Aspirante optimiste!Felicitari mihahegarty!!!(605)
Raspunsuri - Pagina 19
gabyv spune:
eu o sa tin post de la mancare numai in ultima saptamana, adica sper ca o sa pot, dar in rest...nop, fara post, stiti, scopul scuza mijloacele ![]()
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
bellasamoyed spune:
fetelor ce liniste e pe aici....
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
gabyv spune:
da....cam liniste
eu pun niste vinete pe iarna, dar sa nu radeti de modul de preparare, pt ca le mananc la fel de ciudat...tai vanata feliute si o bag la congelator...eu le mananc fierte la vapori, asa ca ... sper sa nu isi piarda din gust.
hihihi
lorena_86 spune:
fetelor, nu vreau sa ma bag, fiecare cu parerea ei dar eu sunt de partea lui gaby: SCOPUL SCUZA MIJLOACELE
si eu am zis sa nu fac bebe in post si am asteptat si apoi cand am ramas tot nu a fost bine
si m-am si interesat si un preot mi-a zis ca nu este pacat.....daca e cu scopul de a da nastere unei vieti
acum parerile sunt impartite
eu una nu cred ca este pacat....spor la PRESTAT

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
gabyv spune:
de aceasi parere cu LORE, plus ca incercam sa facem un copil cu sotul, cu care ne-am casatorit in Biserica, in fata Domnului si imi aduc aminte exact ca trebuie: "sa ma inmultesc ca Sara", pai daca as tine toate posturile, cand as mai avea timp sa fac atatia 
...nu aruncati cu rosii, pls....
sunt in prea buna dispozitie!

lorena_86 spune:
gaby, si cand ne gandim ca ovulatia este o data pe luna si tine 12-24 ore max
am o prietena foarte buna, e fosta colega din bucuresti, foarte credincioasa, nu lipseste nici o duminica de la biserica, tine toate posturile si ea incearca sa faca bebe dar nu stiu cand o ramane ca ei preotul ia zis ca are voie doar martia si joia intr-o saptamana....daca stam sa ne gandim ce sanse sunt ca intr-un an sa ovuleze intr-o marte sau joie........
eu am incercat sa-i exlic si stie si ea foarte bine ca este tot de meseria mea dar zice ca are incredere si cand o veni o veni
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
deja ma mustra constiinta
cred ca mi-am pus multe fete in cap cu mesajele mele
daca cineva nu este de acord cu mine imi cer iertare anticipat si nu ma bagati in seama.........nu va suparati

ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
gabyv spune:
lorena, poate prietena ta are timp si credinta ca va veni repede, eu sincer incerc de 3 luni doar si vreau bebel ACUM, parca n-am chef sa astept nici cele 40 de sapt, dar sa fac numai 2 zile pe sapt...
daca ar fi in functie de credinta... nu s-ar intampla multe nenorociri pe pamantul asta...
si exact cum zice sotul meu, ca daca as stii ca ar ajuta ceva concret la facut mai repede, orice, as incerca de ieri ![]()

gabyv spune:
si da si eu cer 

pt parerile mele ... omenesti ![]()
lorena_86 spune:
mai nu stiu cat timp mai are ca e trebuta bine de 30 ani
e treaba ei, eu am incercat s-o conving macar sa vb cu preotui ei sa-i dea acceptul
stie ea ce vrea

ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen