Aspirante optimiste!Felicitari mihahegarty!!!(605)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

eu o sa tin post de la mancare numai in ultima saptamana, adica sper ca o sa pot, dar in rest...nop, fara post, stiti, scopul scuza mijloacele

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

fetelor ce liniste e pe aici....

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

Mergi la inceput

da....cam liniste
eu pun niste vinete pe iarna, dar sa nu radeti de modul de preparare, pt ca le mananc la fel de ciudat...tai vanata feliute si o bag la congelator...eu le mananc fierte la vapori, asa ca ... sper sa nu isi piarda din gust.
hihihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

fetelor, nu vreau sa ma bag, fiecare cu parerea ei dar eu sunt de partea lui gaby: SCOPUL SCUZA MIJLOACELE

si eu am zis sa nu fac bebe in post si am asteptat si apoi cand am ramas tot nu a fost bine

si m-am si interesat si un preot mi-a zis ca nu este pacat.....daca e cu scopul de a da nastere unei vieti
acum parerile sunt impartite

eu una nu cred ca este pacat....spor la PRESTAT

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

de aceasi parere cu LORE, plus ca incercam sa facem un copil cu sotul, cu care ne-am casatorit in Biserica, in fata Domnului si imi aduc aminte exact ca trebuie: "sa ma inmultesc ca Sara", pai daca as tine toate posturile, cand as mai avea timp sa fac atatia
...nu aruncati cu rosii, pls....
sunt in prea buna dispozitie!

Mergi la inceput

gaby, si cand ne gandim ca ovulatia este o data pe luna si tine 12-24 ore max

am o prietena foarte buna, e fosta colega din bucuresti, foarte credincioasa, nu lipseste nici o duminica de la biserica, tine toate posturile si ea incearca sa faca bebe dar nu stiu cand o ramane ca ei preotul ia zis ca are voie doar martia si joia intr-o saptamana....daca stam sa ne gandim ce sanse sunt ca intr-un an sa ovuleze intr-o marte sau joie........

eu am incercat sa-i exlic si stie si ea foarte bine ca este tot de meseria mea dar zice ca are incredere si cand o veni o veni

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Mergi la inceput

deja ma mustra constiinta
cred ca mi-am pus multe fete in cap cu mesajele mele

daca cineva nu este de acord cu mine imi cer iertare anticipat si nu ma bagati in seama.........nu va suparati

Mergi la inceput

lorena, poate prietena ta are timp si credinta ca va veni repede, eu sincer incerc de 3 luni doar si vreau bebel ACUM, parca n-am chef sa astept nici cele 40 de sapt, dar sa fac numai 2 zile pe sapt...
daca ar fi in functie de credinta... nu s-ar intampla multe nenorociri pe pamantul asta...
si exact cum zice sotul meu, ca daca as stii ca ar ajuta ceva concret la facut mai repede, orice, as incerca de ieri

Mergi la inceput

si da si eu cer

pt parerile mele ... omenesti

Mergi la inceput

mai nu stiu cat timp mai are ca e trebuta bine de 30 ani
e treaba ei, eu am incercat s-o conving macar sa vb cu preotui ei sa-i dea acceptul

stie ea ce vrea

Mergi la inceput