Aspirante optimiste!Felicitari mihahegarty!!!(605)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

bebelu am intrat la tine la poze sa-ti vad burtica....ce frumoasa e.....ce mare s-a facut.........ce repede trece timpul.........mai ai putin si incepe numaratoarea inversa
maine poimaine ne arati poze cu natalia

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananagi spune:

buna simonaS81.eu va urmaresc topicul si ma documentez ca mare nevoie mai am.dar oricum sint off topic,si tu nu ai PM activat si vad ca esti in anglia.am vazut o discutie de a ta si tare as dori sa vb cu tine.poti sami dai un PM cu emailul tau?te rog. scuze fetele ca sint off topic,dar va doresc la toate multa sanatate si va doresc la toate sa aveti bucuria de a avea un bebel sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

fetelor eu stiu tot de la un preot ca atata timp cat faci dragoste cu barbatul cu care te-ai casatorit in biserica nu e nici un pacat...poate sa fie post,sa tii tu post etc... doar cu o sapt inainte sa te impartasesti trb sa te abtii...iar la faza cu maria si joia cred ca preotul ala nu avea toate doagele. copii doar nu se fac batand din degette...actul sexual e lasat de dumnezeu...nu e un pacat sa "te imperechezi" cu barbatul tau.

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Buna seara !

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed
hsg nu am mai facut luna asta ca nu am mai gasit locuri
la filantropia. da poate asa a fost sa fie...speranta moare ultima

Am facut si eu HSG anul acesta pe 1 aprilie...pe 22 aveam testul pozitiv, deci a functionat perfect

Citat:
citat din mesajul lui camady

Sa inteleg ca in post ma lasati numai pe mine sa incerc ptr. bebe?
Mi-ar placea sa fie leu.

Nu esti singura. Sunt si eu si sigur alte aspirante. Sunt prea disperata sa fac bebe ca sa ma opresc pentru post. In discutii de religie nu intru ca fiecare face cum considera, dar eu nu am timp de pierdut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bob_Pixel

Buna seara !

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed
hsg nu am mai facut luna asta ca nu am mai gasit locuri
la filantropia. da poate asa a fost sa fie...speranta moare ultima

Am facut si eu HSG anul acesta pe 1 aprilie...pe 22 aveam testul pozitiv, deci a functionat perfect

Citat:
citat din mesajul lui camady

Sa inteleg ca in post ma lasati numai pe mine sa incerc ptr. bebe?
Mi-ar placea sa fie leu.

Nu esti singura. Sunt si eu si sigur alte aspirante. Sunt prea disperata sa fac bebe ca sa ma opresc pentru post. In discutii de religie nu intru ca fiecare face cum considera, dar eu nu am timp de pierdut

nu imi mai zi ca imi vine sa mor ca am mai ratat o luna
e a treia luna in care trb sa fac hsg...da ma gandesc ca poate e un semn si nu trb sa ma mai chinui...mai incercam si luna asta si daca nu si nu in dec sunt prezenta la hsg.
mai devreme ma vaitam de durere de ovar stang si am abuzat putin de sotul meu si mi-a trecut...doamne ajuta sa fi fost de la ovulatie

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

buna seara fetele!!!!
si eu sunt de parere ca nu este un pacat sa-ti doresti sa concepi un copil...deci spor la lucru fetelor care sunteti in perioada propice.

andra nu ne mai dai nici o veste nimic?ai terminat tratamentul?
draguta tu cum mai esti?
katy imi doresc toate sa mergem la odisee...

ASPIRANTA LA BEBEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

hello frumoaselor! pupici pentru toate

www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic
M

Mergi la inceput

cixinica dupa tratamentul asta sa vezi ce repede vii cu la purtator.am o prietena care tot asa ca noi nu reusea sa ramana si cand a inceput sa-si faca analizele i-a iesit nu stiu ce infectie...a luat tratament tot cu tetraciclina si in luna urmatoare era insarcinata.eu am incercat si asa...dar la mine nu a mers
poate la tine e cu noroc...

ASPIRANTA LA BEBEL

Mergi la inceput

buna mikado!
si tie multi

ASPIRANTA LA BEBEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaS81 spune:

Buna seara fetelor...da ati avut ceva activitate pana sa intru eu....Imi permite-ti sa-mi spun si eu parerea despre post?
Religia noastra este destul de stricta dar nu mai stricta decat altele care nu sunt crestine.Eu cred ca toate fetele care sunt casatorite si presteaza cu sotul nu este nici un pacat.Mai mare pacat ar fi sa se intalneasca cu altii sau sa faca alte lucruri necuviincioase.Si sa aveti grija cu postul de carne si lactate ca daca incercati sa faceti bebe e cam dificil.Oricum eu una am sa incerc chiar si in post si sunt convinsa ca asa cum mai spunea o aspiranta scopul scuza mijloacele.Eu zic sa nu exageram cu nimic.Dumnezeu iubeste copii si oamenii.
Imi cer scuze daca am suparat pe cineva.

Mergi la inceput