi sa nu ai o mama care sa te creasca.. Nu stiu daca tu te gandesti cand scrii, dar ataci o sumedenie de categorii de parinti sau aspiranti la titlul de parinte. Spre exemplu, un cuplu heterosexual cu probleme de fertilitate, care este nevoit sa foloseasca tehnici de reproducere asistata cu ovule donate, sau sperma donata, sau embrioni donati, sau mama surogat. Sau o femeie (sau un barbat) singura, care a ajuns la o varsta si nu si-a gasit partener stabil, si recurge la inseminare sa zicem cu sperma donata, sau poate are si ea probleme de fertilitate care implica necesitatea folosirii ovulelor donate sau alta varianta de mai sus. Sau un tata care isi creste copilul singur, din X posibile motive (deces, divort etc. etc.). Sau, sau, sau... ajungem la un procent destul de mare din populatie.
Tu nu ai nimic cu copiii astia, nu ai nici o prejudecata, dar "speri sa fie normali la cap"????!!!!

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

Lai, da, poate ca-s cam "agresiva" in ton, dar ma refeream doar la baietii astia doi care au facut procedurile cu pricina. ce zici tu, nici ca mi-a gtrecut prin cap. iar cu copiii chiar ca nu-mi imaginez ce-as putea avea. cu baietii cu pricinasi, am un cui mare, recunosc, dar doar pe motiv ca si-au facut copii, lucru cu care nu-s de acord si chiar mai mult decat atat.
si cu asta va las, nu va mai "agresez".

Perlutele mele: Karolina Maria (10.06.2007) si Eszter Maia(14.05.09)

Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui nemora
dar doar pe motiv ca si-au facut copii, lucru cu care nu-s de acord si chiar mai mult decat atat.

Mda, pai ce sa zic, bine ca nu te-a intrebat nimeni. Si nu fi optimista, nici in viitor nu o sa ti se ceara parerea cand o persoana va dori, prin diverse metode, sa aiba un copil.

Ilinca, aa..tabu era? pai cu atat mai rau! Cine o pune pe Nemora sa citeasca reviste cu titlu ataaat de sugestiv?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui ina.click

Doar ca eu cred ca au tot atatea sanse sa fie parinti buni cat au si parintii heterosexuali adoptivi.

22 +

A, pai asta cred si eu :).
Numai ca eu ma gandesc ca s-ar putea ca si lor si copiilor sa le fie ceva mai greu decat parintilor hetero.
Pacat ca nu putem discuta despre asta, cam toata lumea a luat CorectitudineaP in brate si se tine bine de ea :).
De altfel, despicam firu-n paispe daca e vorba de olita , da' acuma nu avem nimic de discutat :). (stiu, e de vina si vehementa Nemorei).

Before
After
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

copii dun acest cuplu sunt:baieti, fete sau fata si baiat?...doar de curiozitate....
In rest imi place asa de mult "nu trebuie sa-l intelegi pe cel de langa tine daca e diferit, ci doar sa-l accepti" e una din devizele Asocitiei ACCEPT

Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Despre cei doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

sau eventual sa-l lasi in pace si sa-ti vezi de integrame linistit

Mergi la inceput